Snacha - tchyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3931
2.10.15 10:19

Zakladatelko pokud mas problem s tim ze tchyne neudrzi jazyk za zuby tak ji nic nerikej a je to. Jinak bab ve vsi si nevsimej vetsinou to funguje tak ze cim sou starsi tim vic maji potrebu sdelovat lidem svuj nevyzadany nazor takze bud poustej druhym uchem ven nebo se sebrat neposlouchat a odejit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.15 10:20

@RadkaCh Jo je to problém

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
2.10.15 10:21
@Anonymní píše:
@RadkaCh Jo je to problém

Tak hlavně aby ses s ní jednou nemusela o vnoučata soudit :roll:

• Citovat
  • Upravit
16186
2.10.15 10:23

Mě ani tak neudivuje, že tchýně vše vytroubí, ale spíš řeči těch ostatních… 8o kde to proboha žiješ??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
2.10.15 10:27
@Anonymní píše:
Ahoj, ráda bych radu, názor, cokoliv.

Moje tchýně je stará drbna, žije ze životu jiných, bohužel i mých.
O mém těhotenství jsme jí řekli s manželem až ve 20 týdnu, protože jsem si chtěla ušetřit spoustu nervů jak se mě bude kde kdo ptát co a jak, a slíbila, že to nikde hlásat nebude, ale netrvalo ani pár týdnů a roznesla to po celé vesnici.No chápu, že je to na mě vidět, ale co je komu do toho? Zastavují mě báby na ulici a hlášky typu:
Ty teda vypadáš, když máš termín až v prosinci?
Pořizovat si druhé dítě, když je Radek (manžel) nemocný, až skape, tak budeš mít důchod co? Čím jsi si to zasloužila, našim nejde otěhotnět několik let a ty už čekáš druhý?…

A tak podobně

A co je můj problém, přijde mi blbý jí nic neříct, nebo se s ní nebavit vůbec, ale to že roznáší moje soukromí po vesnici mě ničí, jak z toho ven?

Manželovi to také vadí, ale zná jí téměř 40 let a je zvyklí, tak vždy potom co jí vynadá, týden se s ní nebaví, tak ho vztek přejde a jde se na ní podívat, protože tu nebude věčně.

Děkuji za názory…

Prosím tě, co to je za lidi, že mají takový neomalený kecy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.15 10:30

@RadkaCh mě také nezajímá kdo je s kým těhotný… tak proč by to měli vědět ty o mě? a tím to jen vyvrcholilo. Ať se klidně pochlubí, ale proč lidem, kteří mají tu drzost komentovat dál?
Soudit určitě ne, je stará, umře, dřív, než bude schopná se o děti starat, protože malé děti jsou na ní moc malé…

• Citovat
  • Upravit
6638
2.10.15 10:31

Tchyně má radost z nového vnoučka a pochlubila se :nevim: nehladala bych za tím špatnosti, spíš je divný, co ti rika okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
2.10.15 10:33
@Anonymní píše:
@RadkaCh mě také nezajímá kdo je s kým těhotný… tak proč by to měli vědět ty o mě? a tím to jen vyvrcholilo. Ať se klidně pochlubí, ale proč lidem, kteří mají tu drzost komentovat dál?
Soudit určitě ne, je stará, umře, dřív, než bude schopná se o děti starat, protože malé děti jsou na ní moc malé…

V podstatě viníš tchýni z toho, že na tebe byl někdo uplně jiný zlý. Co takhle věnovat energii tomu poslat ty neomalence do háje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.15 10:35

@Denisa56 Stejný jako ona… Kamarádí se stejně starými o zapšklými ženskými.
Vždy jsem si myslela, že těhotenství je hezké, do té doby než jsem byla těhotná poprvé a tímhle jsem si prošla. Většina dětí těch ženských nemůže mít děti, protože jim je kolem těch 35- 40 stejně jako manželovi a dělali kariéru…
A já jsem prostě zdravá jde nám to… Závist je hrozná věc… Hlavně od lidí, kteří nemají co řešit…

• Citovat
  • Upravit
13119
2.10.15 10:37

Takže tchyně může za to, že některé báby jsou neomalené? Tebe bych tedy chtěla za snachu. Uklidni se, ve 20.týdnu už to na tobě je stejně vidět, tak být tebou, jsem ráda, že se tchyně těší na vnouče.
Btw. tvoje hláška, že umře dřív než bude moct hlídat, protože malé děti jsou na ní moc malé se naprosto rovná těm kecům bab, co jsi tu napsala. Zamysli se hlavně nad sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.15 10:39

Dělám to, ale asi málo důrazně, protože odpověď ať si hledí svého a nic jim do toho není, je málo, neuběhne ani den a potkám jinou babu s podobnými keci… @suricata

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.15 10:42

@ynax Kdyby to nevyblila, tak si lidi můžou myslet co chtějí a věř, že s mojí postavou to na mě poznat až tak není.
To jsou její slova, že dřív umře, než děti budou chodit… To první už chodí do školky a ještě se těší zdraví…

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
2.10.15 10:45
@Anonymní píše:
Soudit určitě ne, je stará, umře, dřív, než bude schopná se o děti starat, protože malé děti jsou na ní moc malé…

Noo, tak teď ses teda předvedla :potlesk: :poblion: Ony ty „zapšklý ženský“ asi nebudou mluvit úplně z cesty, že? :poblion:

• Citovat
  • Upravit
12154
2.10.15 10:50
@Anonymní píše:
Ahoj, ráda bych radu, názor, cokoliv.

Moje tchýně je stará drbna, žije ze životu jiných, bohužel i mých.
O mém těhotenství jsme jí řekli s manželem až ve 20 týdnu, protože jsem si chtěla ušetřit spoustu nervů jak se mě bude kde kdo ptát co a jak, a slíbila, že to nikde hlásat nebude, ale netrvalo ani pár týdnů a roznesla to po celé vesnici.No chápu, že je to na mě vidět, ale co je komu do toho? Zastavují mě báby na ulici a hlášky typu:
Ty teda vypadáš, když máš termín až v prosinci?
Pořizovat si druhé dítě, když je Radek (manžel) nemocný, až skape, tak budeš mít důchod co? Čím jsi si to zasloužila, našim nejde otěhotnět několik let a ty už čekáš druhý?

A tak podobně

A co je můj problém, přijde mi blbý jí nic neříct, nebo se s ní nebavit vůbec, ale to že roznáší moje soukromí po vesnici mě ničí, jak z toho ven?

Manželovi to také vadí, ale zná jí téměř 40 let a je zvyklí, tak vždy potom co jí vynadá, týden se s ní nebaví, tak ho vztek přejde a jde se na ní podívat, protože tu nebude věčně.

Děkuji za názory…

Na ty blbé kecy bych odpověděla:
„To víte sousedko, každému podle zásluh.“

Tchyni neřeš, nejspíš jiná nebude. A pokud ti moc vadí, že vykecá i to co neví, tak jí nic neříkejte.
A pokud už není jiná možnost než jí tu určitou věc říct, tak ji zároveň říct:
„Jo a zbytek vesnice už to ví, tak to nemusíte posílat dál.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.15 10:57

@radúna Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...