Snažení 2017 - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2333
4.3.17 12:38

Taaak ještě pět dní do ms :zed: :pocitac: doufám, že nedorazí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
4.3.17 19:48

Ahoj holky, jsem taky z ostravy :) S manželem se snažíme uz 7 měsíců.. cykly mám různé, takže vůbec nevím kdy čekat ovulaci ani ms( ovulaci testy jsem dělala 3 měsíce a jen jeden z nich jsem chytila pozitivní), ale měla bych to nejspíš dostat od zítřka do úterý :). Test.jsem.zkoušela předevčírem a nic :D myslím, že jsme ovulaci nestihli. Manžel jezdí služebně pryč, tak je to složitější.
Jinak na tu svoji nepravidelnou ms jsem tento měsíc začala zobat vitamíny, tak zase zkusím příští měsíc testiky nebo tentokrát teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
7.3.17 01:30

Ahoj holky. Prominte za odmlku, ale pritel mi rekl, ze se mam sbalit na 2-3 dny. Zajimalo me, co vymyslel, ale dozvedela jsem se jen, ze nekam jedeme. Az v aute mi rekl, ze mam na slevomatu najit na rychlo nejaky prodlouzeny vikend, zavolat tam a jedem :lol:. Takze jsme vyrazili az za Prahu a udelali si vylet na Karlstejn, kde me pritel pozadal o ruku :srdce: :pankac:. V patek rano jsem si delala test a byl negativni. Vcera vecer jsem ale mela pocit, ze mam nejake pevnejsi prsa a ted, kdyz jsme dorazili domu, jsem si vsimla, ze mam viditelne zily na prsou, ale prsa me neboli. Jak jsem Vam psala, na gynde mi rekla, ze spineni, ktere jsem mela bylo nejspis kvuli praskle cyste, ale nejak tajne doufam, ze menzes cca nekdy mezi 13.-15.3. nedorazi.
@Kajima Vitam te a drzim pesti, at se co nejdrive zadari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
7.3.17 01:32

@Lavendeeer Ahojky, uz jen 2 dny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
7.3.17 16:25

@Mar89 Jeee tak to moc gratuluju k zasnoubení super :hug: :) Joo už jen dva dny, právě že mi přijde že se zatím nic neděje, jen mě občas zabolí prsa ale že by byly zvětšené to se říct nedá. Podbřišek mě jen sem tam pichne jako klasicky ale jinak necítím nic, krom toho teda že mě pálí žáha poslední dny :D No jsem zvědavá, jako tentokrát je to takové že si nejsem jistá, ale váhám, a říkám si že by to mohlo konečně vyjít :srdce: Tak budu taky držet pesti at ti to nedorazí když už se tak přítel rozhoupal :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
8.3.17 15:38

@Mar89 Ahoj, tak ms dorazila :( 27 den opět…takže zase na novo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
8.3.17 23:22

@Lavendeeer Ahojky, to je mi lito. Musime verit, ze se nam to priste podari. Ja cekam ms pristy tyden. Test byl vcera negativni. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
8.3.17 23:24

@Lavendeeer A nezapomen, ze nektere ms mely a byly tehotne. Uvidis, jaky bude prubeh ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
9.3.17 10:16

@Lavendeeer ahoj, já včera taky a to jsem měla na testiku ducha, ale nic si z toho nedělam:) někdy to vyjít musí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
9.3.17 16:01

Holky, tak mě dneska dorazila taky :nevim:. Takže po ms snažení znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.17 16:28

Ahoj holky taky jsem s Ostravy Moravskoslezský kraj a taky sem tet tak na tom jako asi vy je mi 26 let mam dvě krásne cery za ktere jsem moc ráda ale bohužel se snažím o miminko chlapečka us 4 roky a stále nic ale Já stále doufám jinak pan ginekolig mi predepsal prášky na potporu otěhotnění a mela jsem plodni den 10.3 cos se taky uskutečnil :srdce: ale tet čekáme co bude dál mam jit u ginekologa koncem března tak sem zvedava jak to dopadne protoze pokaždé co jdu z ordinace tak s pláčem ale pan doktor je hodni a míli a snaží se Mé uklidnit ať sem v pohodě jinak beru zolft prášky pluku tableti us 3 roky a Tim se mi v tele s nížila hladina a Tim nemůžu otehotnet jen po tech lecich ktere jsem tudíž do brala tak pokud se to nepovede me tak přeji holky ať se to podaří aspoň vam :,(

Příspěvek upraven 12.03.17 v 16:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.17 16:30
@Vanesska12345 píše:
Ahoj holky taky jsem s Ostravy Moravskoslezský kraj a taky sem tet tak na tom jako asi vy je mi 26 let mam dvě krásne cery za ktere jsem moc ráda ale bohužel se snažím o miminko chlapečka us 4 roky a stále nic ale Já stále doufám jinak pan ginekolig mi predepsal prášky na potporu otěhotnění a mela jsem plodni den 10.3 cos se taky uskutečnil :srdce: ale tet čekáme co bude dál mam jit u ginekologa koncem března tak sem zvedava jak to dopadne protoze pokaždé co jdu z ordinace tak s pláčem ale pan doktor je hodni a míli a snaží se Mé uklidnit ať sem v pohodě jinak beru zolft prášky pluku tableti us 3 roky a Tim se mi v tele s nížila hladina a Tim nemůžu otehotnet jen po tech lecich ktere jsem tudíž do brala tak pokud se to nepovede me tak přeji holky ať se to podaří aspoň
Vam. :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
13.3.17 07:35

Ahoj holky :mavam:

Vítám všechny nově příchozí. Já se teď taky na chvíli odmlčela. Byli jsme na Slovensku lyžovat. Samozřejmě MS dorazila, ale teď už končí. Já jen nevím, a řeším dilema, jestli to třetí dítě ještě chci. Chtěla jsem původně porodit do 33, teď kdyby se to tento měsíc povedlo, rodila bych těsně před 35 rokem. :roll: Ach, ta nerozhodnost.

Jinak gratulují k zásnubám :palec: to muselo být nádherné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
13.3.17 13:05

Ahoj holky, vitam nove prichozi :). Dekuji za gratulace k zasnubam :). Me mrcha dorazila, takze prvni pokus po trimesicni odmlce po revizi nevysel, ale to nevadi. Ted resim praci, takze na cca 3-4 mesice snazeni odkladame. Vcera jsme s pritelem byli na navsteve u kamaradky v Orlove a rekla mi, ze se taky snazi o miminko. Mam z toho strasnou radost :lol:. Jak z jeji strany, tak i ze strany jejiho pritele je pravdepodobnost dvojcat, tak jsem zvedava jak to u nich nakonec dopadne :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
13.3.17 18:31

@Mar89 Noo byla to klasika jako vždy:-/ ale nevadí, řešíme teď nový byt a spravujeme, takže to prostě počká :) nic si z toho nedělám už..jednou to vyjde, třeba to tak prostě mělo být :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí