Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Samamama píše:
A jak často sportuješ?
v poslední době poměrně často ![]()
když je mi někdo anonymní protivnej třeba tím, že někam vlítne, zakladatelce vynadá a kasá se - tak at to udělá pod svým nickem - přece nemusí souhlasit, může i ostřeji, ale at to podepíše..
@jdukolem To se ví, sportovat se má často, několikrát týdně
.
Máš recht, některé anonymy jsou na pěst, přesně jak píšeš. Já jsem divná, za těch 5 let, co tu jsem, jsem ještě anonymní příspěvek nenapsala.
@Samamama píše:
@jdukolem To se ví, sportovat se má často, několikrát týdně.Máš recht, některé anonymy jsou na pěst, přesně jak píšeš. Já jsem divná, za těch 5 let, co tu jsem, jsem ještě anonymní příspěvek nenapsala.
já asi jeden? abych nekecala možná dva tři a bylo to proto, že jsem psala ne o sobě ale o rodině a i když nikdo ani neví, že sem chodím, tak stejně
Příspěvek upraven 24.11.15 v 22:51
@jdukolem píše:
- tak ty já s chutí vždycky napráším.. mám to jako sport
@Malaga píše:
Už to píšu asi po milionté první… pokud někdo neunese nesouhlasné příspěvky diskutujících, ať diskuze nezakládá…je to nedospělé a nekorektní vůči diskutujícím…Pravidla jsou přece závazná pro všechny bez rozdílu, tak proč podporovat zneužívání? poslední dobou to tu vypadá, že na každého platí jiný metr…
Pokud se diskuze zamkne, neměla by se mazat už jen proto, aby se dalo v historii najít, nejen jaký má kdo postoj a komu je lepší se vyhnout, ale i jak kdo lže či nelže. Bylo by to fér k uživatelkám, které se diskuzí účastní a chovají se dle pravidel.
presne, pak se diskuze smaze, za par dnu clovek zapomene souvislosti, nicky a kdyz si rika, hergot, uz jsem tu neco takoveho cetla nebo jestli dotycna minule nepsala neco jineho, tak to clovek nedohleda. Klidne at se zamyka, ale mazat by se meli opravdu jen diskuze reklamni ci s nesmyslnymi prispevky.
Souhlasim. Diskuse nemazat, proc vlastne?
Nove prichozi pak netusi, s kym maji tu cest. Zrovna v posledni dobe narazim na/diskusich nejen o kojeni na uzivatelku, ktera vystupuje jako vykvet kontaktniho rodicovstvi.
Mela by me sympatie nebyt toho, ze mi utkvela jeji /uz smazana/ naprosto nehorazne sobecka a rozmazlena diskuse, mozna si pamatujete - Dopis tchyni nebo tak nejak - tchyne odmitala hlidat dcerku, kterazto byla aspon imrvere u druhe babicky a ve skolce. Tehdy jsem si rikala, proc si nekteri lide vubec ty deti porizuji ![]()
Ted je tahle diskuse smazana a uzivatelka si muze budovat svuj novy neposkvrneny profil milujici maminky ![]()
@majdula1 píše:
Souhlasim. Diskuse nemazat, proc vlastne?Nove prichozi pak netusi, s kym maji tu cest. Zrovna v posledni dobe narazim na/diskusich nejen o kojeni na uzivatelku, ktera vystupuje jako vykvet kontaktniho rodicovstvi.
Mela by me sympatie nebyt toho, ze mi utkvela jeji /uz smazana/ naprosto nehorazne sobecka a rozmazlena diskuse, mozna si pamatujete - Dopis tchyni nebo tak nejak - tchyne odmitala hlidat dcerku, kterazto byla aspon imrvere u druhe babicky a ve skolce. Tehdy jsem si rikala, proc si nekteri lide vubec ty deti porizuji
Ted je tahle diskuse smazana a uzivatelka si muze budovat svuj novy neposkvrneny profil milujici maminky
no vidíš, to jsem četla a nick si nepamatuju.. tohle je přesně to na hlavu s tím zamykáním.. ![]()
Koukám, že nejsem sama, kdo chtěl založit tuhle diskuzi… tedy se přidávám k dalším, ano silně mě štve (hodně slušně řečeno), že se tu diskuze zamykají a mažou na přání zakladatelů jak na běžícím pásu. Do háje, mám nejdřív přemýšlet než něco založím a ne založit a když mě neklepou všichni po rameni, tak jak malý Jarda hned běžet za maminkou, pardon, za Adminem a nechat to smazat… to taky v životě běží za někým, aby to jeho rozhodnutí smazali, no někteří by nejraději ano ![]()
Krom reklamních a vyložených úletů, které někoho ohrožují bych tady všechny ostatní nechávala, třeba to některé naučí nejdříve přemýšlet a pak teprve psát… no a u těch co ne, budou ostatní alespoň vědět na čem jsou.
