Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Určitě mazat, sluníčko je agresivní koupila jsem v Dm seba med faktor 50
Moc dekuju za typy omrknu to a snad koupim dobre..nejlevnejsi to neni tak by me docela nastvalo, kdyz by na to mel alergickou reakci..takze asi vezmu rovnou to hypoalergeni. Moc díky:-)
@veronika6913 kluk má atopák a seba med mu dělá dobře, nejlevnější to není, ale vydrží celou sezonu ![]()
Naše doktorka by mě hnala, kdybych chtěla kojence (dítě do 1 roku něčím mazat). Stínila jsem kočárek, na nožičkách měl lehoulinké volné kalhoty z příjemného materíálu, jinak jsme (pokud to nebylo nutné), chodili ven ráno a odpoledne. Přímému slunci jsem se vyhýbala.
@alviola no,dobře, já taky malýho nevystavuju slunci, jenže opálíš se i ve stínu, já mám strach, když je takový počasí nemazat ![]()
@veronika6913 mám kamárádku majitelku lékárny, doporučila mi tu Biodermu 50+, malá má exem od narození, jsou tam pouze minerály, takže je ok. No je opravdu ještě malá, nicméně i ve stínu sluníčko opaluje, takže pokaždé když jdeme ven, má namazané vše co nemá přykryté látkou a opravdu přímému slunci nevystavuji, nejsem magor, ale i ráno a večer má slunce sílu a proto mažu, ti prcci mají opravdu kůži ještě hodně jemnou, takže nemazat i když stíníš mi přijde trošku nezodpovědné
@alviola
@střepina ted jsem na ten sebamed koukala a vlastne mam na nej i spousty slev, jako na jiny vyrobky ale nikdy jsem je neuplatnila, protoze kupuju vse od hippu:-) tak jsem nevěděla jakej je, ale ten krem asi vezmu:-)
@alviola no tak malemu bude rok cca za dva tydny takže to snad tolik neva ![]()
@veronika6913 píše:
@střepina ted jsem na ten sebamed koukala a vlastne mam na nej i spousty slev, jako na jiny vyrobky ale nikdy jsem je neuplatnila, protoze kupuju vse od hippu:-) tak jsem nevěděla jakej je, ale ten krem asi vezmu:-)
Pokud mas pobliz dm tak tak vyber 3 zaplatis dva a jeste muzes uplatnit kupon pokud mas.
@pusina1 jj do DMka skocim hned zitra a mozna nejakej kuponek taky najdu, musim projet ty slevovy knizky:-) diky:-)
Naši roční nemažu. Vůbec. Na léto v horách pořídím tenhle olej:
http://eshop.karelhadek.eu/…-olej-spf-15
@veronika6913 koupila jsem jeden, stačí mazat maličko a myslím, že mi vydrží celou sezonu, tři balení se mi zdá zbytečný, nevím jakou ty krémy mají trvanlivost ![]()
@vjerunqa Konečně někdo rozumný
Nechápu histerii ze sluníčka. Samozřejmě jsem děti v kojeneckém věku neopalovala ale občas na ně zasvítilo, když nebyli namazaní padesátkou a žijí
A vy co tak poctivě chráníte nezapomeňte na vigantol, vitamin D je velice důležitý, zvlášť pro takové prcky.
@vjerunqa taky pěkně drahá sranda
na to že je to jen +15
@Ainy Nenazvala bych to histerií, ale rozumem. Dnešní slunce je čím dál jedovatější, bohužel. A děti jsou citlivější a následky si ponesou celej život
@Ainy píše:
@vjerunqa Konečně někdo rozumnýNechápu histerii ze sluníčka. Samozřejmě jsem děti v kojeneckém věku neopalovala ale občas na ně zasvítilo, když nebyli namazaní padesátkou a žijí
A vy co tak poctivě chráníte nezapomeňte na vigantol, vitamin D je velice důležitý, zvlášť pro takové prcky.
jééé vigantol
já ji dnes ještě nekápla, jdu na to