Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mar89 první fotka vrchní test asi vidím pidi ducha
tak snad bude sílit!!!
Já měla vždy test jasně pozitivní těch cca 5 dní před MS, ale taky jsem 3× čekala dvojčata
. Jaká je to citlivost testu 10 nebo 25?
@RenKa33 Teď odpoledne jsem začala špinit, tak si myslím, že se rozjíždí ms
. Je to citlivost 10. Tak když dvojčata, tak i dvojnásobné hcg, ne?
Kamarádky tchyně mi nabídla, že bych mohla jít k ní na krev, že bych to věděla ještě ten den…ale vypadá to, že se rozjede…potvora jedna červená. ![]()
@Mar89
tak uvidíš. Pořád je to takové to buď a nebo… Pokud ale něco nemá vyjít, tak radši takto v začátku než po několika týdnech či měsících. Je pravda, že na test je brzy, ale kdo netestuje a nehledá, že ano
Ještě si to pamatuju u sebe ![]()
@RenKa33 Máš pravdu, co se má stát, to se stane a nikdo s tím nic neudělá. První zamlklý potrat jsem měla v 8.tt a už to bude za měsíc rok…pokud se to teď rozjede, tak zkusím po ms začít měřit BT a budu muset manželovi říct, že se budeme tulit častěji
.
@RenKa33 ty jo to nevím, ale četla jsem na nějaké diskuzi že jim tam dali i 10ks sitovanych kalhotek ale dkovi jak to ted je, jako urcite bych si vzala hromadu vlozek, ty kalhotky tampony do podprsenky a wc papir, olinky pro prcka a papuce…zbytek ti musi dat, pracuju tam na jinem odd. takže vim ze rucniky a nocni kosile jsou k dispozici vzdycky..jinak jako taky bych se asi smala kdyby to nakonec byla holka uz totiz nakupuju modre veci ![]()
@Kajima no já to jako taky nemusím, taky mám strach že tam budou slepice
ale kamaradka si to chvalila hlavne kvuli tomu cviceni ve vodě že to bylo fajn, i se něco dozvěděla, tak uvidíme, snad nebudu litovat a kdyby tam byla nějaká husa tak
![]()
@RenKa33 @RenKa33 @Kajima jinak kočárek mám vyhlídnutý junama street s velkýma kolama, je šedý, hned jak jsem ho viděla jsem říkala že ten chci ![]()
@Lavendeeer tak snad budeš spokojená
cvičení ve vodě by pro me asi taky nebylo, maličké se ve vodě asi nelíbí. Ja vodu naprosto miluju a když si lehnu do vany, tak se začne vrtet az to bolí a musím ven ![]()
Na jeden této značky taky koukám. V pátek jdeme s mmanželem omrknout něco spolu, tak doufám, ze uz se rozhodneme a koupíme teď když jsou slevy ![]()
@Kajima Tak to já mám právě ve vaně klidek, takže se na to těším
joo my půjdeme asi v prosinci udělat nálet na všechny ty věci ![]()
Ahoj holky, jak se daří?:) Já jsem už objednala konečně kočárek
tak se těším až přijde
Jinak předpor. kurz fajn, celkem vtipné to cvičení ve vodě, jako bylo to fajn ale některé cviky stály fakt za to
Není nás tam moc takže se to dá, maximum myslím bylo 24 a je nás asi 14…jinak stále kynu a čím dál víc mě bolí záda, ale s tím asi nic už neudělám
![]()
@Lavendeeer Ahoooj, a jaký kočárek sis objednala? Mě se daří tak všelijak. Tento měsíc jsem poprvé pozorovala ovu s ovulačním mikroskopem, tak snad to k něčemu bylo
. Dnes mám 3.DPO, tak uvidíme tak za 10 dní, jestli to nějaké ovoce přineslo ![]()
@Lavendeeer ahoj, já dneska byla na cukru á nebylo to tak hrozné. Zítra mě čeká poradna, ták se těším.
Kočár už máme táky konečně vybrány, ale objednávat budeme až tak v lednu:)
@Mar89 držím palce
@Kajima moc děkuji, holky… už chci taky kupovat kočárek
. Mě už z toho hrabe
. Jaký kočárek máš vybraný ty?
Ahoj holky, zdravím Ostravačky.. četla jsem první tři strany a poslední, a koukám, že všem se povedlo. My se snažíme o první už 3.cyklus, po 10 letech HA vysazena v září. Jsem zvědavá, kdy se zadaří. Držím palce tzv. „snažilkám“ ![]()
@Mar89 nakonec vyhrál anex cross. Jediné teda co nevím je barva:D ale asi černý