Slehlá hlavička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nepřihlášená karin
14.9.12 23:15

Tak to je super. Moc děkuji za odpověd

• Citovat
  • Upravit
25007
14.9.12 23:26

@Honzuovka to je fajn, že si zvyknul bez problému :potlesk: určitě mu pomůže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
15.9.12 05:40
@Sarik12 píše:
@Honzuovka
No ona to ma fakt hodne, hlava ji vzadu ujizdi o 45%, prakticky od ucha uz je sejdrem. Pak ma z toho vzadu na hlave takovy hrb, takze i kdyz uz obcas zkousi tu hlavu otocit, tak je to drina a mechanicky ji to hodi zpet

a nepřemýšlela jsi o těch polohovacích válečcích? Vypadají docela dobře. Já o nich vůbec nevěděla, koukla jsem na ně až teď. Kolik je holčičce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
15.9.12 09:28

@fiali
Cerstve tri mesice. Jake valecky myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
15.9.12 13:25
@Sarik12 píše:
@fiali
Cerstve tri mesice. Jake valecky myslis?

ty jo tak to se dá ještě krásně spravit. Koukni na net, jmenuje se to POLOHOVACÍ VÁLEČKY, prcka do nich jakoby skřípneš a nemůže se překulit. A cenově vychází taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
15.9.12 13:49

@fiali
Jo toto, tak neco podobneho mame usiteho uz od porodnice. Problem je, ze ona v tech polohach byt nechce, vzteka se a to nesmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
15.9.12 13:56
@Sarik12 píše:
@fiali
Jo toto, tak neco podobneho mame usiteho uz od porodnice. Problem je, ze ona v tech polohach byt nechce, vzteka se a to nesmi

aha :,( ale času máte fakt ještě dost, chodíte cvičit? To taky hodně dětem pomohlo. Ptám se jako trubka, určitě jste zkoušeli co to šlo viď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
15.9.12 14:02

@fiali
Cvicime, ale vojtovkunemuzem, takze mame jens jemne cvicenicko na miru s prvky bobatha. Ale to ji dost pomaha :palec:
Pro nas by byla super resenim ta helmicka, ale ta dalka, nevim, jestli by to zvladla a bylo to pro ni vhodne :think: Lekari o tech helmickach vetsinou nevedi a kdyz jo, stejne nam takovou cestu nedoporucuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
15.9.12 14:20
@Sarik12 píše:
@fiali
Cvicime, ale vojtovkunemuzem, takze mame jens jemne cvicenicko na miru s prvky bobatha. Ale to ji dost pomaha :palec:
Pro nas by byla super resenim ta helmicka, ale ta dalka, nevim, jestli by to zvladla a bylo to pro ni vhodne :think: Lekari o tech helmickach vetsinou nevedi a kdyz jo, stejne nam takovou cestu nedoporucuji

Jo ta dálka je hrozná :cert: nechápu že těch pracovišť není víc. My bydlíme přesně na druhým konci republiky takže si to taky jaksi neumím představit a ještě ty kontroly :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
15.9.12 14:26

@fiali
Ja mysim, ze to clouho nebude asi ani v tom frydku, jinak by to orece lekari znali. Ja zatim narazila jen na 2 a ty to nedavno cetli v lekarskych listech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
15.9.12 15:11
@Sarik12 píše:
@fiali
Ja mysim, ze to clouho nebude asi ani v tom frydku, jinak by to orece lekari znali. Ja zatim narazila jen na 2 a ty to nedavno cetli v lekarskych listech

já o tom taky nikdy neslyšela. Tak mě napadlo, že být tebou tak do toho Frýdku zavolam. Jestli se ta hlavinka nedá třeba naskenovat jinde a jim to jenom poslat nebo jestli by ten jejich doktor nepřijel někam blíž. Za zeptání nic nedáš, třeba ti poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
15.9.12 15:15

@fiali
Zatim se mluvilo vyhlodove jen o antropologii v motole. Ale k cemu by nam to premerovani (ma jeste mikrocefalii) pomohlo, to teda. Evim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
15.9.12 15:17
@Sarik12 píše:
@fiali
Zatim se mluvilo vyhlodove jen o antropologii v motole. Ale k cemu by nam to premerovani (ma jeste mikrocefalii) pomohlo, to teda. Evim
že by vám udělali helmičku na dálku jsem myslela aby tam maličká nemusela
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
15.9.12 17:16

@fiali
Jj to jsem pochopila, ale pochybuju, ze by to slo, nicmene za zeptani nic nedam. Ja myslim, ze jedna cesta by jeste sla, ale ty kontroly pak a tomu se clovek nevyhne, ledaze by to nekdo delal i v praze, ale to nevim, hak probiha :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
15.9.12 17:17

@Honzuovka
Ahoj, das sem pak vecet, jak probiha ta kontrola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí