Snacha - tchyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
27.2.15 17:56

@kvitk1 sorry, ale nikdo se tu za paní dokonalou nevydává :roll: za to tobě tu nikdo nepotvrdil, jak jsou ty tchýně děsné, to je pech co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
27.2.15 18:02

@brumdinka
Fakt tady není paní dokonalá? Já ale nepotřebuju potvrdit, že tchyně jsou děsné.
Paní tady všechny rovná…
Je tady takových diskuzí víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
27.2.15 18:05

@kvitk1 sem si nevšimla, že by někoho rovnala a už vůbec ne v jiných diskuzích, kde jsem se s ní též setkala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
27.2.15 18:38

@kvitk1
hele, ja jsem snacha a fakt mi prijde, ze mas na tchyni proste vysazeno. Ty jako snacha asi taky nebudes dokonala :think: posazovani decka by mi vadilo, rekla bych jasne sve, ale abych rozpoutala druhou svetovou, to ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
27.2.15 18:56

@BellinkaX
Nikdo není dokonalý.. Já nerozpoutala žádnou válku.. Potřebovala jsem se vypsat… Nejde jen o posazování jde prostě o princip. To je jedno, vypovídala jsem se a byla jsem nazvána nevychovaným spratkem…A určitě za to nemůžou moji rodiče…
Já jsem dospělá, akorát mi bude trvat než to překousnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
27.2.15 19:15

snacha-tchýně

Samozřejmě, dobře vychovaný člověk nedává nikomu na budku, ale problémy řeší rozumem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
27.2.15 19:17
@kvitk1 píše:
Já jsem jiného názoru. Za vše rodiče nemůžou..
Já když půjdu a někomu dám na budku, že mě naštve, tak mě rodiče špatně vychovali?

Samozřejmě, dobře vychovaný člověk nedává nikomu na budku, ale problémy řeší rozumem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
27.2.15 21:17
@Mimuško píše:

To byl jen daný příklad.. Za těch x let, co jsem na světě jsem nikomu do nosu nedala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.2.15 09:58

Snacha-tchýně

@kvitk1 píše:
To byl jen daný příklad.. Za těch x let, co jsem na světě jsem nikomu do nosu nedala :lol:

Tak to jste šikovná. Já bych taky někdy semotamo někoho praštila, ale nikam to nevede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.15 09:14

drby

Ahoj, ráda bych radu, názor, cokoliv.

Moje tchýně je stará drbna, žije ze životu jiných, bohužel i mých.
O mém těhotenství jsme jí řekli s manželem až ve 20 týdnu, protože jsem si chtěla ušetřit spoustu nervů jak se mě bude kde kdo ptát co a jak, a slíbila, že to nikde hlásat nebude, ale netrvalo ani pár týdnů a roznesla to po celé vesnici.No chápu, že je to na mě vidět, ale co je komu do toho? Zastavují mě báby na ulici a hlášky typu:
Ty teda vypadáš, když máš termín až v prosinci?
Pořizovat si druhé dítě, když je Radek (manžel) nemocný, až skape, tak budeš mít důchod co? Čím jsi si to zasloužila, našim nejde otěhotnět několik let a ty už čekáš druhý?…

A tak podobně

A co je můj problém, přijde mi blbý jí nic neříct, nebo se s ní nebavit vůbec, ale to že roznáší moje soukromí po vesnici mě ničí, jak z toho ven?

Manželovi to také vadí, ale zná jí téměř 40 let a je zvyklí, tak vždy potom co jí vynadá, týden se s ní nebaví, tak ho vztek přejde a jde se na ní podívat, protože tu nebude věčně.

Děkuji za názory…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.15 09:27
@Mia21 píše:
Já bych takovou tchýní poslala do pr…
Můj manžel má právě takovou tetu, hrůza, nesnášíme se, vždy kam jdu mě jen pomlouvá, špiní… Za to tchýni mám. zlatou, lepší než máti :-)

To my i uděláme, ale ona si z toho nic nedělá…

• Citovat
  • Upravit
2205
2.10.15 09:33

Mě by to blbé tedy nebylo, pokud neumí držet jazyk za zuby a radši všude všechno roznese a pomluví, než aby s vámi měla hezký a důvěrný vztah, tak bych se na ní prostě v**rala ;) a už nikdy nic bych jí neřikala. Věř, že je to dobrá taktika, čím méně toho ví, tím lépe ;) a není to vaše povinnost se svěřovat s vašimi intimními a rodinnými záležitostmi. Evidentně to je ten typ tchýně, které i když to vysvětlíš sebeslušněji, tak si jede to svoje, takže já bych s ní neztrácela čas a odřízla bych jí od veškerých zásadních informací ;) a bavila bych se s ní o počasí a šmitec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25161
2.10.15 09:55

Ty řeči ostatních bab musíš jedním uchem tam a druhým ven… jinak se zblázníš. Já měla se všema třema velký břicho (děti byly taky větší) a jedna tady si taky vždycky neodpustila, že už musím rodit a jestli tam nejsou dvojčata apod. A otázka na růžové miminko, jestli je to kluk (první byla holka, tak asi nechápala, že zase holka) mě fakt pobavila…
A vy bydlíte nějak spolu nebo ve stejné vsi, že se ti toto stává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.15 10:00

@Aries6 Bydlíme téměř spolu, v jedné bytovce.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
2.10.15 10:15

Jakože je hrozný problém, že ty jsi těhotná a tchyně si dovolí říct, že bude mít druhý vnouče? No to je fakt katastrofa :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová