Snacha - tchyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140238
2.10.15 16:02
Soudit určitě ne, je stará, umře, dřív, než bude schopná se o děti starat, protože malé děti jsou na ní moc malé…

to je teda inteligentní výplod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80026
5.10.15 10:17
@Anonymní píše:
Ahoj, ráda bych radu, názor, cokoliv.

Moje tchýně je stará drbna, žije ze životu jiných, bohužel i mých.
O mém těhotenství jsme jí řekli s manželem až ve 20 týdnu, protože jsem si chtěla ušetřit spoustu nervů jak se mě bude kde kdo ptát co a jak, a slíbila, že to nikde hlásat nebude, ale netrvalo ani pár týdnů a roznesla to po celé vesnici.No chápu, že je to na mě vidět, ale co je komu do toho? Zastavují mě báby na ulici a hlášky typu:
Ty teda vypadáš, když máš termín až v prosinci?
Pořizovat si druhé dítě, když je Radek (manžel) nemocný, až skape, tak budeš mít důchod co? Čím jsi si to zasloužila, našim nejde otěhotnět několik let a ty už čekáš druhý?…

A tak podobně

A co je můj problém, přijde mi blbý jí nic neříct, nebo se s ní nebavit vůbec, ale to že roznáší moje soukromí po vesnici mě ničí, jak z toho ven?

Manželovi to také vadí, ale zná jí téměř 40 let a je zvyklí, tak vždy potom co jí vynadá, týden se s ní nebaví, tak ho vztek přejde a jde se na ní podívat, protože tu nebude věčně.

Děkuji za názory…

za blbé hlášky nemůže tchyně, ale ty autorky. tak si jich nevšímej a je to. protože ve 20 týdnu už nikdo nikomu nic říkat nemusí, to už vidí každý, že čekáš mimčo. tak neosočuj tchyni a vyřid si to s babama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová