Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
paraplicko píše:mikitaa píše:
tak teda tady sem poprve slysela slovo PUSS coz mi prijde jako extra nechutny oznaceni manzela. a pak druhy co sem poznala tady je ze lidi misto aby soulozili se tuli a pak se divi ze nemuzou otehotneta jeste teda mi prijde hodne nechutny a sprosty slovo NANUK
Nanuk je fakt sprosté slovo
… ale neboj ono to v inuitském jazyce znamená lední medvěd, jinak také jméno inuitského boha - to už sprosté není, ne ?
![]()
Ale zase když si vezmu, že si dám sem tam (N)nanuka - no, tak teď nevím
![]()
![]()
kdyz ja si proste nemuzu pomoct s ti nanukem…ja kdyz to nekdo rekne tak se dykcy uplne zarazim co ze to rekl za silenou sprostarnu
![]()
jinak kdyz ste se dostaly az k babickam tak moje babi s oblibou rika ze uz asi na nu leze ten ááájz hamr (rozumej alzheimr - teda tady nevim jestli pisu spravne)
jinak tech krajovych zalezitosti je asi dost…
gino: a nevim z ceho to je ten PUSS jestli z anglictiny tak je to dost divny a jestli z neceho jinyho tak je to stejne nechutny ![]()
no ta koncovka OVO mě taky vadí..
nebo mě dostává sifon..nevím proč
![]()
manželova babička říká nikrovlnka
![]()
Jo a manžel nemůže z jednoho slova, co říkám já. Když něco jíme, co je hůř stravitelný, tak říkám pořádně to pokousej…a manžel vždycky roste, protože říká, že pokousat ho může maximálně pes
ale my tohle slovo říkali doma od malička. A on mi odpoví. Však řekni, že to máme pořádně rozkousat a ne pokousat.
![]()
Lizbeth píše:
Tchán si pouští v televizi kanál NOVA KINEMA
muj zase „hejdz bi ou“
Taky se přidám, nečetla jsem tedy zatím všechno, ale co fakt nenávidím je, když naší psici někdo řekne „ty naše děvko“ A co je ještě horší, když to říkají mému dítěti!!!!
a můj dědá říká
KOLGATE a taky NEF IORK TIMES
a nova Kinema taky…a DAJWO
![]()
manželovo babička, když umřel Jackson a byl to všude v novinách, tak držela v ruce Blesk a povídá. Panebože, umřel nějakej Jačkon. V životě jsem ho neviděla, neslyšela, nevím kdo to je,ale v novinách je poslední dobou pořád.
To jsem šla do kolen.
![]()
ještě nesmím zapomenout jedu žesnkou z práce..třeba Vopršálková
ona se všude představovala zásadně Paní.. dobrý den tady Paní…vopršálková..
i na pohled z dovolené se podepsala Paní Vopršálková..
no je fakt že byla taková mín inteligentní..
Tak to mi připomíná jednoho našeho čtenáře, on je MUDr. a když jsme se ho ptali na jméno, tak říkáme pan Novák? (třeba) A on na to DOKTOR Novák
![]()
Kdysi si chtěl stěžovat, tak se ptá, jestli je paní ředitelka pořád paní XY, tak říkám ano, DOKTORKA XY
To zrovna tak hezky vyšlo ![]()
Fakt super diskuze
Přečetla jsem si tu o Carrefouru - tak my jsme říkali KEFÍR
Ale schválně samozřejmě ![]()
Moje mamka neumí anglicky, učila se němčinu, tak říká místo LIGHT „laicht“ A nesnáší, když ji opravím, ale mně to tak tahá uši ![]()
tak starší generace a TV program to je taky perlička - spolužák se takhle vracel v noci domu a taťka mu naštvaně hlásí,že v TV je jenom ten Higlander ii - přesněji řečeno Highlander II
Paní v autobuse jela nakupovat do Kamuflandu a moje kolegyne v práci savovala,printovala,deletovala, dokonce i sortovala foldry - to byl teprve zážitek ji porozumět a pak mi nadávala za štrample,koníka,snopel a tak.
Děcka,dobrou! ![]()
Jo a tchýně místo DPH říká DHP
a káva 3v1 říká 3plus v 1, tak to mám dost.. ![]()
děkuju, děkuju, tohle je naprosto skvělá diskuze. řehtám se tady jak kůň, tečou mi slzy od smíchu.

naprosto mě dostal krvavě tyrkysovej ubrus, nososaurus a pireneje.