Snaha o třetí děťátko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3424
20.2.22 10:42

@123Evča Dej,přijdu se mrknout na ty krásné dvě// :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
20.2.22 10:45

@123Evča Dnes ještě nee, ještě cca týden musím počkat ;) Jinak nenechá je to takový malý ocásek…My se většinou snažíme večír, když malá spí a manžel se vrátí chudák z práce, no ale co by neudělal pro další roky neklidného spaní :lol: Ale moc děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
20.2.22 11:02

@Týnka Kikina
Přesně tak :lol: :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
21.2.22 09:15

@123Evča tak jak dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
21.2.22 09:18

@123Evča Dobré ráno :mavam: Také napjatě čekám na dobré zprávy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
21.2.22 09:38

@Týnka Kikina
@Evina1984
Ahoj holky :think:
Ráno to bylo divoké, běžela jsme do práce.
Test byl negativní, ani ducha jsem neviděla :(. Jinak mi není vůbec dobře. Břicho bolí jen podbrisek, jako když bych měla zánět mocaku a žaludek stále jak po Party.
Ještě jsem to nevzdala.
V noci když jsem nemohla spát jsem koukala na netu a našla nějaké kalkulačky.,, Vůbec snima nemám zkušenosti ". Zadala jsem tam plus mínus muj cyklus a vyšlo mi, že bych měla první test dělat 25.2.ze ovulace probíhá u mě později. Snažení bylo poctivé. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
21.2.22 09:41

@123Evča Nevzdávej, dokud nepřijde ms, pořád je naděje a my Ti budeme držet všechny palce :srdce: Zkoumala jsi test důkladně?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
21.2.22 10:07

Holky, mate zkusenost s testama z DM in:time? Jsem 12.dpo, teplota furt nahore, ale jsem nastydla, ucpana, zanudlena, to bude pravdepodobne tim. Delala jsem si ten in:time test a je tam takovej ten stin, kdyz test naklanite na svetle sem a tam, vite, co myslim, takovej ten stin, co vidite mozna jenom protoze si ho prejete videt, ve vsech tehotenstvich uz jsem mela touhle dobou peknou carku. Ale priznam se, ze malinkou nadeji si jeste pripoustim. Spis zbozne prani. Uz jsem to skoro obrecela, ale precijen jeste doufam, dokud neprijde menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
21.2.22 10:09

@Evina1984 Ano mám…Za mě spolehlivě vždy ukázal buď pozitivní, nebo negativní…Pravda slaběji než jiné testy, ale ukázal a nikdy mi neukázal falešnou čárku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
21.2.22 10:14

@Týnka Kikina slabsi? ja prave cetla silnejsi nez jine. myslis ty in:time s citlivosti 10? drive se jmenovaly intimed a mely citlivost 20 (nebo 25? to je jedno). jezis, kdyby ty s citlivosti 10 ukazaly pozdeji a slabsi, mela bych nadeji. ale ja jsem schopna mit nadeji i s NIPT pozitivnim na Downa, fakt, ja verila pred plodovkou, ze je Panorama FALESNE pozitivni a ze to bude dobre, takze pro ilustraci, ze ja se chytam i mili, mikro, nano, piko nadeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
21.2.22 10:16

@Týnka Kikina
Děkuju :srdce:, noo ráno nebyl moc čas, ale bylo tam bílo, podle mě ani duch.
Zkusím dnes nakoupit nějaké testy i více značek a budu prostě ob den zkoušet. Když MS nedorazí do neděle a test bude bilej. Dojdu si na vyvolávací injekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
21.2.22 10:20

@Evina1984
Budeme věřit a doufat společně 🍀 🙏 ❤️️
Na zklamání a fnukani je ještě čas.
Jdu si dát vitamínky 😇, prostě věřím 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
21.2.22 10:27

@123Evča jo, dokud neprijde menstruace, budeme doufat, tim nic nezkazime. tak drzim palce! ja pojedu vyzvednout fertipronu a zkusim koupit v lekarne jine testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
21.2.22 10:29

@Evina1984 Ano ty…Měla jsem na něm sotva vidielnou čárku(dr max, livsane i ten blbý mamatest, tak na těch už okem viditelnou čárku)Ano, jsem testovacímaniak, ale nemohla jsem věřit :nevim:…Ale mě vyhovují, nemusíš nic moc extra lovit, jak je široký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
21.2.22 10:31

@123Evča 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie