Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To bude asi pravda. Že přílišné zahřívání kuliček vede ke zhoršené plodnosti (né schopnosti mít sex). Jinak ale zdejší diskuse je myslím o estetické stránce a ta bývá často ovlivněna momentální módou. Ta je nyní nastavena v neprospěch slipů.
@Heinich
V těle není nic striktně rigorózně kulatého. Dokonce ani oční koule, která má tento matematický pojem v názvu (předozadní a kraniokaudální rozměr očního bulbu se liší asi o 1,5 mm). Možná někdy přijdou do módy tanga. Na 150kg chlapovi to bude pro ženy velice vzrušující (nebude vidět ani ta látka).
@Doctus píše:
@Heinich
V těle není nic striktně rigorózně kulatého. Dokonce ani oční koule, která má tento matematický pojem v názvu (předozadní a kraniokaudální rozměr očního bulbu se liší asi o 1,5 mm). Možná někdy přijdou do módy tanga. Na 150kg chlapovi to bude pro ženy velice vzrušující (nebude vidět ani ta látka).
Tak na takových chlapech nejsou kolikrát vidět ani trenky, když jim přez ně padá pneumatika ![]()
Já osobně nosím boxerky a na spaní většinou volné trenky nebo shortky. Boxerky jsou pohodlné i volné trenky ale slipy to je aspoň pro mě zlo
Můj syn nosí slipy a je mu 14 a když má tělocvik tak vezme slipy aby se mu kluci nesmali tak si na ně vezme boxerky a vyhovuje mu to jednou si zapomněl vzít boxerky a měl Pod gatema jen slipy a prej se mu kluci strašně smáli měl zrovna ty typický bílí
@Nosím trencle píše: Více
A já myslel, že mladí slipy nesnáší, tak třeba ne ![]()
Jakou značku doporučíte či obchod doporučíte?