Slušná stížnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ou
24138
3.12.18 14:20

Nestěžujte si, nenaznačujte - normálně mu to slušně oznamnte.

„Milý řemeslníku - na začátku jsme si domluvili že tato a tato práce bude hotová v takovém a takovém termínu za takovou a takovou cenu. To se nepodařilo.
Blíží se vánoce a tady je namísto bytu staveniště - což je pro nás velmi nepříjemné.
Co s tím uděláš? “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
3.12.18 14:23

@Mandarinka01 taky nechápu..nákres, změření, v dílně nebo doma udělám a pak přijedu smontovat..tři hodiny denně a nic neudělá? :think: nevím co na tom potřebuje dělat..jakože to řeže všechno tam nebo jak?

Já bych prostě na to šla tvrdě, máme smlouvu máme, dílo není hotovo v den kdy mělo, bud to do týdne bude, nebo budou pokuty z prodlení..a hotovo..a až dodělá, sbohem kamaráde…kdyby to byl dobrý kamarád už to je dávno hotové..takže tenhle asi nestojí za to..

• Citovat
  • Upravit
1137
3.12.18 14:34

Normálně bych mu řekl, ať si to odveze, že jste si našli spolehlivějšího dodavatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
3.12.18 14:34

Seber mu klíče od auta a že nedáš dokud to nedodělá. I kdyby tam měl být přes noc, prostě nasraně a nezájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
3.12.18 14:36

zaplatila si dopředu všechno? Nebo jen zálohu nebo jak ste na tom?
Pokud ste takový kámoši, tak mu prostě řekni „Hele Fando, jestli tu skříň nedoděláš do konce tejdne, tak ten zbytek domluvených peněz dám někomu, kdo to zvládne. Čekam už měsíc a odmítám tu mít brajgl na Vánoce“. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.18 14:38

@Mar__tanka1983 ne dopředu jsem samozřejmě neplatila nic, platili jsme průběžně. Nemám nikoho jiného, kdo by to dodělal. I tohohle člověka jsme hledali velmi dlouho. Šikovný on zase je, ale pomalejší jak šnek, protože si chodí jak chce.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
3.12.18 14:41
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 ne dopředu jsem samozřejmě neplatila nic, platili jsme průběžně. Nemám nikoho jiného, kdo by to dodělal. I tohohle člověka jsme hledali velmi dlouho. Šikovný on zase je, ale pomalejší jak šnek, protože si chodí jak chce.

TO ALE ON NEMUSÍ VĚDĚT, ŽE NIKOHO NEMÁTE - POKUD JSTE MU TONEŘEKLI, prostě ted jsme někoho našli kdo je ochotný to do vánoc udělat, takže bud to uděláš ty, a dostaneš zbytek peněz nebo běž no..já myslím že neodejde..prachy jsou prachy..
sikovný je? - ty jsi s ním doma, když je tam ty tři hodiny? co tam teda dělá? :think: konkrétně..

• Citovat
  • Upravit
31278
3.12.18 14:44
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 ne dopředu jsem samozřejmě neplatila nic, platili jsme průběžně. Nemám nikoho jiného, kdo by to dodělal. I tohohle člověka jsme hledali velmi dlouho. Šikovný on zase je, ale pomalejší jak šnek, protože si chodí jak chce.

A je teda něco uděláno? Ve smyslu, jsou peníze, co ste mu dali „prostavěný“?
Jinak to, že nikoho jinýho nemáte on přece neví. Jde jen o to ho popohnat, ať to dodělá.
Jak psaly ostatní, vestavěný skříně jsou o zaměření, vyřezání daných kusů a pak namontovat, nic co by mělo trvat týdny… :nevim:
Nám trvalo zaměření asi 15 minut. Pak cca týden v truhlárně vyřezání jednotlivých kusů. A postaveno, nevím, za tři hodiny? A to nám to dělal tchán a ještě si u toho vypil kafe :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
3.12.18 14:53
@Anonymní píše:

Možná prozto je tak levný. Protože by mu nikdo víc nedal za to loudání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
3.12.18 15:14

řekla bych mu, že pokud to nedodělá do toho a toho data, tak bohužel budu muset oslovit rychle někoho jiného, nemusí vědět že nikoho jiného nemáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
3.12.18 15:17

Nevím co jiného než mu to říct, je to přece chlap, tady nemůžeš dělat náznaky. :nevim: Ať je kamarád nebo ne, prostě bych mu řekla: „Hele nezlob se, ale už jsou skoro vánoce, hadry tady mám po celém bytě, tu skříň prostě potřebuju do dvou dnů dodělat. Buď tak laskav.“
Po tom co by to neudělal, bych si s ním znovu popovídala, ale to už bych nebyla tak příjemná, to se pak neznám :cert: Když se s někým na něčem domluvím, tak to bude - platíš si ho? Platíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
3.12.18 16:13

Narovinu bych mu řekla, ať to třeba ted o víkendu dodělá, kde je problém. já taky nehcápu co u vás dělá. my teda dělali jen jednu asi 2m dlouhou vestavěnou skřín a měli to hotové za 3-4.h. přijel, vyměřil, udělal v dílně, pak už jen dovezl a smontoval. Nechápu co u Vás dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová