Slova, která nesnášíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1180
9.4.10 23:44
L-enny píše:
jo a k tomu „přijdu dýl“ jak to říkáte jinak? :nevim: přijdu později? To mi zní naprosto příšerně spisovně :lol: :lol: já říkám a říkala jsem vždycky příjdu dýl :lol: :lol:

No jo, to říká moje kamarádka z Pardubic. Mně to přijde divný, ale beru to, já zase vnáším do své mluvy Brno :-D To se líbí právě té mé pardubické kamarádce a někdy chce, abych jí říkala něco v hantecu 8-)
Ale jinak k tématu - jo, my říkáme, že přijdeme později :wink: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
9.4.10 23:46
banibag2 píše:
Já teda nesnáším rizeto, kokino, žíce, smaženýho sejra a dupka

a co žlica :lol: :lol: a sejra říkám a dupka je děs. u nás je to pipka nebo prcka a zadek :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
filad píše:
Lizbeth píše:
Tchán si pouští v televizi kanál NOVA KINEMA :roll:
muj zase „hejdz bi ou“

Sousedka se 2 VŠ říká ej-bíč-ou :mrgreen: A můj otec vypotil dezing (design) 8-)

Týnko, opět za jedna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13434

No, kokino bude asi výraz pro sladkosti…ale rve mi to uši a vlastně i oči 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
9.4.10 23:47
L-enny píše:
co to je to kokino? :lol: :lol:

hovno nebo bonbon :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
9.4.10 23:47

paraplicko, pocházím z Ústeckýho kraje a tam se výraz přijdu dýl říká běžně, prot mě to tady dneska zarazilo, že to někomu trhá uši :lol: :lol: :lol: když přede mnou poprvé nevlastní táta řekl (pochází z jižní moravy) šufánek, šla jsem smíchy do kolen a dneska naběračce už jinak neřeknu, než šufánek. :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
L-enny
9.4.10 23:48

Sherry, :lol: :lol: :lol: tak to je bomba. hovno nebo bonbon. Má to nějakou rozlišovací metodu? :lol: :lol: :lol:

teda tahle diskuze mi prodloužila život snad o rok :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
23847
9.4.10 23:49

Ad kokino. Pracovala jsem v „celonárodní firmě“ takže pár kolegů bylo ze Zlínska a pokaždé, když přijeli do Prahy a po obědě chtěli zajít na kokino, tak jsem si nikdy nebyla jistá, jestli půjdou do cukrárny nebo na WC :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
9.4.10 23:49
Gina108 píše:
Ad kokino. Pracovala jsem v „celonárodní firmě“ takže pár kolegů bylo ze Zlínska a pokaždé, když přijeli do Prahy a po obědě chtěli zajít na kokino, tak jsem si nikdy nebyla jistá, jestli půjdou do cukrárny nebo na WC :oops: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.4.10 23:50

Sherry mne předběhla, ale těší mne, že nejsem jediná, kdo si to plete :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13434
9.4.10 23:51
Gina108 píše:
Ad kokino. Pracovala jsem v „celonárodní firmě“ takže pár kolegů bylo ze Zlínska a pokaždé, když přijeli do Prahy a po obědě chtěli zajít na kokino, tak jsem si nikdy nebyla jistá, jestli půjdou do cukrárny nebo na WC :oops: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak já mám cestu jistou.....já poběžím na WC a do sprchy, protože jsem si učůrla smíchy :lol: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
9.4.10 23:52

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
to kokino se mi začíná moc a moc líbit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1180
9.4.10 23:52

Kokino znamená sladkost (jakákoliv - aspoň tak to znám já) :-D Ale nepoužívám to.
Pipka nepoužívám, ale Julka o „ní“ mluví jako o pipince, moje máma a babička zase říkaly „aťka“. Ptala jsem se mámy, proč ji tak nazývala (když jsem byla malá), prý právě tak jí to říkala jako malé babička. Mně jako dítku bylo však divné - jak je možné, že se tak jmenuje i Aťka Janoušková - nějak mi to nešlo dohromady :mrgreen: Co ta s tou „pipinou“ má společného :lol:

Příspěvek upraven 09.04.10 v 23:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
9.4.10 23:54
L-enny píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
to kokino se mi začíná moc a moc líbit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
9.4.10 23:55
Gina108 píše:
Sherry mne předběhla, ale těší mne, že nejsem jediná, kdo si to plete :dance: :lol:

já si to teda fakt nepletu.. já myslela že se tak říká i hovnu a aj bobnobu..ne že si nejsu jistá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kristova noho to néééééé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí