Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@fiali moje dr to právě nehodlala nijak řešit, tak jsem si to vyřešila sama.
Tak sem hoď fotku jak jste na tom
@fiali píše:
ty krabe to je masakr. Ale jste fakt kapacity jak jste to s mamčou zvládly. Nevíš jestli nejede do Ostravy Pendolino?
jj, pendolino tam jezdí, ale mám za to, že se na něj musely koupit místenky, který byly o stovku dražší, což jsem odmítla dát, pro mě by to bylo celkem 400Kč navíc a to už by bylo dost znát. Takže jsem si vyhledala spoj bez nutnosti místenky.
@Honzuovka píše:Díky moc!
jj, pendolino tam jezdí, ale mám za to, že se na něj musely koupit místenky, který byly o stovku dražší, což jsem odmítla dát, pro mě by to bylo celkem 400Kč navíc a to už by bylo dost znát. Takže jsem si vyhledala spoj bez nutnosti místenky.
@Honzuovka píše:
@fiali moje dr to právě nehodlala nijak řešit, tak jsem si to vyřešila sama.
Tak sem hoď fotku jak jste na tom
zkusim to, já jsem takovej antitalent ![]()
Jo ještě jsem chtěla napsat, nevím, jestli jsem to už teda nepsala, ale je tam s nima dobrá domluva. Na kontrolu jsme se domluvili na určitý den a přesnej čas jsme si nedomluvili, akorát jsem říkala, že se budu snažit dorazit někdy po poledni, aby jsme to měli na otočku a ještě ten den razili domů, přeci jenom těch 1300Kč za nocleh je docela dost. A to je to nejlevnější ubytování (na pro mě přípustné úrovni), které jsem našla. Ještě tam je někde rodinný domek, ve kterým majitelka pronajímá pokoje za pár šupů na noc, ale to se mi s malým nechtělo, kdo ví, co by tam bylo na ostatních pokojích. Ale kdyby někdo měl zájem, můžu dát kontakt.
Tak přidávám fotku tý naší šešulky, z pravý strany je to vidět trochu víc, protože tu placku nemá úplně uprostřed.
@Honzuovka píše:
To mi nepřijde tak moc placatý.
no není to nějakej extrém, ale placka tam je pěkná.
Honzuovka, asi si měla velkou smůlu na lidi, ale v OV opravdu nejsou lidé o moc divnější, než v jiných částech ČR to mi věř. Aspon já jsem tam nikdy neměla problém, aby mi někdo, když ho hezky poprosím, pomohl s kočárkem. Někdy se i sami nabízeli
@fiali
Taky mi to prijde celkem dobry, ale ono to na fotkach neni tolik videt
@Sarik12 píše:
@fiali
Taky mi to prijde celkem dobry, ale ono to na fotkach neni tolik videt
na tý první je to vidět tak, jak to je. Já pořád doufám že se to spraví, uvidím co mi řekne Dr.
@fiali mně ta fotka přijde plus minus podobná jako dávala Honzuovka a té pak helmičku dali ![]()
@fiali Možná bys mohla dr. říct, že chceš žádanku na dětskou neurologii, aby se na tu hlavičku podívali a řekli ti, jestli to řešit helmičkou nebo ne. Ten dr. ve Frýdku, co posuzuje jestli je helmička vhodná nebo ne, je taky neurolog.
Tak dneska jedeme už celý den s helmičkou, včera jsem ho nechala odpoledne s ní spát a žádný problém nebyl, spinkal jako vždycky a ani pak neměl nikde hlavičku otlačenou. Jsem fakt ráda, že mu sedla hned napoprvé a nemusíme hned zase jezdit na zbroušení. Jedinej problém je, že se v ní dost potí, on se potí dost i bez helmičky a ta mu ještě teď přidává. Takže musíme po cca dvou hodinkách sundávat, otřít hlavičku, vytřít helmičku, nechat uschnout a pak zase nandat.