Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@RenKa33 my teda čekáme o. proti tobě jen 8, ale čekáme na naše první s hlavně jsme mladí, tak nevím kde je problém a kde se náš uzlicek louda.
@RenKa33 To je božííí úplně mám radost
, tak hlavně at to jde dobře a to určitě půjde
@Kajima no já potratila v lednu, a taky se snažíme o první tak uvidíme co z toho teď bude a když to nevyjde svět se nezboří a vyjde to jiný cyklus ![]()
@Kajima je to náročná disciplína otěhotnět. Myslím si, že to je horší a horší. Je náročné to i pak donosit. Nevím čím to je, ale prostě člověk musí věřit, že si tu cestu najde ten uzlíček v ten pravý čas ![]()
@Lavendeeer po těch potratech to jde údajně pak samo. Ale my i tak čekali dalšího půl roku. Zase aspoň víš, že můžete otěhotnět ![]()
@RenKa33 jj to jsem říkala, že je fajn že to jde aspoň
No začaly mě bolet teď prsa i podbřišek tak si myslím, že to přijde, tak uvidíme
jinak s tím bodýčkem a ponožkama je tu super nápad ![]()
@Lavendeeer no jasně, jak už jsem psala my tento měsíc máme jasný že nee, neměla jsem ovulaci:) takže nemám plane nadeje
ale jednou to klapne. Jinak tvůj potrat mě mrzí…
@RenKa33 je, ale lidi kteří si to nezaslouží rodí jedno za druhým…
Spravedlnost v tomto chybí… ![]()
Holky, tak manžel nejprve šok, že už s tím nepočítal, ale byl nadšený. Smál se, že ty ponožky na jeho nohu jsou určitě malé a dokonce si i po 10 letech vzpomněl na výraz bodynko
Tak teď už jen ať je vše ok, i u vás!!!
@Kajima No už jsem se s tím nějak smířila…A máš pravdu, ti co děti nechtějí rodí jedno za druhým a ti co chtějí tak těm se nedaří ![]()
@RenKa33 Tak super
Můj přítel je taky pořád zvědavý co bude
Jinak jsem dnes holky 28 den a test jsem nevydržela nedělat, samozřejmě opět negativní
Tak nevím no, možná se mi to celé jen posunulo kvůli nemoci ![]()
@Lavendeeer taky jsem 28.den 5dni podle aplikace zbývá, ale jsem v klidu:D bůh ví jak dlouhy tento cyklus bude
ovulace stále nic:D. A ja si říkala, ze je divné, ze jsem ještě nevyzrala lednici:D
@Kajima No právě, já mám vždy PMS jako prase a teď nic, ani nežeru tabulku čokolády na posezení prostě ani ťuk
Takhle to bylo i v lednu a byla jsem v tom, proto mám kapičku naděje, ale nevím ani kdy proběhla ovulace, já mám za to že 22.3. ale mohlo to klidně být až 26 že
Takže proště musím zase čekat, čekat a čekat
![]()
@Kajima @Lavendeeer holky, tak jak? Mi včera nedorazila, tak se mimi zatím drží.
@RenKa33 tak super:) určitě uz nedorazi! Já zatím nic, ale mám ještě čas ![]()
@RenKa33 @Kajima Ahoj, mám zpoždění, ale test negativní…tak uvidíme no, pokud jsme měla ovulaci ve víkendu 24-26 tak mám asi ještě čas no…
bolí mě břicho jako na ms ale nic se neděje…
@Lavendeeer to me mrzí, ale jak jsi říkala, další měsíc krásného snažení je před vámi:)
U me žádná změna 29DC teplota dole ![]()