Složité vztahy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
cernaselma
26.12.21 12:27
@Anonymní píše:
@cernaselma Důvěra mezi námi není. Všimla jsem si že jí dělá dobře, že prostě nevím, co se u nich v rodině děje. Na jednu stranu, nemám potřebu vědět, co se děje, ja taky nejsem sdílny člověk, ale ty její vyrazy, když o něčem mluví a podívá se na mě, že já to nevím… já jen nevím, jak se chovat, a takovýhle člověkem jsem ještě do styku nepřišla.

A proc se s ni stykas? K sobe ji zvat nemusis a nemusis chodit nekam, kde bude ona. A kdyz bude nejaka rodinna oslava, kde budete obe, tak snad staci ji ignorovat a bavit se s nekym jinym, ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.21 12:30

@Danilan Já jsem nic sdílet nechtěla, to ona se pořád angazovala do všeho, tak mi to teď přijde trochu pokrytecke :nevim: ale ano budu její rozhodnutí respektovat, protože vím, jaké to je, když někdo neustále překračuje mé hranice a to konkrétně z její strany.

@Danilan Nejsem si vědoma, spíš si ale myslím, že jde o to, že někdo, komu se ona svěřila, to řekl mě, i když sem říkala, že některé vecy by si člověk měl nechat jen pro sebe. Tam v jejich rodině všichni všechno vědí a myslím si, že jí vadí, že jsem toho součástí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.21 12:32

@cernaselma Ano, tak to dělám :) jak jsem psala v úvodu, právě tohle mě mrzí, že musím dělat, jak kdyby neexistovalo něco, co existuje :nevim: přijde mi to divné.

• Citovat
  • Upravit
1910
26.12.21 13:05
@Anonymní píše:
@hospodki @Rosary @Fiducia @Wenn.Nox O mém těhotenství ji to vykecal můj partner a o jejím to věděli všichni, jen já a partner ne :nevim:. Jinak ano nemá právo mi svoje dítě půjčovat, ale jde o to, že ona si mé dítě chodila půjčovat dvakrát týdně, kolikrát i tak, abych o tom ja nevedla, ona domluvená s mých chlapem, přišla zazvonila…

Hele, ale to pak není problém její, ale mezi tebou a tvým chlapem. Ty jsi jí dítě „půjčovat“ nemusela. To, že to dělal tvůj chlap, tak je chyba ve vaší komunikaci a nemáš se zlobit na kamarádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
26.12.21 13:52
@Anonymní píše:
@Danilan Já jsem nic sdílet nechtěla, to ona se pořád angazovala do všeho, tak mi to teď přijde trochu pokrytecke :nevim: ale ano budu její rozhodnutí respektovat, protože vím, jaké to je, když někdo neustále překračuje mé hranice a to konkrétně z její strany.@Danilan Nejsem si vědoma, spíš si ale myslím, že jde o to, že někdo, komu se ona svěřila, to řekl mě, i když sem říkala, že některé vecy by si člověk měl nechat jen pro sebe. Tam v jejich rodině všichni všechno vědí a myslím si, že jí vadí, že jsem toho součástí.

Kdo ví jak to je. Jedna paní povídala…ta to řekla te a ta zase te a ta si to prekroutila… Proto od jisté doby nepotřebuji vědět ostatních soukromí a oni také mé. Je mi lépe, když si lidé nevidí do talíře. Zkus být nad věcí a nedat najevo jak tě rozhodí to že o něčem nevíš. Mě osobně je to fakt jedno, jestli se o něčem dozvím jako první nebo po měsíci. S nejlepšími přáteli a rodiči to sdílíme napřímo ale ostatní je přece fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
26.12.21 13:58
@Anonymní píše:
@Danilan Já jsem nic sdílet nechtěla, to ona se pořád angazovala do všeho, tak mi to teď přijde trochu pokrytecke :nevim: ale ano budu její rozhodnutí respektovat, protože vím, jaké to je, když někdo neustále překračuje mé hranice a to konkrétně z její strany.@Danilan Nejsem si vědoma, spíš si ale myslím, že jde o to, že někdo, komu se ona svěřila, to řekl mě, i když sem říkala, že některé vecy by si člověk měl nechat jen pro sebe. Tam v jejich rodině všichni všechno vědí a myslím si, že jí vadí, že jsem toho součástí.

Kdo ví jak to je. Jedna paní povídala…ta to řekla te a ta zase te a ta si to prekroutila… Proto od jisté doby nepotřebuji vědět ostatních soukromí a oni také mé. Je mi lépe, když si lidé nevidí do talíře. Zkus být nad věcí a nedat najevo jak tě rozhodí to že o něčem nevíš. Mě osobně je to fakt jedno, jestli se o něčem dozvím jako první nebo po měsíci. S nejlepšími přáteli a rodiči to sdílíme napřímo ale ostatní je přece fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová