Sluneční krém pro kojence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
myšák1187
25.5.14 21:39

@Ainy zajímal by mě důvod proč bych neměla dle tvého mínění namazat půlroční dítě padesátkou, jakou škodu to jako dle tvého mínění nadělá?? :think:

• Citovat
  • Upravit
16744
25.5.14 21:41
@myšák1187 píše:
@Ainy zajímal by mě důvod proč bych neměla dle tvého mínění namazat půlroční dítě padesátkou, jakou škodu to jako dle tvého mínění nadělá?? :think: [/citace psala, že dítě se muže osypat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
25.5.14 21:41
@Ainy píše:
Jinak dcera se dožila 8 let bez spálení tak už je za vodou :mrgreen: A teď vážně každé spálení riziko rakoviny zvyšuje i u dospělých nejen u dětí do 7 let. Nicméně si stojím za tím, že mazání 50kou i ve stínu nadělá víc škody jak užitku.

A co je za problém s vigantolem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
25.5.14 21:42
@pusina1 píše:
Proč ne? nám ho doktorka předepsala :think:

Ale jo, miminkům se předepisuje jako prevence křivice. Je to vitamín D. V MM je ho nedostatek. Přirozenější zdroj je sluneční záření, ryby, vejce…Já jen psala aby maminky takto „chráněných“ dětí nezapomínaly dávat, protože pokud se k nim nedostane jediný paprsek, budou mít jeho nedostatek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
25.5.14 21:43
@střepina píše:
@myšák1187 píše:
@Ainy zajímal by mě důvod proč bych neměla dle tvého mínění namazat půlroční dítě padesátkou, jakou škodu to jako dle tvého mínění nadělá?? :think: [/citace psala, že dítě se muže osypat

aháá, no tak jak sem už psala, malá má exém od narození a je vtipný že po namazání biodermou se jí to zklidní :think:

• Citovat
  • Upravit
2841
25.5.14 21:43
@Ainy píše:
Ale jo, miminkům se předepisuje jako prevence křivice. Je to vitamín D. V MM je ho nedostatek. Přirozenější zdroj je sluneční záření, ryby, vejce…Já jen psala aby maminky takto „chráněných“ dětí nezapomínaly dávat, protože pokud se k nim nedostane jediný paprsek, budou mít jeho nedostatek ;)

Tak mě nestraš :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
25.5.14 21:45

@myšák1187 malýmu se atopák taky zklidní, když ho namažu opalovákem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
25.5.14 21:46
@myšák1187 píše:
@Ainy zajímal by mě důvod proč bych neměla dle tvého mínění namazat půlroční dítě padesátkou, jakou škodu to jako dle tvého mínění nadělá?? :think:

A jaký užitek dle tebe udělá namatlat půlroční dítě zbytečně chemickým koktejlem? :think: Jako já taky párkrát mázla ale na koupališti ne pod boudou v kočáře :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
25.5.14 21:49

Tak asi mě tady ukamenujete, ale podle mě nemazat je dost velká blbost, škodlivý paprsky se dostanou i do stínu. ozonová vrstva se ztenčuje je to hazard nemazat a velmi mě dojímají maminky, které mají přes kočár plínku a myslí si, že je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
25.5.14 21:56

@Ainy no tak já tedy nevím, ale jako ta trocha užvzhledem k tomu co je všude kolem nás tomu dítěti ublíží míň, jinak je ve sporťáku a tam už jde sluníčko daleko víc. Jinak přímo bioderma je přesně dělaná pro pokožku intolerantní, alergickou na chemické filtry, atopickou a dětskou.
A co se týče chemie kolem nás, tak matka která cpe dítě denně bobíkama a podobnýma „ňamkama údajně pro děti“ dělá hůř než to že mázne lehkou vrstvou opalováku. No ale to je můj názor, zkrátka každé z nás přijde jako šílenost a hysterie něco jiného

• Citovat
  • Upravit
3594
25.5.14 21:59

@miisenka @pusina1

Hned první příspěvek zde:
https://www.emimino.cz/…ntol-104260/

A příbalový leták - nežádoucí účinky:
http://farmaceutika.info/vigantol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
25.5.14 22:03

@myšák1187 Co do toho montuješ Bobíky 8o Trochu slunce člověk prostě k životu potřebuje, to je fakt, nic se ale nemá přehánět. Já ten opalovák taky používám ale s rozumem. Ty děcka za chvilku budete mazat i doma u otevřeného okna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
25.5.14 22:08
@vjerunqa píše:
@miisenka @pusina1

Hned první příspěvek zde:
https://www.emimino.cz/…ntol-104260/

A příbalový leták - nežádoucí účinky:
http://farmaceutika.info/vigantol

hmm, no nevim..mne zade nedavat Vigantol pride rovnako hystericke ako mazanie tym kremom..kazda prezivame hysteriu inak..vit. D kedze ma maly alergiu na vsetko v com sa volbe vyskytuje holt musim davat v kapickach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
25.5.14 22:10

@Ainy no tobě vadí chemie v krémech, mě vadí složení těchto potravin údajně pro děti, bylo to myšleno jako příklad

• Citovat
  • Upravit
2841
25.5.14 22:11
@miisenka píše:
hmm, no nevim..mne zade nedavat Vigantol pride rovnako hystericke ako mazanie tym kremom..kazda prezivame hysteriu inak..vit. D kedze ma maly alergiu na vsetko v com sa volbe vyskytuje holt musim davat v kapickach..

Já nevím, já své dětské lékařce věřím a tak dávám. Kdybych z toho měla zlý pocit tak odmítnu. Né vše dělám co mi řekne, ale vigantol kapu
a až půjdu s malou ven tak ji určitě namažu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí