Slova, která nesnášíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
L-enny
9.4.10 22:49

děkuju, děkuju, tohle je naprosto skvělá diskuze. řehtám se tady jak kůň, tečou mi slzy od smíchu. :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

naprosto mě dostal krvavě tyrkysovej ubrus, nososaurus a pireneje. :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9454
9.4.10 22:57
paraplicko píše:
mikitaa píše:
tak teda tady sem poprve slysela slovo PUSS coz mi prijde jako extra nechutny oznaceni manzela. a pak druhy co sem poznala tady je ze lidi misto aby soulozili se tuli a pak se divi ze nemuzou otehotnet :mrgreen: a jeste teda mi prijde hodne nechutny a sprosty slovo NANUK :lol:
:lol: Nanuk je fakt sprosté slovo :mrgreen: … ale neboj ono to v inuitském jazyce znamená lední medvěd, jinak také jméno inuitského boha - to už sprosté není, ne ? :wink: :mrgreen: Ale zase když si vezmu, že si dám sem tam (N)nanuka - no, tak teď nevím :lol: :lol: :lol:

kdyz ja si proste nemuzu pomoct s ti nanukem…ja kdyz to nekdo rekne tak se dykcy uplne zarazim co ze to rekl za silenou sprostarnu :lol: :lol:

jinak kdyz ste se dostaly az k babickam tak moje babi s oblibou rika ze uz asi na nu leze ten ááájz hamr (rozumej alzheimr - teda tady nevim jestli pisu spravne)

jinak tech krajovych zalezitosti je asi dost…

gino: a nevim z ceho to je ten PUSS jestli z anglictiny tak je to dost divny a jestli z neceho jinyho tak je to stejne nechutny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
9.4.10 23:01

no ta koncovka OVO mě taky vadí..
nebo mě dostává sifon..nevím proč :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
manželova babička říká nikrovlnka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
9.4.10 23:04

Jo a manžel nemůže z jednoho slova, co říkám já. Když něco jíme, co je hůř stravitelný, tak říkám pořádně to pokousej…a manžel vždycky roste, protože říká, že pokousat ho může maximálně pes :mrgreen: :mrgreen: ale my tohle slovo říkali doma od malička. A on mi odpoví. Však řekni, že to máme pořádně rozkousat a ne pokousat. :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6336
9.4.10 23:07
Lizbeth píše:
Tchán si pouští v televizi kanál NOVA KINEMA :roll:

muj zase „hejdz bi ou“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.10 23:10

Taky se přidám, nečetla jsem tedy zatím všechno, ale co fakt nenávidím je, když naší psici někdo řekne „ty naše děvko“ A co je ještě horší, když to říkají mému dítěti!!!!

• Citovat
  • Upravit
20376
9.4.10 23:12

a můj dědá říká
KOLGATE a taky NEF IORK TIMES :cert: a nova Kinema taky…a DAJWO :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
9.4.10 23:18

manželovo babička, když umřel Jackson a byl to všude v novinách, tak držela v ruce Blesk a povídá. Panebože, umřel nějakej Jačkon. V životě jsem ho neviděla, neslyšela, nevím kdo to je,ale v novinách je poslední dobou pořád.

To jsem šla do kolen. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20376
9.4.10 23:18

ještě nesmím zapomenout jedu žesnkou z práce..třeba Vopršálková
ona se všude představovala zásadně Paní.. dobrý den tady Paní…vopršálková..
i na pohled z dovolené se podepsala Paní Vopršálková..
no je fakt že byla taková mín inteligentní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.4.10 23:22

Tak to mi připomíná jednoho našeho čtenáře, on je MUDr. a když jsme se ho ptali na jméno, tak říkáme pan Novák? (třeba) A on na to DOKTOR Novák :lol: :lol: :lol:

Kdysi si chtěl stěžovat, tak se ptá, jestli je paní ředitelka pořád paní XY, tak říkám ano, DOKTORKA XY :lol: To zrovna tak hezky vyšlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
9.4.10 23:24

jo a tchýňka zásadně sleduje „AKSN“ místo AXN :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
14500
9.4.10 23:24

Fakt super diskuze :) Přečetla jsem si tu o Carrefouru - tak my jsme říkali KEFÍR :) Ale schválně samozřejmě :)
Moje mamka neumí anglicky, učila se němčinu, tak říká místo LIGHT „laicht“ A nesnáší, když ji opravím, ale mně to tak tahá uši :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
9.4.10 23:25

tak starší generace a TV program to je taky perlička - spolužák se takhle vracel v noci domu a taťka mu naštvaně hlásí,že v TV je jenom ten Higlander ii - přesněji řečeno Highlander II

Paní v autobuse jela nakupovat do Kamuflandu a moje kolegyne v práci savovala,printovala,deletovala, dokonce i sortovala foldry - to byl teprve zážitek ji porozumět a pak mi nadávala za štrample,koníka,snopel a tak.

Děcka,dobrou! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
9.4.10 23:25

Jo a tchýně místo DPH říká DHP :) a káva 3v1 říká 3plus v 1, tak to mám dost.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
9.4.10 23:27
Amber píše:
a káva 3v1 říká 3plus v 1, tak to mám dost.. :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí