Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Michaelakkk píše:
O mojí skoro,, tchýni,, mi ani nemluv. Soudí se se mnou. Chce získat Samuela do střídavé péče!!! jestli jí dá soudza pravdu tak to asi psychicky neunesu!!! Je to děsná šílená zakomplexovaná kráva!!!!(prominte mi tak silný výraz, ale jinak jí prostě popsat neumím…
to jako vážně !!! myslím, že nemusíš mít strach.
jinak se teda divím, že se tak odflákle zadané téma chytlo. Já vůbec nemám chuť se tu rozepisovat, když nevím proč a jakou zkušenost má zakladatelka.
Michaelakkk píše:
Pudli : jo vážně dělá mi ze života peklo d.vka!!
hele myslim si, ze nema ani nejmensi sanci. fakt nevidim duvod, proc by bylo pro dite prospesne, aby pulku doby bydlelo s babickou. Ani by podle me nemela mit narok na navstevy (ikdyz ty jsou samozrejme pro dite prospene). proste babicka nema narok na nic, jedine v pripade, ze bys byla vyslovene fetka v krimu, tak by snad mohla mit prednostni pravo ziskat dite do pece.
Pudlo : ona má nárok! To je na tom to špatný, když není otec veškeré povinnosti spadají na jeho rodiče, když mi mají platit alimenty!! Tak proč si myslíš že nemá šanci uspět?? Fakt se toho děsně bojím!!!
Mi tedy sociálka říkala že to není o tom že by příbuzní měli nárok na dítě, ale dítě na příbuzné, tak držím pěsti
Taky mi nedávno švagrová vyhrožovala něčím podobným, že dá za její matku k soudu to abych tam musela prcky vozit.
teda, já když čtu některé historky, tak se nestačím divit, občas mě pojímá i hrůza, když vidím, čeho všeho jsou lidi schopni ![]()
Za sebe jsem docela ráda, že mám štěstí na dobrou tchyni, do ničeho se nemotá, pomáhá, je úplně v pohodě. Taky jsem ráda, že moje dcera vyrůstá v takové rodině a je zvyklá na víc lidí, přijde mi, že se mezilidské vztahy hodně zhoršují ![]()
Hanule píše:
Mi tedy sociálka říkala že to není o tom že by příbuzní měli nárok na dítě, ale dítě na příbuzné, tak držím pěstiTaky mi nedávno švagrová vyhrožovala něčím podobným, že dá za její matku k soudu to abych tam musela prcky vozit.
švagrová by měla prioritně navštívit psychiatra
já to nechápu, když někdo o někoho nestojí, tak o něj nestojí, řešit to soudně má podle mě akorát špatný dopad na ty děti pak
Michaelakkk píše:
Hele Míšo, jestli je to vytečkované slovo to, co si myslím, tak se modli, abys jednou nevyfásla takovou ....... snachu, jakou jsi Ty sama…Si představ, že Tě Tvoje nastávají snacha (nebo zeť) nazvou d*vkou.....
Znám zhruba Tvůj příběh, vím, jaké to je mít nemilovanou tchýni, dokážu si představit, jaké s ní máš asi peklo, ale tohle jsou kapku silná slova, nemyslíš?
Nezlob se, tohle mi nedalo.....
eva76 píše:Hanule píše:švagrová by měla prioritně navštívit psychiatra
Mi tedy sociálka říkala že to není o tom že by příbuzní měli nárok na dítě, ale dítě na příbuzné, tak držím pěstiTaky mi nedávno švagrová vyhrožovala něčím podobným, že dá za její matku k soudu to abych tam musela prcky vozit.
já to nechápu, když někdo o někoho nestojí, tak o něj nestojí, řešit to soudně má podle mě akorát špatný dopad na ty děti pak
Tak to by měla moje tchýně navštívit psychiatra taky aby jí dal velkou dávku sedativ a antidepresiv aby mi dala pokoj!! A to jsem jí říkala, že může kdykoliv přijet, ale že já ji prostě nikdy nebudu mít ráda, ale že Samuela může vidět vždycky, no a ona se mi odvděčí tímhle??
radúna píše:Michaelakkk píše:Hele Míšo, jestli je to vytečkované slovo to, co si myslím, tak se modli, abys jednou nevyfásla takovou ....... snachu, jakou jsi Ty sama…Si představ, že Tě Tvoje nastávají snacha (nebo zeť) nazvou d*vkou.....
Znám zhruba Tvůj příběh, vím, jaké to je mít nemilovanou tchýni, dokážu si představit, jaké s ní máš asi peklo, ale tohle jsou kapku silná slova, nemyslíš?
Radúno : vím že jsou to silná slova, ale ona mi chce Samuela vzít!! Soudí se se mnou. Chce Samuela do střídavé péče!! A s největší pravděpodobností uspěje! Jak by bylo tobě, kdyby ti tohle někdo chtěl udělat?
Míšo, já bych řekla, že má jen hodně malou šanci. Do střídavé péče se dávají starší děti, od tří let, co jsem četla. Ne miminka. A pokud kojíš, třeba jen večer, tak nemá šanci..
já si taky myslím, že pokud bude soud jednat převážně v zájmu dítěte, tak to nemůže dopustit. Pokud by se tak stalo, což si nemyslím, do nekonečna bych se odvolávala, je nesmysl, aby tak malé dítě vyrůstalo ve střídavé péči
Míšo, teď si asi říkáš pročs jí vůbec kdy kontaktovala, co…? Pro dobrotu na žebrotu, klasika ![]()
Jen si říkám jak by mohla uspět při tom všem co jsi říkala o tom v jakých podmínkách žijou, vždyť to vůbec není v zájmu dítěte ![]()
Michaelakkk píše:radúna píše:Radúno : vím že jsou to silná slova, ale ona mi chce Samuela vzít!! Soudí se se mnou. Chce Samuela do střídavé péče!! A s největší pravděpodobností uspěje! Jak by bylo tobě, kdyby ti tohle někdo chtěl udělat?Michaelakkk píše:Hele Míšo, jestli je to vytečkované slovo to, co si myslím, tak se modli, abys jednou nevyfásla takovou ....... snachu, jakou jsi Ty sama…Si představ, že Tě Tvoje nastávají snacha (nebo zeť) nazvou d*vkou.....
Míšo, a Ty sama jsi jí nikdy nedala nějaký impuls, aby s Tebou takhle jednala? Nikdy v životě? Vždy jsi se snažila být milá a neustále jsi jí nabízela, že může vnoučka vidět? Neříkej mi, že ji hráblo jen tak z ničeho nic. Já vím, že její syn umřel a ona se ve vnukovi vidí - pamatuju si, co jsem od Tebe četla. Sice ne všechno, ale sem tam na Tebe někde narazím, tak vím, že to s tchýní nemáš jednoduché. Ale zkusila ses vžít do její situace a zkusila ses představit sebe samu na jejím místě? Jak by Ti bylo, kdyby se snacha k tobě stavěla takto?
Ještě k těm silným slovům… Dávala bych si bacha, internet není anonymní, klidně si tě tu může najít. Jsi snadno identifikovatelná, máš tu fotku, jméno dítěte,datum narození, nevím, jestli město, tvůj příběh je tu taky snadno dohledatelný. Nevím, jak moc je tvoje tchýně internetově zdatná, ale klido si tě tu může vyhledat a případné urážky použít proti tobě??