Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mar89 tak co, v kolik jsi usla? A na co si hlavně myslela, že ten spánek nepřicházel? Bohužel se s tím občas pereme všichni.. Tak doufám, že už se to opakovat nebude…
@Anyys ahaa, tak to je zajímavé, díky za info.. U kotvy to znám. A vy se snažíte o první? ![]()
@dendishek Usla jsem až někdy kolem půl čtvrté, ale od osmi už jsem zase vzhůru. Manžel si šel před chvílí na chvíli po noční lehnout, ale mě už se zase nedaří zabrat. Vůbec netuším, čím to mohlo být, že jsem nemohla spát. Vidím to tak, že na mě spánkový deficit dolehne odpoledne u telky ![]()
Ahojky, tak dneska jsem 7.DPO a zacaly me pobolivat bradavky a mam takove zvlastni pnuti v podbrisku, sem tam pichnuti na leve strane. MS (ne)cekam za tyden, tak uvidime. Jak uzivate vikend? Ja mam pred sebou dlouhy tyden, takze se psychicky pripravuji ![]()
@dendishek ano, my se pokoušíme o první ![]()
@Mar89 ja se po dlouhé době na ms těším, protože to zas začneme zkoušet
budeš testovat nebo pockáš?
@Mar89 tak držím moc palce ![]()
@Anyys tak ať přijde co nejdříve ![]()
Holky, mě tento měsíc vychází ovu na moje narozeniny, tak čekám nějaké magické kouzlo ![]()
@Anyys Ještě nemá smysl testovat. Bylo by tam bílo. Zkusím asi první test ve středu nebo čtvrtek a pak co 2 dny
. Tak tfuj tfuj, ať dorazí co nejdříve a pak šup na to
.
@dendishek Hmmm to je výzva, tak snad bude mít ovu na narozeniny úspěch.
Holky mooooooc nám to přeju
![]()
@dendishek jee, to by bylo super ![]()
@Mar89 vím, že je brzo, ale zajímalo mě, jestli vydržíš čekat nebo testnes ještě před termínem ms
tak snad se ukážou //
@Anyys Do ms určitě nevydržím. Ms čekám mezi 10.-13.12. (nepravidelný cyklus). Zkusím testnout 10.DPO a pak 12.DPO a uvidím ![]()
@dendishek To víš že podám. Snad už to konečně vyjde. Ale většina bab píše, že vždy před ms lehce špinili a že to byla známka uhnizďování. Já vůbec nešpiním, tak si říkám, že možná taky z toho nic nebude.
@Mar89 to je takhle typické, že od doby, kdy koukáme do emimina, tak hledáme jakýkoliv příznak těhotenství. Pořád si říkám, že nejlepší by bylo na netu nic nehledat a nezaregistrovat se tady
..hele vůbec to neřeš, užívej si každého dne a zakaž si uvažovat takhle nad každým pidi příznakem. Mně jeden cyklus pořád bolel podbřišek, říkala jsem si, že to je ONO. Další cyklus to samé + bolest prsou. Ale zase to ONO nebylo. Takže tělo si s náma hraje, jak my mu to dovolujeme.. to je pak k zbláznění ![]()
@dendishek Naprosto souhlasím, nejraději bych se sem nekoukala, ale ono to člověku stejně nedá
. Co se má stát to se stane, no když se to nepodaří teď, tak si na Silvestra dám alespoň do nosu
![]()
Tak jsem začala před chvílí lehoulince špinit. Taková zvláštní hnědo-růžová barva…pravá bradavka je nějaká citlivější
… zítra večer asi zkusím první test, i když vím, že je ještě brzy. Jen mi to nedá ![]()
@Mar89 s tím uhnizďováním to není pravidlo. Já nešpinila nikdy (celkem ze 4 těhu). Ale musím holky s vámi souhlasit, sledování těchto diskuzí (před těhotenstvím i během těhotenství) je psychický masakr
Už si zakazuji číst deníčky se smutným dějem. Člověk se jen nervuje a všechno hlídá… ![]()
Holky, tak ať vám to výjde!!! Moc vám přeji, ať už za pár měsíců řešíte jiné problémy
Já se aktuálně snažím dát prckovi " výpověď z podnájmu"
a on nic…
@Mar89 tak zkusit to určitě můžeš, jen abys pak nebyla smutná
- ale buďme pozitivní, určitě tam něco bude!! Dej pak klidně fotečku.
@RenKa33 děkujeme moc
už se ti blíží termínek, jo? A kdy ho máš přesně? Budete mít Vánoce s mrňouskem?..přesně jak píšeš, někdy je to peklo, číst si tady články. Už chodím jen sem a do naší soukromé skupiny o „snažení“. Včera jsem zase hledala na netu články o podpůrných babských radách, tak jím grep pro ten plodný hlen, a čekám, že to zabere
(i přes fakt, že grep nesnáším) ![]()