@j.a.n.i1 píše:
Do háje, mám nejdřív přemýšlet než něco založím a ne založit a když mě neklepou všichni po rameni, tak jak malý Jarda hned běžet za maminkou, pardon, za Adminem a nechat to smazat… to taky v životě běží za někým, aby to jeho rozhodnutí smazali, no někteří by nejraději ano
tak ono je asi trochu problém i v tom, že zakládající většinou nenapadne možnost, že by s nima někdo mohl nesouhlasit a že není jen jejich pravda, popřípadě pokud se jim to nelíbí, není nic snažšího, než další reakce nečíst… kdyby si to byli schopni připustit nejspíš by se hodně usnadnil život hlavně jim
nevím uplně jaká pravdila tu jsou pro zamykání, ale s tím, že by se neměly mazat docela souhlasím…
@majdula1 hele kdyz o tom tak premejslim, je to vlastne dobre. mely bychom umet odpoustet a zapominat a ke kazdemu se chovat uctive a s vaznosti, tak pokud nam to nedovoli nase vlastni slabost nedovolil, dobre, kdyz je nam pamet promazavana adminem.
Proc by sis nemohla popovidat s nekym, kdo se dela lepsim, nez je? Proc bys ji musela psat „ale ja stejne vim, ze se o decka nestaras, hec, hec, tak se tady nevytahuj“
pro mezilidske vztahy je dobry nevedet nebo zapomenout, kazdej ma nekdy ulet. jako kdyz desne neopravnene vynadas manzelovi, protoze mas PMS a pritom ses normalne hodna a oblibena holka..
Dobrý den,
někdy se sejde více diskuzí, u kterých uživatelky žádají o smazání. Pokud daná diskuze obsahuje hádky nebo citlivé téma (nebo oboje), diskuzi uzamykáme a mažeme. Komunikujeme se zakladatelkami a snažíme se dojít k nejlepšímu řešení pro jejich situaci. Souhlasím však s tím, že zamykání by mělo v případě hádavých diskuzí stačit. Myslím ale, že v situaci zakladatelek některých témat byste také o smazání zažádaly.
Děkuji za pochopení, snad se dlouho nic mazat nebude. ![]()
Monika
@Pudloslava píše:
@majdula1 hele kdyz o tom tak premejslim, je to vlastne dobre. mely bychom umet odpoustet a zapominat a ke kazdemu se chovat uctive a s vaznosti, tak pokud nam to nedovoli nase vlastni slabost nedovolil, dobre, kdyz je nam pamet promazavana adminem.Proc by sis nemohla popovidat s nekym, kdo se dela lepsim, nez je? Proc bys ji musela psat „ale ja stejne vim, ze se o decka nestaras, hec, hec, tak se tady nevytahuj“
pro mezilidske vztahy je dobry nevedet nebo zapomenout, kazdej ma nekdy ulet. jako kdyz desne neopravnene vynadas manzelovi, protoze mas PMS a pritom ses normalne hodna a oblibena holka..
Raději bych své slabosti pořešila sama se sebou než to přenechávala adminovi
…vadí mi ten dvojí metr, to pak vlastně žádná pravidla nemusí být…
A nemyslím si, že bude někdo někomu psát poznámky ve stylu heč, nedělej se lepší než jsi, ale nemám ráda, když mě někdo tahá za fusekli…
Ale jako jo, je to jen emimi a vlastně o nic nejde…
@admin píše:
Dobrý den,
někdy se sejde více diskuzí, u kterých uživatelky žádají o smazání. Pokud daná diskuze obsahuje hádky nebo citlivé téma (nebo oboje), diskuzi uzamykáme a mažeme. Komunikujeme se zakladatelkami a snažíme se dojít k nejlepšímu řešení pro jejich situaci. Souhlasím však s tím, že zamykání by mělo v případě hádavých diskuzí stačit. Myslím ale, že v situaci zakladatelek některých témat byste také o smazání zažádaly.Děkuji za pochopení, snad se dlouho nic mazat nebude.
Monika
Pokud se nepletu, ta konkretni vcerejsi smazana diskuse neobsahovala zadne hadky ci urazky.
Zakladatelce se pouze nelibilo, ze 100% reagujicich ma opacny nazor nez ona. Na tom ale neni nic spatnyho. A kdyz to nemini unest, nemuze zakladat diskusi verejne na internetu, kde jen velmi mala pravdepodobnost, ze se sejde 100% pochvalnych reakci ![]()
Nekdo ma pratele, kteri mu troubi jen to, co chce slyset, tak mozna se obratit na ne? ![]()
U některých diskuzí nechápu, proč jsou smazané. Zakladatelka něco nadhodí a za chvíli vidím, že diskuze je smazaná. To sem dávala pro pobavení nebo proč? ![]()
A úplně nejlepší je, když o smazání diskuze zažádá OBNOVITELKA… ![]()