Snaha o třetí děťátko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16994
21.2.22 15:49
@Evina1984 píše:
Jeste me napadlo, jestli hraje velkou roli, zda jde o vylozene prvni ranni moc, ale pokazdy jsem mela 12 dpo tak pekny carky, ze by byly stopro i odpo nebo vecer.

Ano má. Těhotenský test se má dělat z první ranní, protože se přes noc nahromadí HCG. Když se pak dají testy vedle sebe, tak ranní bývá silnější jak odpolední (dokud nejsou obě // stejné). Já teď třeba četla, že ovulační se naopak z ranní nemá dělat a ideální doba je 10-20hod (ted jsem četla příbalák). :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
21.2.22 15:57

@chs.jasmin
Děkuji, ve středu zkusím test a uvidíme. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.22 17:09

@chs.jasmin Díky za info, to už jsem úplně zapomněla a zrovna jsem si dneska dělala ovulační test z ranní moči a nic na něm, přitom jsem 17DC, tak třeba je to i tím… já si vždycky říkám jak už to nebudu řešit a stejně mi to nedá a všechno analyzuji, aspoň chci vědět kdy je/není ovulace, abych s tím svým rozházeným cyklem věděla kdy testovat. Bazální teplota je fajn, ale testy to zase řeknou „dopředu“ a měla jsem tu ještě nějak co jsem koupila před časem…
No, kéž bych se na to uměla jakože úplně vykašlat :lol: Jinak to snažení o třetí je úplně jiné než snažení o první, taky jsme si s manželem řekli že tomu dáme cca rok a pak na to kašlem, pokud s to nerozmyslíme… pak už bych se začala víc soustředit na návrat do práce…
Co se týče těhotenských testů, tak nemám špatnou zkušenost se žádným, a vždycky se mi // ukázaly 11/12 DPO. Ale kamarádka u taky zažila i falešně pozitivní, takže asi je dobré vždycky ověřit ještě jedním kusem z jiného balení, než se člověk opravdu bude radovat… :think:
Držím všem pěsti, baví mě číst že v tom nejsem „sama“, v okolí bych si netroufla říkat, že bychom chtěli ještě další dítě, obzvlášť když mám strach že to třeba už opravdu tak hladce nepůjde, nebo si to po čase rozmyslíme…
Anonymní D.

• Citovat
  • Upravit
676
22.2.22 09:28

Ahoj holky:-)

Tak u nás zatím nic nového. :kytka:
MS nedorazila :srdce:.
Snad zítra dorazí balík a budu moct udělat test a vědet, jak to je.!
Podbřišek pobolívá, žaludek taky a ta hlava. Pořád stejný pocit jako po té Párty.
No uvidíme. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
22.2.22 09:34

@123Evča Ahoj,to je dobré znamení :dance: Jsem moc zvědavá, jak to s Tebou dopadne a věřím, že nejlíp jak může a ty //tam prostě budou :srdce: Jinak mě začal včera pobolívat podbřišek, dnes o něco víc (zkusila jsem ovulační test, zda se tedy blíží už ovulace, neboť jak jsem psala měla být cca za 6 dní)a asi možná i jo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
22.2.22 09:50

@Týnka Kikina
Děkuju :srdce:
Super, to vypadá dobře :potlesk:.Tak by mohla během 2 dnů OVU dorazit.Tak to pojistěte snažením už dnes :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
22.2.22 10:03

@123Evča No tak snad…Nevím, zda je horší čekání v první polovině, nebo v té druhé :DTo je jasná věc, jen co chudák dorazí domů po celém dni v práci, jdou trenky dolů :mrgreen:

Budu na Tebe moc myslet a dej zítra vědět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
22.2.22 10:11

@Týnka Kikina
:potlesk: :potlesk: :potlesk: paráda :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Noo, myslím si, že až ve čtvrtek :roll:.
Já se pro test do lékarny nedostanu. Nebo dostanu, ale ten ClearBlue nemají. Tak musím počkat na ten co mi přijde poštou a vypadá to, ze balíček přijde až ve středu odpoledne :think:.Musím vydržet. Nechci už žádný jiný a lovit duchy, nebo mít bílo. Přála bych si mít už,,jasno"
Doufám a věřím, že bude přesný, když dokáže určit i týdny těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
22.2.22 10:16

@123Evča Ty testy jsou akorát na zbláznění… :roll: Přesně, ten Ti dá jasnou odpověď :palec: Sakra a já ho tu suším jakou dobu zbůhdarma a Tobě by se teď hodil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
22.2.22 10:26

@Týnka Kikina
Jsi hodná děkuju :srdce: :hug:
Věřím, že se nikde balíček nezasekne a ve čtvrtek budeme mít jasno. :kytka:
PS:Koupila jsem asi 3, aby byla jistota a zásoba, kdyby náhodou :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
22.2.22 10:48

@123Evča To Ti schvaluji, jak vidíš jeden nikdy neví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
22.2.22 10:50

Ahoj, tak hlasim, ze u nas nic. Mamatest z ranni moci bilej, bazalni teplota stale nahore.
Dnes jsem 13 dpo, takze lutealni faze se dle vseho uracila vratit ke sve standardni delce 13/14 dnu, menstruaci ocekavam tedy zitra nebo pozitri. Uz aby to bylo! :)
Dalsimu pokusu zdar. :mavam: U nas to bude posledni pokus, pak koncime. Chci tomu dat maximum, takze nebudu flakat fertipronu 2× denne, budu lepe jist, vic se hybat a dam se a modleni. A kdyz ne, nic se nedeje, mame 2 krasne a zdrave kluky.

Kdyby se to povedlo pristi cyklus, termin porodu by vychazel na zacatek prosince a vekovy rozdil mezi klukama by vychazel mezi nejstarsim a nejmladsim ditetem pres 5 let a to uz mi prijde opravdu hodne na to, aby to byli partaci. :( Mezi nejmladsim a prostrednim by byl necele 3 roky, to je jeste ok. Muj tata mel brachu o 5 a pul roku starsiho a v detstvi spatny, kamosi byli az v dospelosti, ale v detstvi blby.
Holky, ja tak lituju, ze jsem si to treti nezvladla prosadit uz pred rokem, kdy jsem tu touhu mela nejvetsi. Uz mohlo byt treti dite na svete a vekovy rozdil by byl uplne perfektni. :( Fakt si rvu vlasy, ze jsem to podelala, ze jsem si za tim nesla. Zaroven bych si byvala usetrila ten vyvolany potrat v prosinci v 17.tt, protoze kdybych otehotnela driv, vubec by k tomuto tehotenstvi se spatnym koncem nemuselo dojit. Ale cas nejde vzit zpet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
22.2.22 11:25

@Evina1984
Ale notak :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:.
Neházej flintu do žita.
Vše dopadne určitě tak, jak dopadnout má. A já věřím, že dobře, že se miminka dočkáš.
Ohledně těch dětí a věk. rozdílů uplně nevím. Řekla bych, že záleží nejvíc na povaze dětí a na výchove.
Jak děti vedeme, jak je na příchod nového člena připravíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.22 12:01

@Evina1984 Netrap se, já si vždycky říkám, že všechno je tak jak má být, třeba to má nějaký důvod, který pochopíme až jednou! A třeba to zrovinka vyjde! My máme prvního prosincového, tak si úplně pamatuji jak to bylo, otěhotnění v březnu, celé to těhotenství… je to fajn termín.
Jinak taky to parťáctví beru že je i o povahách, ne jen věkovém rozdílu, ale vždycky záleží jak to cítíte vy:) Je to těžký, taky vnímám že nemládnem a prostě 10 let na to snažení už nemáme, ani 5… prostě jestli k nám miminko chce, bude se muset rozhoupat… :think:
anonymní D.

• Citovat
  • Upravit
21593
22.2.22 12:18
@chs.jasmin píše:
Ano má. Těhotenský test se má dělat z první ranní, protože se přes noc nahromadí HCG. Když se pak dají testy vedle sebe, tak ranní bývá silnější jak odpolední (dokud nejsou obě // stejné). Já teď třeba četla, že ovulační se naopak z ranní nemá dělat a ideální doba je 10-20hod (ted jsem četla příbalák). :nevim:

me nejsinejsi carky vychazely vzdy odpoledne az vecer. A nejsem sama. Ono asi zalezi, kolik toho clovek pije. Ja mam zalostny pitny rezim, takze pres den neni moc naredena a proste vecer mam v krvi nejak vic HCG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí