Snažení 2017 - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
637
7.1.18 09:21

Ahoj holky, založila jsem novou skupinu Snažení 2018 - Ostrava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
7.1.18 12:28

@Lavendeeer ahojky, přežili jsme :lol:, v pátek jsem dostala horečky přes 39, dostalo se mi mlíko do krve :roll: Ale pak už super :palec: Alex je úžasný. Teď už má 1 měsíc, začíná reagovat, fixovat i tváře a vědomě se usmívat :) A kdy to čekáš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
8.1.18 09:46

@RenKa33 Jeva, tak hlavně že už dobrý :) Já čekám 6 nebo 7.2. ale už teď šílím…v noci mi strašně trnou a brní ruce, necítím je a bolí, moc toho už nenaspím…přes den necítím konečky prstů no už aby to bylo venku :lol: Občas mě už dole tak píchne nevím jestli se třeba zkracuje čípek nebo proč to dělá :think: tak uvidíme, třeba to bude dříve :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
4.4.18 12:38

@RenKa33 @Lavendeeer
Ahoj holky! Jak se vám daří? Co miminka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
20.4.18 20:54

@dendishek ahoj no da se to jen jsem uplne na nervy z kojeni…posledni dny jen vytqhnu prso zacne hystericky rev..proste se ani nechytne odmta prso..uz nevim co s nim..udela to parlrat za den..nekdy ale normalnr prso chytne a saje..jsem z toho uz psychicky uplne vystavena…nevim co se deje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
23.4.18 09:00

@Lavendeeer ajeje, to mě mrzí. Bohužel nemůžu nijak poradit. Koukala jsi na rady tady na nějakou diskuzi? Určitě se to zlepší! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
24.4.18 12:25

@dendishek no ted je to dva dny lepsi…tak mozna rustovy spurt…snad se umoudri a uz to bude zase ok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
31.7.18 14:10

Ahoj holky jak se máte?:)) Kojení se nám upravilo, malý ted nedá prso z pusy :lol: :oops: zatím se jen kutálí tak čekám kdy bude nějaký náznak plazení ale zatím má čas :) strašně to letí, nedávno člověk porodí a za týden má prcek 6 měsíců 8o :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
31.7.18 14:20

Ahoj :mavam: letí to hrozně. My minulý týden 5 měsíců. A koukam, ze jsem ani nenapsala, že je na svetě. Sofinka se Narodila se 28.2 v 13:26 2850g a 49 cm. Porod byl pro me celkem horor, ale vše bylo v pořádku.
Teď má okolo 7kil a 65 cm. Plně kojena jen poslední dny ji dávám zkoušet zeleninu ale moc se netvari:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
31.7.18 14:22

Ale jinak je toto trochu lenivka. Minuly tyden se zacala otáčet, ale vsechno určitě dozene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
25.8.18 07:58

@Kajima a kde jsi rodila?:) Malá je krásná :) My jsme 8.2. tak to jsou kousek od sebe :) My už dáváme zeleninku od ukončeného 4m protože malý ode mě nechtěl nějak pít ale vydržela jsem a ještě kojíme :) ale už jí 4× za den :) Jinak buď v klidu |malý se otočil přesně ve 3 mesicich pak se i zvedal na dlane a od te doby je lenivec a kdyz se nekam chce dostat tak vali sudy :lol: takze se sice brzo otocil ale tedka se mu uz nic delat nechce , nejake perovani na kolinkach ani nahodou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
25.8.18 10:38

@Lavendeeer děkuji, ve vítkovicích :) s jídlem jsme na tom o měsíc pořád stejné:D už to vypadalo lépe, 3 dny snědla 90g coz bylo.za celou dobu nejvíce, ale teď ji skolila nějaká nemoc, takže zase jen prso a cokoliv jiného odmítá. Vidím to tak, že pujde s prsem i do.školy :D ale snad ji to přejde a hezky se rozji.
A co se týče pohybu, tak se točí na bricho i na záda, ale jen jedním směrem, tak musíme natrenovat i druhou. Na břichu se točí jak hodiny okolo sve osy:D a kolena dava pod sebe, tak se snad i brzy rozleze a skončí vztekani ze nekam nedosáhne:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
6.9.18 15:43

@Kajima ty jo tak my nastesti dobry papa pekne. Uz kojim jen rano a vecer :) zacal me ale solidne kousat tak doufam ze ho to prejde :lol: :think: jinak na brise se tez toci dokola a nebo ty sudy no…perovat na kolinkach asi nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí