Snažení 2017 - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
598
7.11.17 14:15

@Mar89 první fotka vrchní test asi vidím pidi ducha ;) tak snad bude sílit!!! :kytka: Já měla vždy test jasně pozitivní těch cca 5 dní před MS, ale taky jsem 3× čekala dvojčata :lol:. Jaká je to citlivost testu 10 nebo 25?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
7.11.17 15:15

@RenKa33 Teď odpoledne jsem začala špinit, tak si myslím, že se rozjíždí ms :?. Je to citlivost 10. Tak když dvojčata, tak i dvojnásobné hcg, ne? :lol: :lol: Kamarádky tchyně mi nabídla, že bych mohla jít k ní na krev, že bych to věděla ještě ten den…ale vypadá to, že se rozjede…potvora jedna červená. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
7.11.17 15:21

@Mar89 :( tak uvidíš. Pořád je to takové to buď a nebo… Pokud ale něco nemá vyjít, tak radši takto v začátku než po několika týdnech či měsících. Je pravda, že na test je brzy, ale kdo netestuje a nehledá, že ano :lol: :lol: :lol: Ještě si to pamatuju u sebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
7.11.17 15:35

@RenKa33 Máš pravdu, co se má stát, to se stane a nikdo s tím nic neudělá. První zamlklý potrat jsem měla v 8.tt a už to bude za měsíc rok…pokud se to teď rozjede, tak zkusím po ms začít měřit BT a budu muset manželovi říct, že se budeme tulit častěji :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
8.11.17 12:04

@RenKa33 ty jo to nevím, ale četla jsem na nějaké diskuzi že jim tam dali i 10ks sitovanych kalhotek ale dkovi jak to ted je, jako urcite bych si vzala hromadu vlozek, ty kalhotky tampony do podprsenky a wc papir, olinky pro prcka a papuce…zbytek ti musi dat, pracuju tam na jinem odd. takže vim ze rucniky a nocni kosile jsou k dispozici vzdycky..jinak jako taky bych se asi smala kdyby to nakonec byla holka uz totiz nakupuju modre veci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
8.11.17 12:06

@Kajima no já to jako taky nemusím, taky mám strach že tam budou slepice :lol: ale kamaradka si to chvalila hlavne kvuli tomu cviceni ve vodě že to bylo fajn, i se něco dozvěděla, tak uvidíme, snad nebudu litovat a kdyby tam byla nějaká husa tak :pocitac: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
8.11.17 12:07

@RenKa33 @RenKa33 @Kajima jinak kočárek mám vyhlídnutý junama street s velkýma kolama, je šedý, hned jak jsem ho viděla jsem říkala že ten chci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
8.11.17 12:16

@Lavendeeer tak snad budeš spokojená :) cvičení ve vodě by pro me asi taky nebylo, maličké se ve vodě asi nelíbí. Ja vodu naprosto miluju a když si lehnu do vany, tak se začne vrtet az to bolí a musím ven :D
Na jeden této značky taky koukám. V pátek jdeme s mmanželem omrknout něco spolu, tak doufám, ze uz se rozhodneme a koupíme teď když jsou slevy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
8.11.17 12:19

@Kajima Tak to já mám právě ve vaně klidek, takže se na to těším :) joo my půjdeme asi v prosinci udělat nálet na všechny ty věci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
29.11.17 10:46

Ahoj holky, jak se daří?:) Já jsem už objednala konečně kočárek :) tak se těším až přijde :mrgreen: Jinak předpor. kurz fajn, celkem vtipné to cvičení ve vodě, jako bylo to fajn ale některé cviky stály fakt za to :lol: Není nás tam moc takže se to dá, maximum myslím bylo 24 a je nás asi 14…jinak stále kynu a čím dál víc mě bolí záda, ale s tím asi nic už neudělám :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
29.11.17 11:08

@Lavendeeer Ahoooj, a jaký kočárek sis objednala? Mě se daří tak všelijak. Tento měsíc jsem poprvé pozorovala ovu s ovulačním mikroskopem, tak snad to k něčemu bylo :lol:. Dnes mám 3.DPO, tak uvidíme tak za 10 dní, jestli to nějaké ovoce přineslo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
29.11.17 11:44

@Lavendeeer ahoj, já dneska byla na cukru á nebylo to tak hrozné. Zítra mě čeká poradna, ták se těším.
Kočár už máme táky konečně vybrány, ale objednávat budeme až tak v lednu:)
@Mar89 držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
29.11.17 12:01

@Kajima moc děkuji, holky… už chci taky kupovat kočárek :lol:. Mě už z toho hrabe :lol: :lol:. Jaký kočárek máš vybraný ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
29.11.17 12:08

Ahoj holky, zdravím Ostravačky.. četla jsem první tři strany a poslední, a koukám, že všem se povedlo. My se snažíme o první už 3.cyklus, po 10 letech HA vysazena v září. Jsem zvědavá, kdy se zadaří. Držím palce tzv. „snažilkám“ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
29.11.17 12:29

@Mar89 nakonec vyhrál anex cross. Jediné teda co nevím je barva:D ale asi černý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie