Slova, která nesnášíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
9.4.10 23:56

Další výrazy co mne nerozčilujou, ale rozesmějou jsou: šúr gel (shower gel)
kurvingové lyže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
L-enny píše:
paraplicko, pocházím z Ústeckýho kraje a tam se výraz přijdu dýl říká běžně, prot mě to tady dneska zarazilo, že to někomu trhá uši :lol: :lol: :lol: když přede mnou poprvé nevlastní táta řekl (pochází z jižní moravy) šufánek, šla jsem smíchy do kolen a dneska naběračce už jinak neřeknu, než šufánek. :lol: :lol:

Tak šufánek používám dodnes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874

Jo a nesnáším, když mi mamka zavolá a začne: „Tak co děláš/děláte?“…to vždycky můžu vyletět z kůže. Přijde mi to docela podobný jako „Co bylo dneska ve škole?“ :zed: :nevim: Jednou jsem ji už odsekla: „starám se o kojence“ …asi to ale nepochopila… :-? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
9.4.10 23:57

jo a můj tatka občas říkal pipce Frnda.. a pka následně gaťky byly frndolapy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725

Gino, tak inženýrka mě rozesmála :palec: :lol: :lol: :lol: Příště si protlačím bakalářku :mrgreen:

Kokino je sladkost, jako hovno to neznám :mrgreen:

Chodím pozděj nebo později :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny

Sherry, takže dceři v obchodě říkáš vem si kokino a venku jí říkáš nesahej na zem na to kokino :pankac: :lol: :lol: :lol: chudák malá, má z toho guláš v hlavičce :lol: :lol:

krásně se mi s váma smeje,ale jdu spát. beztak moje bránice měla dneska Vánoce. :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
23847
9.4.10 23:59
Sherry píše:
Gina108 píše:
Sherry mne předběhla, ale těší mne, že nejsem jediná, kdo si to plete :dance: :lol:
já si to teda fakt nepletu.. já myslela že se tak říká i hovnu a aj bobnobu..ne že si nejsu jistá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kristova noho to néééééé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

chachá, tak to jsem nevěděla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tady se člověk ještě i vzdělá :mrgreen: Nebo že by to bylo moravsky sladkost a pražsky hovno??? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
10.4.10 00:01

Tak hledám kde se psalo o tom krvavě tyrkysovém ubrusu, páč z toho jsem si fakt málem ukrápla, ale nemůžu ten příspěvek najít :twisted:
Jo ještě jsem si vzpomněla že absolutně nesnáším některý slova kvůli blbým reklamám, třeba „vychytaná piksla“ - žvýkačky Orbit, nebo k smrti nesnáším že když si dávám čokoládu, tak tchán říká „Miluju bublinky“, to bych vyskočila z kůže, já zase na oplátku říkám „Dobrá voda čaj“, to zas nesnáší tchán :-D Nebo ještě si tchán dělá prdelky, že nepůjde na záchod dokud tam nebude ten novej „brís“ :lol: A když se mi povede něco zaprat, tak manžel říká: „Vy zíráte, my zíráme!“ :cert:
K tý škole, to mi ani tak nevadilo, ta otázka co bylo ve škole, ale jak jsem slyšela „Hola hola, škola volá“, tak jsem vyskakovala z kůže.

Příspěvek upraven 10.04.10 v 00:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
10.4.10 00:02
Gina108 píše:
Sherry píše:
Gina108 píše:
Sherry mne předběhla, ale těší mne, že nejsem jediná, kdo si to plete :dance: :lol:
já si to teda fakt nepletu.. já myslela že se tak říká i hovnu a aj bobnobu..ne že si nejsu jistá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kristova noho to néééééé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
chachá, tak to jsem nevěděla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tady se člověk ještě i vzdělá :mrgreen: Nebo že by to bylo moravsky sladkost a pražsky hovno??? :lol: :lol: :lol:

čert ví..ale já jsu z brna, takže super :mrgreen: :mrgreen:

Lenko
já to kokino znám, ale nepoužívám. se mi to nelíbí ten výraz.. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
10.4.10 00:02

Jo a malej bráška si sám vymyslel slovo pro prsa - kukály, jak na to přišel dodnes nevím, ale od té doby jsou pro nás prsa kukály :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
10.4.10 00:05

Na telefonickou otázku, co děláme, se mi chce říct…KOKINO :mrgreen:

Jdu spát a zítra (vlastně už je zítra) se těším na pokračování :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
10.4.10 00:06
Ewule0712 píše:
A ASPARÁGUS, odjakživa říkám ASPARÁTUS a byla jsem přesvědčená o tom, že se to tak říká :o)))

to já říkám taky..
a nesnáším slovo hořčice.. pro mě je to hořtica a basta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a nemusím slova hadr, dort, okurka, brambor..
prostě to je hadra, dorta, okurek, brambora :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
10.4.10 00:11
laducha píše:
Na telefonickou otázku, co děláme, se mi chce říct…KOKINO :mrgreen:

Dobrý nápad… :lol: Obávám se, že by potom následovala otázka „Co?“ nebo „Co to je?“ …:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
10.4.10 00:12
rébi píše:
laducha píše:
Na telefonickou otázku, co děláme, se mi chce říct…KOKINO :mrgreen:
Dobrý nápad… :lol: Obávám se, že by potom následovala otázka „Co?“ nebo „Co to je?“ …:roll:

na to bych odpověděla klidným hlasem hovno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
10.4.10 00:13
Sherry píše:
Ewule0712 píše:
A ASPARÁGUS, odjakživa říkám ASPARÁTUS a byla jsem přesvědčená o tom, že se to tak říká :o)))
to já říkám taky..
a nesnáším slovo hořčice.. pro mě je to hořtica a basta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a nemusím slova hadr, dort, okurka, brambor..
prostě to je hadra, dorta, okurek, brambora :twisted:

Moje babička zase říkala erteple, butr, karfiol a české výrazy (k výše uvedeným slovům) jsem snad nikdy od ní ani neslyšela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí