Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@snacha tvoje tchyně se mě nezdá nějak strašná, vždyť se jen zajímala o svou vnučku, co bys chtěla, aby ji nezajímala? a když jsou dcerky nemocné, tak také pohlídá. A proč se s ním stýkáš minimálně? Podle toho co jsi psala je v pohodě, na jejím chování nevidím nic zas tak strašného.
Ano mate pravdu
ono to tak z pohledu jak jsem to napsala vypada.Ze je uzasna a vlastne co chci??? Tech věci je vice ono většinou problém nastane, když každý z partneru pochazi z jinyh a odlišných rodin (vychova, zebřiček hodnot..atd)Bohuzel ja mam jiny pohled na vychovu deti a ona taky..Proto taky neuznava ze vedeme deti ke sportu a v podstate je ji to jedno, pro ni je dulezita skola
ale kde jsou ty doby, kdy maturita byla něco a VS o te nemluvim. V dnesni době i komenik ma maturitu a kdo ma prachy si vzdelani zaplati
Nerikam, ze škola je na nic, samozrejme apeluji aby se holky ucily, ale nevyzaduji aby mely same jednicky ![]()
Denis56 ano tchyne nemá radar
a to jsem fakt rada
Svoji domacnost ma, ale mela tchana a navíc furu casu, jelikož v duchodu byla jiz od narozeni me dcery
takze tydenni vypadek, by pro ni nebyl tak katastroficky ![]()
Ja jsem zvykkla, ze si rodina pomaha, byt se postekaji…ale nemam rada takoveto hrani před sousedama na uzasnou rodinu a když se otocis daji ti kudlu do zad.
Musím anonymně. Má tchyně je hrozná. Zhoršilo se to narozením dítěte. Vše se dělá ohledně dětí jinak. Ona si vede svou a vlastně mému ditěti ubližuje. No tady to můžu napsat. Ona má vždy pravdu. Ona je in. Všichni ji zobou z ruky. Já ne. Myslím si o ni, že je hloupá, spousta věcí jí nedochází. Má tchyně to je hloupá sv. ně! Mě sežerte, nemůžu ji ani cítit.
@Anonymní píše:
Musím anonymně. Má tchyně je hrozná. Zhoršilo se to narozením dítěte. Vše se dělá ohledně dětí jinak. Ona si vede svou a vlastně mému ditěti ubližuje. No tady to můžu napsat. Ona má vždy pravdu. Ona je in. Všichni ji zobou z ruky. Já ne. Myslím si o ni, že je hloupá, spousta věcí jí nedochází. Má tchyně to je hloupá sv. ně! Mě sežerte, nemůžu ji ani cítit.
tebe bych za snachu nechtěla, vyjádřuješ se jak dlaždič, je to přeci matka tvého manžela, ne? chtělo by to trochu slušného chování, ale asi to nejde.Jak už tu někdo psal, tchyně rovná se věchno špatné.
Je to matka mého manžela. Tvůj názor tvoje věc. Postěžuju si tady to je všechno, jinak jsem hodná holka. Nemluvim takhle sprostě normálně.. @mojmira ![]()
Ještě že jí člověk nevidí často, asi by to na mě zanechalo následky ![]()
Doufám, že se nebudu opakovat.. Víte z jakých slov vzniklo slovo tchyně? Tchoř a svině.
![]()
@Anonymní píše:
Doufám, že se nebudu opakovat.. Víte z jakých slov vzniklo slovo tchyně? Tchoř a svině.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
opakuješ se…
@Anonymní píše:
Doufám, že se nebudu opakovat.. Víte z jakých slov vzniklo slovo tchyně? Tchoř a svině.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
inteligent ![]()
Bohužel nikdo si svojí tchýni nevybírá, ale vybíráme si jejich synáčky. Zajímavá otázka je jeslti si žena bere jen svého manžela nebo i jeho rodinu. Někdo říká, že svazkem si bereme celou jeho famílii, ale jiní tvrdí, že je jen na nás jestli budeme jeho příbuzenstvo navštěvovat.
Moje tchýně taky není žádný zázrak (spíš jí vidím jako naprostou DÁMÁ Z KURNÍKU), neustále někoho poučuje, jen ona dělá všechno dobře a chce, aby jí ostatní chválili. Naštěstí už nějakou dobu bydlíme ve svém a tchýně naštěstí dost daleko, že musí k nám 2× přestupovat (a to je pro ní vopruz).
Také neustále zkouší mi přikazovat co mám ohledně dcery dělat, co jí mám dávat a jak jí správně vychovávat. Naštěstí manžílek je v tomhle ohledu při mě a když já řekne že ne, tak to NE prostě platí.
Každá musíme počítat s tím, že si bereme celou rodinu. Prostě jsme se do ní přivdaly. A pokud některá do toho jde s tím, že si bere jen a jen chlapa, jak toho chce dosáhnout? Rozhádá ho s celou jeho rodinou? nebo mu zakáže styk? To by možná nebyl ten nejlepší vklad do pevného vztahu.
@inkakřivák v tomhle souhlasím. Nikdo z nás přece nepřišel ze vzduchoprázdna.
Stejně tak jako já „přicházím“ do rodiny svého muže, tak on zase do mojí. Tak to prostě je, i když třeba vztahy nejsou ideální.