Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mar89 úplně stejně jako ty
ale jsi teď už popředu, tak se to rychleji dozvíš ![]()
Já dnes 6 DC. Cyklus po vysazení HA jsem měla 32 dnů a tento měsíc 31 dnů. Používáš nějakou apku na sledování? Já mám koupený womanlog.
Holky tak hlavne z tohohle duvodu jsem objednala kocarek s velkyma kolama
![]()
@dendishek Takže čekáš na ovu. Já jsem si stáhla do mobilu aplikaci Můj kalendář. Je to růžová kniha s bílou kytičkou
. Je v ní vše včetně kalendáře, poznámek, různých upozornění, grag na měření bazální teploty, prostě vše
. Zatím mi i správně vypočítal ovu, i když jsem koukala do svého ovulačního mikroskopu ![]()
@Lavendeeer
to mě pobavilo, tak pak dáš echo, jak se s kočárkem jezdí
.
@Mar89 na tu aplikaci mrknu, třeba bude lepší, než ta moje. Já zatím ovu pozoruji jen na svém těle, nic neměřím, apod., ale doufám, že ani nebudu muset začít ![]()
@dendishek Koukni koukni, mě moc vyhovuje. Já jsem to taky neměřila, ale tím, že nemáme sex tak často, tak jsem se rozhodla začít. Pokud máte sex ob den nebo co 3 dny, tak si myslím, že ani nemusíš nic měřit
. Já se pro ten ovulační mikroskop rozhodla proto, že jsem ho viděla u kamarádky a ta po vysazení HA nemela 5 měsíců ovu a už se chystala k dr., ale nakonec si právě koupila ten mikroskop, ovu na něm hned další měsíc pozorovala a ten měsíc i zapadla. Jenomže bohužel v 8.tt samovolně potratila. Po šestinedělí znovu otěhotněla a opět pozorovala ovu z mikroskopu, ale podruhé potratila. A teď to zkouší znovu. Takže jsem si řekla, že to s mikroskopem taky zkusím a uvidím, jestli to byla dobrá investice.
@Mar89 chápu.. A jakto, že kamarádka má tak časté potraty? To musí být umorné ![]()
@dendishek Podrobně se o tom bavit nechce, věřím že je to pro ní těžké. Ani já nechci zažít, že bych potratila podruhé. Snad bude tentokrát vše v pořádku až se to podaří.
@Mar89 určitě jsem nechtěla vyzvídat, je to každého osobní věc. Jen mě mrzí, že se zdá tak těžce normálně otěhotnět a hlavně to pak donosit.. doufám, že ji i nám vše vyjde.
@dendishek Úplně v pohodě, nevadí, že ses zeptala
. Nezbývá nám, než věřit, že se to podaří ![]()
@dendishek díky, taky držím palce
ja posledně brala Nosifol, tak nevim jestli mi pomohl otěhotnět. A s tím střídáním vaječníků to není pravidlo, četla jsem toho hodně když jsem zjistila, že mě píchá jen na levé straně. Údajně může být jeden vaječník dominantnější ale ničemu to nevadí
jinak já bydlím u kotvy a jsme tady spokojeni, sice to není klídek v domečku, ale je nam dobře ![]()
Není nad to, probudit se ve 23:26 a od té doby nemoct usnout. Huba se otevírá a oči ne a ne spát
.