Slehlá hlavička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10657
12.9.12 22:26

@Aishenka Já právě taky nechtěla čekat, jestli se to srovná nebo ne. Pak bych si to vyčítala, kdybych to aspoň nezkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
12.9.12 22:28

@Sarik12 To je mi líto, že musíte řešit ještě další problém. Tak uvidíte, třebas se to srovná samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
12.9.12 22:30

Blbý je, že se musí do Frýdku a nikde jinde to nedělají. Je to fakt dálka. Prej to chtěli udělat i v Praze, ale zatím na to nejsou peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
12.9.12 23:35

@Honzuovka
No ona to ma fakt hodne, hlava ji vzadu ujizdi o 45%, prakticky od ucha uz je sejdrem. Pak ma z toho vzadu na hlave takovy hrb, takze i kdyz uz obcas zkousi tu hlavu otocit, tak je to drina a mechanicky ji to hodi zpet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
13.9.12 10:05

@Sarik12 http://plagiocefalie. cz/vase_pribehy-alex. html
Koukni se, tady jsou ukázky dětí, co helmičku dostaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
13.9.12 17:07

Ahoj holky, zrovna dneska jsem se chtěla zeptat jak jste dopadly a koukám že se diskuze znovu rozjela :lol: já jsem začala malou brutálně polohovat a kupodivu se docela daří. Nevím, jestli si to jenom nenamlouvám ale zdá se mi to o malinko lepší, ale opravdu jenom o chlup. Každopádně vydržim. Omlouvám se za anonym, bylo mi to líto kvůli malý ale vidim že není důvod. :* zakladatelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
13.9.12 17:09
@slunicko83 píše:
vůbec to neřeš, malej má skoro 6 měsíců a šišatou hlavu má pořádně, protože preferoval ležení ne levo asi měsíc, srovná se to, už teď vidím, že se to lepší. Miminkům roste hlavička dlouho, hodně roste mozek a tím se hlavička zakulatí, třeba až v jednom roce, tak si s tím vůbec nelam hlavu :D :D
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
13.9.12 17:10
@Billi píše:
@Honzuovka myslíš, že by se to nesrovnalo samo? Syn měl slehlou hlavičku dost podobně (přes mou snahu ho polohovat), taď mu je skoro 10 měsíců a má to dobré…

Billi a v kolika měsících se mu to začalo rovnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
13.9.12 17:33

Tak dávám slíbené fotky. Malej se furt kroutil a byl akční, tak se to nedalo vyfotit pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
13.9.12 18:23
@fiali píše:
Billi a v kolika měsících se mu to začalo rovnat?

Od 4 mesicu, kdy vastne lezel hlavne ma brise a od cca 8 mesicu to ma dobre.

• Citovat
  • Upravit
1065
13.9.12 20:31
@Billi píše:
Od 4 mesicu, kdy vastne lezel hlavne ma brise a od cca 8 mesicu to ma dobre.

mno tak vzhledem k poloze na bříšku to asi budeme mít složitější :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
13.9.12 20:34

@fiali kolik je malé?

• Citovat
  • Upravit
1065
13.9.12 20:38
@Billi píše:
@fiali kolik je malé?

přesně 5,5 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl.karin
13.9.12 20:42
@Honzuovka píše:
Tak dávám slíbené fotky. Malej se furt kroutil a byl akční, tak se to nedalo vyfotit pořádně.

Honzuovka, a jak se na to malý tváří, že má helmičku na hlavě? Mimochodem, vypadá v ní skvěle. Totiž, naše známá má miminko a doporučovali ji, aby miminku taky pořídila tu helmu. Ona bydlí pouze 20km od Frýdku Místku, takže by to bylo jednodušší. Ona to ale kategoricky odmítla, což si myslím je docela škoda. Má strach, že to mimi bude hodně omezovat a že to pro něj bude hodně nepohodlné.

• Citovat
  • Upravit
10657
13.9.12 20:46
@nepřihl.karin píše:
Honzuovka, a jak se na to malý tváří, že má helmičku na hlavě? Mimochodem, vypadá v ní skvěle. Totiž, naše známá má miminko a doporučovali ji, aby miminku taky pořídila tu helmu. Ona bydlí pouze 20km od Frýdku Místku, takže by to bylo jednodušší. Ona to ale kategoricky odmítla, což si myslím je docela škoda. Má strach, že to mimi bude hodně omezovat a že to pro něj bude hodně nepohodlné.

Vůbec to nezaregistroval, že má něco na hlavě. Ta hlemička je lehoučká, váží sotva pár gramů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí