Slova, která nesnášíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20376
10.4.10 23:07

mě teda v těhotenství vadilo oslovení mamino. hlavně od tchýně :poblion:
a doma si říikáme jménem, ale když mě ten můj nasere tak mu říkám TÁTO :lol: :lol: :lol:
nanuk mi nejde z pusy. je to ledňák..
stjeně jak bych nikdy neřekla houska místo rohlíku..
stejně tak neřeknu zápalky..
to se mi vybavuje příhoda z jižních čech. jsem šla do tabáku a říkám že chci jedny sirky a paní na mě..ale my máme jen zápalky :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
10.4.10 23:13
Sherry píše:
laducha píše:
Zarazilo mě OPRAT PRÁDLO…jak jinak bych to měla říct? :nevim:
Vyprat prádlo..
oprat mi přijde jako jen tak halabala :lol: :lol:

Ještě, že neperu já, ale pračka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
10.4.10 23:29
RyBANA píše:
laducha píše:
filad píše:
Lizbeth píše:
Tchán si pouští v televizi kanál NOVA KINEMA :roll:
muj zase „hejdz bi ou“

Sousedka se 2 VŠ říká ej-bíč-ou :mrgreen: A můj otec vypotil dezing (design) 8-)

Týnko, opět za jedna :palec:
opět moje babička: ejdž-bí-džou :lol: :lol:

A mamky byvala kolegyne z prace rika „Dneska davaji v televizi to novy ski-fi“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
10.4.10 23:38

A jeste me napadlo, kdyz jste tady resily to „prijdu dyl“ (coz ja mimochodem vubec neznam, i kdyz jsem taky puvodem ze severu Cech, rikam „prijdu pozdejs“) tak jak rikate, ze jste od nekud prisly??
Ja pouzivam „kdyz jsem sla odtamtud“ (teda presne receno „vodtamdat“ :lol: :lol: ), ale treba jsem nepochopila, kdyz muj bejvalej rikal „kdyz jsem sel odtud“. Odtud je tady ne??? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8601
10.4.10 23:41

musím přidat výroky svého bratra: plnohodnotný život (ten nejspíš vede on, zatím co já ne :pocitac: ), famózní, excelentní :poblion: :mrgreen:
A pak nesnáším brněnský hantec :zed: , jsem z Brna a normální člověk by takové hovadiny z pusy nevypustil

pobavilo mě kokino, to se u nás sem tam taky řekne místo bonbónu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.4.10 00:05
ZelvaVeruna píše:
A jeste me napadlo, kdyz jste tady resily to „prijdu dyl“ (coz ja mimochodem vubec neznam, i kdyz jsem taky puvodem ze severu Cech, rikam „prijdu pozdejs“) tak jak rikate, ze jste od nekud prisly??
Ja pouzivam „kdyz jsem sla odtamtud“ (teda presne receno „vodtamdat“ :lol: :lol: ), ale treba jsem nepochopila, kdyz muj bejvalej rikal „kdyz jsem sel odtud“. Odtud je tady ne??? :lol: :lol:

Ztama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
11.4.10 00:17

Jojo, „ztama“ znam, to je moravsky :lol: :lol: To mi rozhodne prijde lepsi nez „odtud“ :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.4.10 00:41

Tož jistěěěě :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
11.4.10 01:04

** Moje babicka :** udelej si svetlo :-D a rosvit televizy.

Odkud je tohle??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
11.4.10 08:10
ZelvaVeruna píše:
Ja pouzivam „kdyz jsem sla odtamtud“ (teda presne receno „vodtamdat“ :lol: :lol: ), ale treba jsem nepochopila, kdyz muj bejvalej rikal „kdyz jsem sel odtud“. Odtud je tady ne??? :lol: :lol:

já bych řekla, když jsem šla odtam… :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
11.4.10 08:43
Angua píše:
ZelvaVeruna píše:

Zkama? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.4.10 08:55
Žížala1 píše:
Angua píše:
ZelvaVeruna píše:
Zkama? :lol: :lol: :lol:

Tož zhentama, nevíš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
11.4.10 10:15
Žížala1 píše:
Ovšem narozením kindoša se to trošku zkomplikovalo …

Teda „kindoš“ je taky luxusní. :lol:
K těm TV programům - u nás doma se taky používá AKSN a Nova Kinema, manžel navíc ještě říká čéjednaté a čédvěté. :lol:

Příspěvek upraven 11.04.10 v 10:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
11.4.10 10:16

Dvakrát, pardon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
11.4.10 10:20
ZelvaVeruna píše:

Taky chodím „ztama“. :mrgreen:
A ještě chodím „naokolo“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí