Snažení 2017 - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
637
5.12.17 08:21

@dendishek Jsem se rozhodla, že dnes ještě testovat nebudu. Uvidím, jestli se špinění rozjede třeba v ms a uvidím. I když na ms je ještě brzy. Já se ještě sem tam kouknu do skupiny Snažení 2017, ale tam se mi to nelíbí, protože cokoliv člověk napíše, tak oni si píšou mezi sebou a málokdy odepíšou. A pak ještě koukám do skupiny Fotky duchů na testech-// až po limitu…ale tam mi přijdou některé baby dost praštěné, jelikož vidí čárky na testech i tam kde nejsou, tak snad takhle nedopadnu i já :lol: :lol:.

@RenKa33 Vím, že je to psychický masakr, ale stejně sem člověk čumí :zed: :zed:. Taky mě zajímá, kdy máš termín a kdy budeš mít uzlíček u sebe :kytka: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
5.12.17 09:42

@dendishek @Mar89 první termín teď v pátek, druhý příští úterý. Dneska začínám 40tt. Když si vzpomenu, že na ty // jsem čekala skoro 2 roky…taky četla jak to podpořit…teď zase hledám, jak prcka už vyslat na svět :lol: Pokud do zítřka neporodim, tak už mě Dr odešle do péče porodnice a budu chodit na kontroly tam. Dám vám holky vědět. Já sleduju už jen tady skupinku a taky naší soukromou kde čekáme mimča ve stejnou dobu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
5.12.17 09:48

@RenKa33 Jůůůva, tak to budou krásné Vánoce :hug:. U mě je to dnes přesně rok co jsem potratila, tak se snažím na to moc nemyslet, i když je to těžké. Tak tfuj tfuj, ať se prcek uráčí a šup k mamince a tatínkovi do náruče :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
5.12.17 09:53

@Mar89 děkuji ;) Já už mám doma dvě děti a syn mě opravdu ráno pobavil. Vylezla jsem z ložnice, belhala jsem se do kuchyně a on se začal na mě mračit a říká " To snad ne, proč už si v noci neporodila?" :lol: Kéž by tomu tak šlo poručit, stejně jako tomu otěhotnění :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
5.12.17 10:38

@RenKa33 :lol: :lol: Tak to mě fakt pobavilo :lol: :lol:. A kolik je synovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
5.12.17 10:52

@RenKa33 tos měla veselo :lol:
Ještě si asi budeš muset počkat no, i syn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
5.12.17 13:23

@Mar89 @dendishek no, nejen že já jsem netrpělivá, ale ještě musím uklidňovat děti ;) Syn má 11, dcera už 13. Hlavně to tedy prožívá syn, nebo spíš to dává víc najevo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
6.12.17 06:05

Tak se dneska zpustila cervena :zed: :zed: :zed:. Mam cyklus 31-33 dni a ted na wc buuuum a cervena. Takze nevim co to telo napadlo si se mnou takhle pohravat. Od posledniho cyklu je to 27 dni :nevim:. Takze se bude pokracovat ve snazeni. Me z toho uz fakt picne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
6.12.17 08:04

@Mar89 nee, to jako fakt? :( to mě moc mrzí. A budeš pak ještě testovat, pro jistotu? Některé holky to tak dělají, protože někdy se přes těhotenství i krvácí.. Vím, že je to velmi nepravděpodobné, ale nikdy nevíš.. to fakt naštve :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
6.12.17 08:21

@Mar89 mimochodem, máš krásnou svatební fotku. Kdy a kde jste se brali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
6.12.17 09:31

@dendishek Teď jsem vstala a šla se,,přebalit,, a na vložce už zase jen špinění. Já fakt nevím. Břicho mě ale začalo bolet jak u ms. Uvidím, co bude dneska a zítra a pokud bude jen špinění, tak testnu.
Za svatební fotku moc děkuji. Brali jsme se 2.9.letos :). Svatba byla moc krásná, jen by to chtělo ještě dalších 24 hodin :). Fotila nás kamarádka a jeli jsme se fotit do ZOO :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
6.12.17 09:39

@Mar89 to si děláš srandu - já taky měla svatbu letos 2.9. :potlesk: my to měli Bohumín / Chalupki. Pro mě to taky moc rychle uteklo a všichni byli nadšení, říkali, že supr svatba. Hned bych si to zopákla, až na ty finance.
Víš co, dej tomu čas. Třeba to MS není. Sleduj to a pak testni..nic není ztraceno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
6.12.17 09:48

@dendishek :D :D tak to je náhoda :), jsme téměř stejně staré, měly jsme svatbu ve stejný den a navíc se obě snažíme o první mimiško :). Tak to je paráda. U nás si svatbu taky všichni chválili, dokonce nám navrhovali, ať svatbu anulujeme a vezmeme se znovu :D :D. My jsme měli obřad na radnici Slezské Ostravy a hostinu v úžasném Hotelu Best na Slezské Ostravě :). A o penězích za svatbu ani nemluv… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
6.12.17 10:10

@Mar89 jo že, my bychom za ty peníze měli dovolenou v Karibiku, ale proč se nevzít :dance:..je to fajn pocit, že někdo takhle poblíž má podobně vedoucí život jako já :hug:
Třeba nám klapne i ten společný termín těhu 8)
Celý svatební den byl úžasný, až teda na počasí. Při focení jsem trochu mrzla. Pošlem si pár fotek ze svatby do zpráv? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
6.12.17 10:41

@dendishek Odesláno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie