Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Honzuovka to je fajn, že si zvyknul bez problému
určitě mu pomůže ![]()
@Sarik12 píše:
@Honzuovka
No ona to ma fakt hodne, hlava ji vzadu ujizdi o 45%, prakticky od ucha uz je sejdrem. Pak ma z toho vzadu na hlave takovy hrb, takze i kdyz uz obcas zkousi tu hlavu otocit, tak je to drina a mechanicky ji to hodi zpet
a nepřemýšlela jsi o těch polohovacích válečcích? Vypadají docela dobře. Já o nich vůbec nevěděla, koukla jsem na ně až teď. Kolik je holčičce?
@Sarik12 píše:
@fiali
Cerstve tri mesice. Jake valecky myslis?
ty jo tak to se dá ještě krásně spravit. Koukni na net, jmenuje se to POLOHOVACÍ VÁLEČKY, prcka do nich jakoby skřípneš a nemůže se překulit. A cenově vychází taky super.
@fiali
Jo toto, tak neco podobneho mame usiteho uz od porodnice. Problem je, ze ona v tech polohach byt nechce, vzteka se a to nesmi
@Sarik12 píše:
@fiali
Jo toto, tak neco podobneho mame usiteho uz od porodnice. Problem je, ze ona v tech polohach byt nechce, vzteka se a to nesmi
aha
ale času máte fakt ještě dost, chodíte cvičit? To taky hodně dětem pomohlo. Ptám se jako trubka, určitě jste zkoušeli co to šlo viď.
@fiali
Cvicime, ale vojtovkunemuzem, takze mame jens jemne cvicenicko na miru s prvky bobatha. Ale to ji dost pomaha ![]()
Pro nas by byla super resenim ta helmicka, ale ta dalka, nevim, jestli by to zvladla a bylo to pro ni vhodne
Lekari o tech helmickach vetsinou nevedi a kdyz jo, stejne nam takovou cestu nedoporucuji
@Sarik12 píše:
@fiali
Cvicime, ale vojtovkunemuzem, takze mame jens jemne cvicenicko na miru s prvky bobatha. Ale to ji dost pomaha
Pro nas by byla super resenim ta helmicka, ale ta dalka, nevim, jestli by to zvladla a bylo to pro ni vhodneLekari o tech helmickach vetsinou nevedi a kdyz jo, stejne nam takovou cestu nedoporucuji
Jo ta dálka je hrozná
nechápu že těch pracovišť není víc. My bydlíme přesně na druhým konci republiky takže si to taky jaksi neumím představit a ještě ty kontroly ![]()
@fiali
Ja mysim, ze to clouho nebude asi ani v tom frydku, jinak by to orece lekari znali. Ja zatim narazila jen na 2 a ty to nedavno cetli v lekarskych listech
@Sarik12 píše:
@fiali
Ja mysim, ze to clouho nebude asi ani v tom frydku, jinak by to orece lekari znali. Ja zatim narazila jen na 2 a ty to nedavno cetli v lekarskych listech
já o tom taky nikdy neslyšela. Tak mě napadlo, že být tebou tak do toho Frýdku zavolam. Jestli se ta hlavinka nedá třeba naskenovat jinde a jim to jenom poslat nebo jestli by ten jejich doktor nepřijel někam blíž. Za zeptání nic nedáš, třeba ti poradí.
@fiali
Zatim se mluvilo vyhlodove jen o antropologii v motole. Ale k cemu by nam to premerovani (ma jeste mikrocefalii) pomohlo, to teda. Evim
@Sarik12 píše:že by vám udělali helmičku na dálku jsem myslela aby tam maličká nemusela
@fiali
Zatim se mluvilo vyhlodove jen o antropologii v motole. Ale k cemu by nam to premerovani (ma jeste mikrocefalii) pomohlo, to teda. Evim
@fiali
Jj to jsem pochopila, ale pochybuju, ze by to slo, nicmene za zeptani nic nedam. Ja myslim, ze jedna cesta by jeste sla, ale ty kontroly pak a tomu se clovek nevyhne, ledaze by to nekdo delal i v praze, ale to nevim, hak probiha ![]()
@Honzuovka
Ahoj, das sem pak vecet, jak probiha ta kontrola?
Tak to je super. Moc děkuji za odpověd