Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ajka.w ahoj, mám to úplně stejně, ja mam první cyklus po vysazení, tak taky čekám co to se mnou udělá. A s těma bolestma to mám taky, doted jsem se o to nezajímala, tak mě to docela vyděsilo. Ale kvůli tomu poznám ovu, tak to přežiju ![]()
@Anyys no tak mě oba dva cykly bolelo břicho jen jeden den.
No tak snad nejsem divná a jednou to vyjde ![]()
@Kajima já myslím, že už není třeba:)) asi to bylo v hlavě…4tt ![]()
@Lavendeeer jeeee, moc gratuluji!! Já dnes 12dpo teplota nahoře a test nic :/ kdy jsi to zjistila?
@Kajima dekuju snad bude vše ok mám už strach po posledním nezdaru…ale takhle pozitivní test jsem ještě neměla tak snad to bude ok…v den očekávané ms včera. A neverila jsem tak jsem udělala. Ještě dva jiných značek odpoledne a Tak pozitivní ???? tak ti budu držet peati
já vůbec nevím jak se to stalo myslela jsem že tenhle měsíc to určitě nemohlo vyjít protože jsme měli na sebe čas jen 11dc a 18dc a ovu měla být 15dc tak nevím jak se to stalo ![]()
@Lavendeeer tak to je super, určitě to bude všechno v pořádku
držím palecky! A kolika denní máš cykly?
@Lavendeeer moc gratuluju!
a ať to dobře pokračuje. Já po říjnovém neúspěchu už jsem ve 13tt. Mám za sebou 1 scrining. Jinak moc doporučuji udělat si ho v Polance nad Odrou ve Fertimedu, je zcela zdarma, moc příjemný doktor, vše v jeden den
To jen z teď čerstvě zkušenosti. A ostatním Ostravačkam držím palečky! ![]()
Holky jak se vam vede? Já ještě dva dny a jdu konecne na prvni kontrolu ![]()
@Lavendeeer držím palce, at je všechno v pořádku, pak nám dej vědět ![]()
Jinak ja dnes začala měřit BT, jsem zvědavá jestli se to potká s bolestmi v podbřišku jako minule. Když se v tom nebudu moct vyznat, koupím další měsíc ovulaci testy.
@JanickaaaS nezoufej…já jsem to všechno vzdala a přišlo to samo, moc jsem se na to zaměřila a asi na tom opravdu něco bude
doporučuju inofolic me zabral s mou hlavou za tri tydny
![]()