Snažení 2017 - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
598
14.3.17 09:24

Holky, mě se dneska zdálo o miminku :lol: Tak moc chtělo dohnat své dva sourozence, že hned po příjezdu z porodnice začalo chodit a mít období vzdoru… Tak nevím, co si teď o tom myslet :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
27.3.17 13:23

Ahoj holky tak jak to s váma vypadá? :mavam: :mrgreen: Já (ne)čekám ms 4.4. tak uvidíme, nicméně asi den co byla ovulace se mi zdálo že jsem rodila holčičku a vůbec to nebolelo :D :lol: celkem srandovní sen, jinak jsem nějak záhadně onemocněla, první jsem zvracela, pak měla průjem, teď mám kašel a rýmu, tak nevím co se to děje..ale na nějaké těh. příznaky je ještě brzy…takže asi jen viroza :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
27.3.17 21:17

@Lavendeeer ahoj, tak já taky 4.4. :lol: nějak se to opět vleče, ale to je klasika :? Jinak nějaké příznaky moc nemůžu vnímat, protože to mám každý měsíc jiné :roll: tak doufám, že nám to výjde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
28.3.17 08:17

Ahoj:) ja čekám 8.4 ale určitě ji dostanu. Věřím teplotu a nic jsem nenamerila, takže to. vypadá ze nemám ovulaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
28.3.17 08:18

@RenKa33 Jo jo vleče, já mám asi chřipku nebo co, doufám, že to brzo přejde…Já mám cykly 28 dní ale poslední dva byly 27 tak uvidíme co se bude dít :) příznaky zatím nevnímám protože cítím příznaky té chřipky možná tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
28.3.17 08:20

@Kajima Já teplotu neměřím, protože dělám na směny a pokaždé vstávám jinak…takže to jsem vzdala hned na začátku, ovu testy už taky nedělám, takže si vždycky jen říkám kdy mám asi tak bolesti tak tam je někde ovu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
28.3.17 08:24

@Lavendeeer my se teď snažíme uz 8my měsíc a pořád mam ms nepravidelnou a když jsem se bavila s dr, tak říkala, ze v červnu kdy to bude téměř rok, tak se pobavime co a jak dále, tak jsem začala měřit at vím s čím tam jít..
Zkoušela jsem měřit už i v prosinci, ale tam jsem se na to vyprdla, protože se mi nic neukázalo jako teď.. Tak aspoň vím, ze to nebyla výjimka, ale asi prostě ovulaci nemám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
28.3.17 08:33

@Kajima :( Tak doktorka to snad určitě nějak vyřeší neboj, musí to prostě jít :hug: Já to právě přestala měřit protože ovuluju taky jen někdy, párkrát jsem na testu neměla nic a jen jednou to opravdu vyšlo že ovuluju takže než abych byla pak vystresovaná že to je jen někdy tak to neměřím a prostě jen čekám kdy to klapne. Ale neboj určitě se to vyřeší :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
29.3.17 13:31

@Lavendeeer taky jsem s tím původně sekla, protože me to nervovalo, ale teď jsem ve fázi, kdy me to uklidnuje. Potřebuju vědět kdy tu ovulaci mám. Nebo teď to vypadá, ze spíše nemám no, ale aspoň vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
30.3.17 19:35

@RenKa33 Tak coo nějaké příznaky? Mi není absolutně nic, jen mě teď na večer trošku zabolel podbřišek ale hned to ustalo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.3.17 21:26

@Lavendeeer ani ň. Prsa mám větší, ale to mívám i tak před MS. Mám pocit, že mám více hlad, ale taky tomu žádnou váhu nedávám. Dívala jsem se, že si i v diskuzi snažení 2017. Já jsem tam ze začátku taky psala, ale pak už se to točilo kolem toho, co kdo bere, co má brát, kdy měřit teplotu a já prostě nedělám nic, mimo sexu :lol: Ale sleduju tu diskuzi pořád. Teď se to tam rozrostlo o // tak doufám, že nás taky políbí jaro :kytka:
Ještě musíme vydržet, 5 dní… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
31.3.17 08:17

@RenKa33 Nápodobně, mě ani ta prsa :lol: Taky je jinak mám nafouklé před ms jak balony a tedka nic, no hlad mi přišlo že mám víc večer ale to já mám normálně před ms, jediné co mě zarazilo že jsem už dvakrát musela vstát v noci na záchod, jinak chodím normálně přes den ale taky si myslím že z toho nic nebude…Jj jsem tam :) taky doufám, že jaro zapracuje a povede se, už aby to bylo :roll:

No já měla poslední dva cykly 27 dní takže pokud by to platilo měla bych to dostat už v pondělí, jinak mám ale klasicky přesně na den 28 dní..tak uvidíme no :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
31.3.17 10:29

@Lavendeeer já mám cca 30 dní cyklus. Takže mi to vychází na to úterý. Je pravda, že v noci taky začínám vstávat na záchod. Ale dneska ráno mě už začaly bolet prsa z boku, což bude asi PMS. Tak jsem to vždy mívala :( Jen, pokud nám to tento měsíc nevyjde, tak asi to bude konečná :,( a zůstaneme jen u dvou dětí. No jo, měla jsem si vzpomenout o pár let dříve, že bych ještě to třetí přece jen chtěla… Aspoň jsme to zkusili. Testovat budu asi až při vynechání. Doma mám jen 25 test, a ten by mi dříve stejně asi nic neukázal. Tak budu čekat co ty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
31.3.17 10:54

@RenKa33 Jo já taky pořád čekám co se bude dít a zatím nic :nevim: ale myslím si že ms přijde, už tomu moc naději nedávám…Jo tak alespon mas dvě děti už :) :hug: já bych chtěla mít aspon tři jednou, ale jak vidím jaký je to problém, tak budu ráda i za to jedno :roll: Taky uvažuju že počkám do úterka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
31.3.17 11:46

@Lavendeeer no, proto nemusím vyloženě stresovat, že se nedaří. V červnu už to budou dva roky, co to zkoušíme, mezitím jeden SP dvojčat. Před 12 lety to šlo hned. Ani mě nenapadlo, že by to nemuselo vyjít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí