Sleva na auto ZTP/P

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.4.20 08:28

A tak další typy na levné nové auto? :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.20 08:45

Pracuji v jednom autosalonu Škodovky. Slevy pro ZTP/P poskytujeme. Stačí pouze nahlásit, že máte zájem o tuto slevu. Vzhledem k požadavkům doporučuji Kamiqa. (Anonym kvůli zaměstnání).

• Citovat
  • Upravit
36
21.4.20 22:34

Doporučuju požádat o příspěvek na nákup vozidla a poté zakoupit nové či ojeté auto s možností odpočtu DPH. Výhodné je obejít automobilky, které nabízejí slevy pro invalidy, např. Škoda. Za auto nakoupené z příspěvku si rovněž můžete zažádat na příslušném FÚ o vrácení DPH za nákup auta až to výše 100.000 Kč, což je celkem podstatná úspora. Já tak koupila nové auto v automatu s doplatkem z vlastních peněz necelých 20 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.20 18:27
@Anonymní píše:
Pracuji v jednom autosalonu Škodovky. Slevy pro ZTP/P poskytujeme. Stačí pouze nahlásit, že máte zájem o tuto slevu. Vzhledem k požadavkům doporučuji Kamiqa. (Anonym kvůli zaměstnání).

Bohužel naše dítě má také ZTP/P. Nechodí a nejspíš ani nebude. Neurolog si myslí, že nám bude schválen i příspěvek na auto. Chtěla jsem se zeptat jak se to počítá, a jestli jde použít sleva inapříklad i na předváděcí auto?
Také bychom měli zájem o kamiqa. Kdyby cena předváděcího auta byla 450tis.,

• 200tis příspěvek od státu,

tím pádem automaticky - DPH,

• sleva pro ZTP/P od škody,

na kolik by potom takové auto vyšlo? Jde mi o to jestli se odečte příspěvek od státu, pak případná sleva ZTP/P a pak až DPH? To se pak čísla různě liší, než když se třeba prvně odečte DPH. :) Ještě vůbec nemám tušení kolik % by mohla být sleva od Škody a h čeho se vypočítává, někde jsem četla že z ceníkových cen. Děkuji. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová