Sluneční krém pro kojence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2841
25.5.14 21:04
@střepina píše:
@veronika6913 koupila jsem jeden, stačí mazat maličko a myslím, že mi vydrží celou sezonu, tři balení se mi zdá zbytečný, nevím jakou ty krémy mají trvanlivost :D

to se jedná o celou řadu sebamed, ne jen na opalování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
25.5.14 21:06
@veronika6913 píše:
@pusina1 jj do DMka skocim hned zitra a mozna nejakej kuponek taky najdu, musim projet ty slevovy knizky:-) diky:-) [/cijedná se o celou řadu, takže vyber co potřebuješ. za mě super akce, přece jen není to nejlevnější.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
25.5.14 21:06
@veronika6913 píše:
@pusina1 jj do DMka skocim hned zitra a mozna nejakej kuponek taky najdu, musim projet ty slevovy knizky:-) diky:-)

jedná se o celou řadu, takže vyber co potřebuješ. za mě super akce, přece jen není to nejlevnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
25.5.14 21:09

@majka 4 Promiň ale mazat v květnu dítě ve stínu 50kou pro mě histerie je :nevim: Jedovatější slunce? Ty krémy také nejsou nic moc, neříkám, že děti nemažu ale trochu slunce je taky potřeba. 50 ku kupuji k moři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
25.5.14 21:15

@Ainy no tak já teda nevím, ale já se nechci dožít toho že mi až dcerka vyroste přijde stím že má rakovinu kůže, to radši obětuju necelé pětikilo za rok na krém než si pak mlátit hlavou o zeď. A co se týče květnového sluníčka, právě to první jarní sluníčko bývá nejagresivnější a vzhledem k tomu že můj chlap má pigment hodně hluboko, je tu pravděpodobnost že to malá bude mít po něm. No jsou to tvoje děti, zakladatelka se ptala na krém na sluníčko a my odpovídáme s čím máme zkušenosti, žádná hysterie tu neprobíhá :think:

• Citovat
  • Upravit
3594
25.5.14 21:15

@Ainy Viď? Také nechápu. Jen dávám šátek na hlavu a hlídám, aby jí vyloženě nesvítilo do očí. Sluníčko je náš přítel (a to jsme obě světlounké). A Vigantol nám už dávno nesmí přes práh :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
25.5.14 21:18

@majka 4 Finance neřeším. A už vůbec ne, co se týče dítěte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
25.5.14 21:20

@majka 4 taky si myslím, slunce je ostrý, všude se píše jak je škodlivý, krém jim neublíží, ale slunce ano, někde jsem četla, že děti by se do 7 let nesmí spálit, jinak jim hrozí rakovina kuže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
25.5.14 21:27

@střepina Moje děti nikdy spálené nebyly, nejsem blbá neboj ;) A že opalovací krém neublíží? Pročti si diskuse tady - kolik dětí se po nějakém krému osypalo. Myslíš, že tyto reakce nic neznamenají? To tělíčko na to nereaguje jen tak pro nic za nic. A to, že děti mažu s rozumem neznamená, že na nich chci ušetřit. Raději jim ale dopřeju kvalitní stravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
25.5.14 21:28

Slunce je pořád Slunce. Jen lidstvo poněkud zešílelo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
25.5.14 21:31
@vjerunqa píše:
Slunce je pořád Slunce. Jen lidstvo poněkud zešílelo :mrgreen:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
25.5.14 21:32
@vjerunqa píše:
@Ainy Viď? Také nechápu. Jen dávám šátek na hlavu a hlídám, aby jí vyloženě nesvítilo do očí. Sluníčko je náš přítel (a to jsme obě světlounké). A Vigantol nám už dávno nesmí přes práh :)

proc ne Vigantol, co s nim je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
25.5.14 21:35

@Ainy to se stává i nám dospělým, že se po krému osypeme, moje dítě má silnej atopák, takže já vím svý, zajímavý že opalovák mu dělá dobře, ekzém není tolik červenej, ale je to rozhodnutí každé maminky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
25.5.14 21:37
@vjerunqa píše:
@Ainy Viď? Také nechápu. Jen dávám šátek na hlavu a hlídám, aby jí vyloženě nesvítilo do očí. Sluníčko je náš přítel (a to jsme obě světlounké). A Vigantol nám už dávno nesmí přes práh :)

Proč ne? nám ho doktorka předepsala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
25.5.14 21:37
@střepina píše:
@majka 4 taky si myslím, slunce je ostrý, všude se píše jak je škodlivý, krém jim neublíží, ale slunce ano, někde jsem četla, že děti by se do 7 let nesmí spálit, jinak jim hrozí rakovina kuže

Jinak dcera se dožila 8 let bez spálení tak už je za vodou :mrgreen: A teď vážně každé spálení riziko rakoviny zvyšuje i u dospělých nejen u dětí do 7 let. Nicméně si stojím za tím, že mazání 50kou i ve stínu nadělá víc škody jak užitku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí