Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@RenKa33
to me mrzi ten SP…no mě to taky nenapadlo, já myslela, že jak to začneme zkoušet prostě to hned klapne
![]()
@Lavendeeer tak u nás to tak bylo, řekli jsme si a měli jsme
Teď si můžem říkat jak chceme ![]()
Už se začínám pozorovat
prsa bolí čím dál více, občas mi je zle, teď takový zvláštní pocit v podbřišku… Do úterý zblbnutí
![]()
@RenKa33 Jj pokaždé týden před ms PMS jak svina, mela jsem hlad a chute, naskoci mi akne, zvetsi se mi prsa a boli nekdy boli dokonce od ovulace az do menstruace a pak asi jeste dva dny potom uz ne…a podbrisek…mam 3 nebo 4 dny do ms..a není mi nic akorát mě na večer občas píchne v podbřišku ale to je tak dvakrát na pár vteřin a nic víc se neděje… ![]()
@Lavendeeer tak to by mohlo být nadějné ![]()
Já jsem to třetí těhotenství poznala už 10DPO podle prsou. Test byl pozitivní ještě ten den večer. Ale tak silně mi vyšel večer pozitivně asi kvůli těm dvojčatům. Po revizi se PMS tváří každý měsíc jinak
Tak se mi blbě odhaduje zda ano nebo ne…
@RenKa33 No uvidíme, jako myslím si, že je velká šance, že jsme se trefili do ovulace, tak uvidíme
, Jsem dnes 10DPO ale tim ze mi nic neni test nedelam, minule jsme mela tri dny po vynechani ducha a hcg 24 a sesty den ms dorazila
ale citila jsem cely tyden uz pred ms unavu ale taky mi jinak nic nebylo nebolela me prsa ani podbrisek…
Tedka me občas jen ten podbřišek zaboli ale vetsinou na večer a kratce jinak nic prsa tez nic… a to mam dva nebo tri dny do ms tak jsem zvedava..ale radeji pocitam s tim ze to neklaplo ![]()
No u těch dvojčat s eříká že to je brzo pozitivní ty testy…no jsem zvědavá jak dopadneme ![]()
@Lavendeeer tak ještě chvíli a budeme vědět, ale pokud už jednou jsi to tak měla, tak to je nadějné ![]()
@RenKa33 jj uvidíme..tedka me od včera od večera akorat víc zabolel ten podbřišek ale jinak nic tak jsem zvědavá
![]()
@RenKa33 Tak jak to vypadá?
U mě zatím nic, pobolívá občas podbřišek ale jinak se nic neděje, test z dneška mám negativní. Ale ještě může teoreticky dorazit zítra no
Tak uvidíme
@Lavendeeer já čekám. Zatím tak normálka. Po dlouhé době jsem vydržela ještě netestovat ![]()
Uvidím, zda se zítra či ve středu dostaví ![]()
Mám test jen citlivost 25 a vím, že by tam ještě nic vidět nebylo. Ty jsi dělala test 10? Pořád věř že nedorazí ![]()
@Lavendeeer nevydržela jsem… Tak doufám, že se přidáš
ale po zkušenostech zůstávám v radování opatrnější ![]()
@RenKa33 počkeej co to máš za test takže je pozitivníí??Tak to gratulujuuu
ten test co máš neznám, já mám desitkový od mamatestu a pak mam clearblue ale ne ten digitalní ale ten klasický ale je 25tkový tam jsou taky ty dvě okýnka ale v tom jednom se z toho pokud je pozitivní udělá plusko, proto se divím co to máš za značku testu a jestli je pozitivní nebo ne
, a tys to měla dostat zítra? Já právě počkám co bude ještě zítra a kdyžtak zkusím otestovat ve středu ![]()
@RenKa33 gratuluji! Vyšlo to určitě protože jsi psala, ze je to konečná.
takže to bude určitě v pořádku
@Lavendeeer @Kajima holky děkuji
asi jo, tak teď jen doufám, že je tam jen jedno a že to nedopadne SP jak v říjnu…
Test je citlivost 25, do proudu moče a opravdu má ukázat //. Je z lékárny Benu. Jinak manžel se mi vrací z Prahy, tak jsem koupila mimi ponožky, rukavičky a bodynko a dostane hned v autě dáreček. Tak jsem zvědavá na reakci ![]()
Holky moc vám držím palečky, ať už to taky výjde. My čekali 21 měsíců ![]()
Příspěvek upraven 03.04.17 v 18:51