Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, založila jsem novou skupinu Snažení 2018 - Ostrava.
@Lavendeeer ahojky, přežili jsme
, v pátek jsem dostala horečky přes 39, dostalo se mi mlíko do krve
Ale pak už super
Alex je úžasný. Teď už má 1 měsíc, začíná reagovat, fixovat i tváře a vědomě se usmívat
A kdy to čekáš ty?
@RenKa33 Jeva, tak hlavně že už dobrý
Já čekám 6 nebo 7.2. ale už teď šílím…v noci mi strašně trnou a brní ruce, necítím je a bolí, moc toho už nenaspím…přes den necítím konečky prstů no už aby to bylo venku
Občas mě už dole tak píchne nevím jestli se třeba zkracuje čípek nebo proč to dělá
tak uvidíme, třeba to bude dříve ![]()
@RenKa33 @Lavendeeer
Ahoj holky! Jak se vám daří? Co miminka??
@dendishek ahoj no da se to jen jsem uplne na nervy z kojeni…posledni dny jen vytqhnu prso zacne hystericky rev..proste se ani nechytne odmta prso..uz nevim co s nim..udela to parlrat za den..nekdy ale normalnr prso chytne a saje..jsem z toho uz psychicky uplne vystavena…nevim co se deje ![]()
@Lavendeeer ajeje, to mě mrzí. Bohužel nemůžu nijak poradit. Koukala jsi na rady tady na nějakou diskuzi? Určitě se to zlepší! ![]()
@dendishek no ted je to dva dny lepsi…tak mozna rustovy spurt…snad se umoudri a uz to bude zase ok ![]()
Ahoj holky jak se máte?:)) Kojení se nám upravilo, malý ted nedá prso z pusy
zatím se jen kutálí tak čekám kdy bude nějaký náznak plazení ale zatím má čas
strašně to letí, nedávno člověk porodí a za týden má prcek 6 měsíců
![]()
Ahoj
letí to hrozně. My minulý týden 5 měsíců. A koukam, ze jsem ani nenapsala, že je na svetě. Sofinka se Narodila se 28.2 v 13:26 2850g a 49 cm. Porod byl pro me celkem horor, ale vše bylo v pořádku.
Teď má okolo 7kil a 65 cm. Plně kojena jen poslední dny ji dávám zkoušet zeleninu ale moc se netvari:D
Ale jinak je toto trochu lenivka. Minuly tyden se zacala otáčet, ale vsechno určitě dozene.
@Kajima a kde jsi rodila?:) Malá je krásná
My jsme 8.2. tak to jsou kousek od sebe
My už dáváme zeleninku od ukončeného 4m protože malý ode mě nechtěl nějak pít ale vydržela jsem a ještě kojíme
ale už jí 4× za den
Jinak buď v klidu |malý se otočil přesně ve 3 mesicich pak se i zvedal na dlane a od te doby je lenivec a kdyz se nekam chce dostat tak vali sudy
takze se sice brzo otocil ale tedka se mu uz nic delat nechce , nejake perovani na kolinkach ani nahodou ![]()
@Lavendeeer děkuji, ve vítkovicích
s jídlem jsme na tom o měsíc pořád stejné:D už to vypadalo lépe, 3 dny snědla 90g coz bylo.za celou dobu nejvíce, ale teď ji skolila nějaká nemoc, takže zase jen prso a cokoliv jiného odmítá. Vidím to tak, že pujde s prsem i do.školy
ale snad ji to přejde a hezky se rozji.
A co se týče pohybu, tak se točí na bricho i na záda, ale jen jedním směrem, tak musíme natrenovat i druhou. Na břichu se točí jak hodiny okolo sve osy:D a kolena dava pod sebe, tak se snad i brzy rozleze a skončí vztekani ze nekam nedosáhne:D
@Kajima ty jo tak my nastesti dobry papa pekne. Uz kojim jen rano a vecer
zacal me ale solidne kousat tak doufam ze ho to prejde
jinak na brise se tez toci dokola a nebo ty sudy no…perovat na kolinkach asi nebude ![]()