Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mar89 Jinak kočárek jsem si vybrala tenhle https://www.babyplace.cz/…treet-kopie/ spodek černý a vrch šedý
ať je takový neutrální a dá se použít i na další ![]()
@Kajima Sofinka je super, ale chlapovi se nelíbí, takže kdyby náhodou na nás vykoukla holka bude to asi Julie, jinak to zůstane Martin ![]()
@Lavendeeer @Mar89 ddíky holky, bylo to jedno z mála jmen na kterém jsme shodli. Pro julii jsem taky hlasovala, ale manžel se moc netvaril, ale být to na mě tak je to asi Olivie nebo Aurelie. A kluk nejspíš Samuel:)
A ta Sofinka se mi hrozně líbí, ale to, ze se jmenuje teď každá druhá holčička sofinka uz moc ne, ale nic nenadělám:D
@Lavendeeer a nad timto kočárkem jsem taky uvažovala akorát s těmi pohyblivymi kolečky ![]()
@Kajima mi se právě líbily ty velké kola, s tím můžu i se psem do lesa ![]()
@Lavendeeer Tak ten je pecka
. Julie mě vůbec nenapadla. Aurelie je taky pěkná
. Kolem sebe znám jen dvě Sofie
.
@Lavendeeer mě by hrozně štvalo, ze ho musím do zatáček zvedat:D ale každá máme jiné priority:)
@Mar89 ja osobne ani jednu, takže mi to až tak nevadí, ale jakmile jsem začala uvažovat nad tou Sofii, tak mi přijde ze vsuuude na každou holčičku volají Sofi:D
@Mar89 v den kdy jsem mela dostat ms
bylo mi divne a z niceho nic jsem se rozbrecela ![]()
@Lavendeeer MS by mi měla dorazit kolem 10-13.12…tak uvidíme. Loni jsem ani nevěděla, že jsem těhu, to mě upozornil manžel, že jsem prý protivná a furt jen spím
a byla jsem těhu. Tak uvidíme, jak se to projeví tentokrát ![]()
Zdravím všechny, ja už konečně končím půst po zamlklém těhotenství, příští týden bych to měla dostat a pak se snad brzo zadaří
jinak všem těhulkám pohodove těhotenství a ostatním ať se brzy zadaří ![]()
@Anyys Ahoj, taky jsem si prošla zamlklým…přeji Ti moc moc štěstí, ať se zadaří co nejdříve ![]()
@Anyys na předchozí stránce jsem to psala
. Přeposílám znovu
Jinak jsem zakladatelka skupiny ![]()
Mě je 28 a manželovi za pár dní 35. Snažíme se už více než rok…ale u nás je to takové složitější. V prosinci 2016 jsem měla zamlklý potrat a musela jsem na revizi v 8.tt. Pak nám doktor řekl, že si po revizi máme dávat 3 měsíce bacha a tak se stalo…rázem tady byl konec února letos a my si řekli, že to zase zkusíme, ale nějak jsem nehlídala ovu a neplašila jsem. Pak přišla žádost o ruku a plánování svatby, dovolená a svatební cesta a rázem je listopad a já si uvědomila, že už je to dlouho a že bych se o miminko chtěla pokoušet intenzivněji a tak jsem si začátkem měsíce koupila ovulační mikroskop a tento měsíc poprvé jsem si hlídala ovulaci, tak uvidíme, zda se zadařilo. Teď mám 3.DPO, a zároveň jsem dnes 20.DC a mívám většinou cyklus 31-33 dní. Tak uvidíme ![]()