Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to těžké a pro mě bolavé téma. S odstupem času to hodnotím jinak a bohužel se už své chyni nemůžu omluvit…
Na obou stranach musi byt hooodne tolerance a taky se umet vzit do role te druhe strany,to me hodne pomohlo…
soulasím s tebou, jenže někdy jenom dobrá vůle nestačí ![]()
Je to velmi velmi složité téma. Naštěstí mám oporu ve svém manželovi. ![]()
My s tchýní vycházíme dobře. Když se nám něco nelíbí, řekneme si to. A o tom to je. Jasně, že někdy se mi nelíbí co řekne nebo udělá a je to i naopak, ale je to dobrá tchýně ![]()
teď je na chalupě takže taky super,až se vrátí bude to zase horší ![]()
ono nejlepší je když staří nechaj mladý ať si dělaj co chtěj a naopak…jak začnou jeden do druhýho šít a ukazovat co je na nich špatnýho tak mězi nima vznikne taková averze,že už se to nikdy nedá dokupy ![]()
viz moje tchýně a já
Já tchýni nevyhledávám,takže mám klid.Nic neřeším,a pokud tak jen sama v sobě.
Mám špatný vztah s tchýní, proto ji nevyhledám a nechci s ní trávit čas, ale bohužel ona se dokáže do všeho s prominutím přisrát, takže ji mám za prdelí kamkoliv jedeme mimo domov
navíc mi nic neumí říct do očí-jen to jakoby řekne na oko mojemu. říká mi, co, jak a kdy to mám dělat a to, co dělá ona jevždykcy prostě nejlepší a když se u nás nevaří, tak poslouchám 2 týdny, jak můj je chudák, že nemá ani teplé jídlo
…takže prostě ji nemusím! A takhle to má i moje švagrová…
Neměla jsem hodnou tchýni. Ještě dlouho po rozvodu jsem ji nemohla ani potkat, aby se o mě nepokoušel infarkt. Postupem času jsem jí odpustila, paradoxně se mi tím velmi ulevilo.
Snachu a syna mám 150km daleko, takže asi nebudu za zlou tchýni. Zbytečně neprudím, sem tam se na FB poptám, jak se mají a nekomentuji nic.
Jelikož nemám ráda, když někdo kecá do něčeho mě, nedělám to ani já.
Snad to mí mladí ocení ![]()
Lituju Bereniku a všecky co nemáte dobrou tchýni.Mám to štěstí,že mám výbornou tchýni,i vnučky ji mají moc rády.Akorát je někdy trochu z ruky,potřebovala bych ji mít trochu blíž…na pohlídání a tak.Nejem ten typ,který by se zbavoval dětí,jak to některé maminky dělávají,jen někdy je potřeba zajít ke kadeřnici a tak…
O mojí skoro,, tchýni,, mi ani nemluv. Soudí se se mnou. Chce získat Samuela do střídavé péče!!! jestli jí dá soudza pravdu tak to asi psychicky neunesu!!! Je to děsná šílená zakomplexovaná kráva!!!!(prominte mi tak silný výraz, ale jinak jí prostě popsat neumím… ![]()
Jana H. píše:
Lituju Bereniku a všecky co nemáte dobrou tchýni.Mám to štěstí,že mám výbornou tchýni,i vnučky ji mají moc rády.Akorát je někdy trochu z ruky,potřebovala bych ji mít trochu blíž…na pohlídání a tak.Nejem ten typ,který by se zbavoval dětí,jak to některé maminky dělávají,jen někdy je potřeba zajít ke kadeřnici a tak…
Tak o tom si mohu nechat jen zdát
Opravdu máš velký štěstí a moje mamka ho měla taky na mou babičku sice se naši rozvedli ale s mou babičkou její bývalou tchýní si telefonuje pořád a dokonce si moje babička vzala za vlastní mé nevlastní sourozence, keří jí říkjí babičko a mají jí rádi i když s ní nic společného nemají ![]()
Michaelakkk píše:
O mojí skoro,, tchýni,, mi ani nemluv. Soudí se se mnou. Chce získat Samuela do střídavé péče!!! jestli jí dá soudza pravdu tak to asi psychicky neunesu!!! Je to děsná šílená zakomplexovaná kráva!!!!(prominte mi tak silný výraz, ale jinak jí prostě popsat neumím…
Tak to je drsný
![]()
Jaké jsou vaše zkušenosti?