Snacha - tchyně

Anonymní
26.6.10 10:25

Snacha - tchyně

Jaké jsou vaše zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.6.10 10:42

Je to těžké a pro mě bolavé téma. S odstupem času to hodnotím jinak a bohužel se už své chyni nemůžu omluvit…

• Citovat
  • Upravit
anonymnik
26.6.10 11:26

Na obou stranach musi byt hooodne tolerance a taky se umet vzit do role te druhe strany,to me hodne pomohlo…

• Citovat
  • Upravit
1
26.6.10 11:37

snacha -tchyně

soulasím s tebou, jenže někdy jenom dobrá vůle nestačí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
26.6.10 11:40

Je to velmi velmi složité téma. Naštěstí mám oporu ve svém manželovi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
26.6.10 11:50

My s tchýní vycházíme dobře. Když se nám něco nelíbí, řekneme si to. A o tom to je. Jasně, že někdy se mi nelíbí co řekne nebo udělá a je to i naopak, ale je to dobrá tchýně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
26.6.10 11:59

ted uz super.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
26.6.10 12:09

teď je na chalupě takže taky super,až se vrátí bude to zase horší :roll:
ono nejlepší je když staří nechaj mladý ať si dělaj co chtěj a naopak…jak začnou jeden do druhýho šít a ukazovat co je na nich špatnýho tak mězi nima vznikne taková averze,že už se to nikdy nedá dokupy :wink:
viz moje tchýně a já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
26.6.10 12:10

Já tchýni nevyhledávám,takže mám klid.Nic neřeším,a pokud tak jen sama v sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
26.6.10 12:22

Mám špatný vztah s tchýní, proto ji nevyhledám a nechci s ní trávit čas, ale bohužel ona se dokáže do všeho s prominutím přisrát, takže ji mám za prdelí kamkoliv jedeme mimo domov :cert: navíc mi nic neumí říct do očí-jen to jakoby řekne na oko mojemu. říká mi, co, jak a kdy to mám dělat a to, co dělá ona jevždykcy prostě nejlepší a když se u nás nevaří, tak poslouchám 2 týdny, jak můj je chudák, že nemá ani teplé jídlo :pocitac: …takže prostě ji nemusím! A takhle to má i moje švagrová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
26.6.10 13:39

Neměla jsem hodnou tchýni. Ještě dlouho po rozvodu jsem ji nemohla ani potkat, aby se o mě nepokoušel infarkt. Postupem času jsem jí odpustila, paradoxně se mi tím velmi ulevilo.
Snachu a syna mám 150km daleko, takže asi nebudu za zlou tchýni. Zbytečně neprudím, sem tam se na FB poptám, jak se mají a nekomentuji nic.
Jelikož nemám ráda, když někdo kecá do něčeho mě, nedělám to ani já.
Snad to mí mladí ocení :lol:

• Citovat
  • Upravit
61
26.6.10 13:41

Lituju Bereniku a všecky co nemáte dobrou tchýni.Mám to štěstí,že mám výbornou tchýni,i vnučky ji mají moc rády.Akorát je někdy trochu z ruky,potřebovala bych ji mít trochu blíž…na pohlídání a tak.Nejem ten typ,který by se zbavoval dětí,jak to některé maminky dělávají,jen někdy je potřeba zajít ke kadeřnici a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
26.6.10 14:31

O mojí skoro,, tchýni,, mi ani nemluv. Soudí se se mnou. Chce získat Samuela do střídavé péče!!! jestli jí dá soudza pravdu tak to asi psychicky neunesu!!! Je to děsná šílená zakomplexovaná kráva!!!!(prominte mi tak silný výraz, ale jinak jí prostě popsat neumím… :zed:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
26.6.10 14:32
Jana H. píše:
Lituju Bereniku a všecky co nemáte dobrou tchýni.Mám to štěstí,že mám výbornou tchýni,i vnučky ji mají moc rády.Akorát je někdy trochu z ruky,potřebovala bych ji mít trochu blíž…na pohlídání a tak.Nejem ten typ,který by se zbavoval dětí,jak to některé maminky dělávají,jen někdy je potřeba zajít ke kadeřnici a tak…

Tak o tom si mohu nechat jen zdát :-) Opravdu máš velký štěstí a moje mamka ho měla taky na mou babičku sice se naši rozvedli ale s mou babičkou její bývalou tchýní si telefonuje pořád a dokonce si moje babička vzala za vlastní mé nevlastní sourozence, keří jí říkjí babičko a mají jí rádi i když s ní nic společného nemají :-)

• Citovat
  • Upravit
28414
26.6.10 14:49
Michaelakkk píše:
O mojí skoro,, tchýni,, mi ani nemluv. Soudí se se mnou. Chce získat Samuela do střídavé péče!!! jestli jí dá soudza pravdu tak to asi psychicky neunesu!!! Je to děsná šílená zakomplexovaná kráva!!!!(prominte mi tak silný výraz, ale jinak jí prostě popsat neumím… :zed:

Tak to je drsný 8-o :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová