Snažení 2017 - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
942
30.6.17 15:26

@Lavendeeer pecka, taky moc gratuluju :-) uzivej si to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
3.7.17 12:57

Dekuju holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
8.7.17 15:39

@Lavendeeer paráda, užívej si to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
8.7.17 23:53

Holky je tady ve skupince někdo, kdo by mi mohl doporučit nějakého dr.,který je opravdu špička?…nějaký který už pomohl k otěhotnění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
10.7.17 12:54

@JanickaaaS to nevím ale snažili jsme se půl roku a nic můj dr mi řekl ať si koupím inofolic a za 3 týdny jsem byla těhotná…nevím jestli to bylo tím ale za zkoušku nic nedáš…měla jsem všude cysty na vajecnicich a ne dozrává ly mi vajíčka a přesto jsem tehotna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
10.7.17 14:46

@Lavendeeer Aha,no hodně jsem o něm četla…tak se rozhoduju jestli teda Inofolic nebo kapky Gynex. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
11.7.17 08:20

@JanickaaaS ahoj, mě zase pomohl gynex. Před užíváním jsem měla šílené cykly. Jeden 30 dní druhý 60 a potom třeba další tři zase 30. Prostě hrůza. Nasadila jsem gynex a prvni cyklus byl zase 30, ale ovulace se ó kousek posunula a lf byla delší. Druhy cyklus se ovulace ještě více posunula z 18dc na 14 a taky jsem otěhotněla. Dnes jdu na první kontrolu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
29.10.17 13:25

Ahoj všem, po dlouhé odmlce jsem zpět a znovu zkoušíme otěhotnět. Měla jsem delší odmlku, jelikož jsem řešila novou práci a svatbu atd. Teď jsme s manželem zkusili štěstí, tak uvidíme, zda vyjde a doufám, že nedorazí menzes. Jelikož jí mám nepravidelnou, tak ani přesně nevím kdy. Jak se daří vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
1.11.17 15:07

@Mar89 Ahoj :) tak budu držet pěsti, aby to co nejdříve klaplo :hug: :) Já se mám celkem dobře, jsem 27tt vše ok, ještě čekám na výsledky zda už nemám pozitivní salmonelu, prodělala jsem ji v 15tt a byl to teda pěkný hnus. Jinak to ujde až na to, že už se mi hůře spí, připadám si jak kdybych měla v břiše meloun :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
1.11.17 15:13

@Lavendeeer Ahoj :), tak hlavně že něco cítíš, i když ti připadá, že je to meloun :lol:. Salmonelu? No to potěš koště. Tak držím pěsti, aby byly testy negativní. Já už jsem druhý den nějaká nafouklá a mám divné tlaky v podbříšku, udělal se mi aft v puse a furt mi je zima. Tak nevím, jestli na mě něco leze nebo co to je. Na testování je ale ještě moc brzy :roll:. Jednou to ale vyjde a třeba se sejdeme třeba v Běláku nebo někde na procházce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
1.11.17 15:31

@Mar89 Jo chytli jsme to s přítelem oba a skončili v Porubě na infekci, už nikdy bych tam nešla a radši bych jela do Třince. Protože ta infekce tam byla jedna velká katastrofa. Sama jsem sestra a ty slepice jak se tam chovali nemám slov. Hlavně aby to ze mě už bylo pryč nerada bych aby mi některá z těch slepic ještě asistovala u porodu :lol: Jasně že to vyjde :) my jsme se snažili 7 měsíců a dr mi řekl že mám polycystické vaječníky, tak jsem si řekla že už to kašlu že to nepůjde, brala jsem inofolic 3 týdny a najednou jsem byla v tom, vůbec nevíme jak ale rozhodně si myslím, že v tom hrála roli moje psychika, tak jsem to chtěla moc že to nešlo a pak jsem se na to vykašlala a bylo to hned…určitě to brzo půjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
1.11.17 15:33

@RenKa33 Jak se ti daři? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
1.11.17 15:38

@Lavendeeer Taky bych to chtěla neřešit, ale nějak se mi to nedaří :nevim:. Co to znamená, žes měla polycystické vaječníky? Poprvé jsem vůbec netušila že jsem v tom, přišel na to manžel. Prý jsem byla furt protivná a byla mi chvíli zima, pak zase horko, ale teplotu jsem neměla, furt jsem chtěla spát a tak mi řekl, že jsem nejspíš těhotná a ejhle byla jsem :lol:. Teď mi říká, že jsem taky protivná, ale testy zatím negativní :lol: :lol:. Ale určitě to vyjde…jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
1.11.17 16:20

@Lavendeeer ahojky :mavam: Směřují k porodu ;) V pondělí jsem nastoupila na mateřskou dovolenou. Od 2 týdne v září jsem byla na nemocenské, dělám s dětmi, ale byla jsem od nich nemocná a už jsem radši zůstala doma. Rodit chci na Fakultce, 2× už jsem tam spokojeně odrodila, jednou i s velmi citlivým přístupem v 8 týdnu potratila, absolvoval genetiku i utz a jsem tam hodně spokojená. Tak snad budu i tentokrát :) Jinak aktuálně dle utz 34+5. Malý hlavou dolů.

Holky, tak přeji ať vše vyjde. Určitě pak dám vědět co a jak. :mavam: Držte se a užívejte si co to jde, strašně to uletí. Moje mladší dítko má zrovna dneska 11 let… Straší za týden 13. A to byly nedávno v břichu a vesele mě kopali :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
1.11.17 17:13

Ahoj holky :) jsem ráda ze hezky rostete:) ja dnes 22+0 zítra kontrola, tak už se těším:) čekáme nejspíš holčičku, tak snad měl dr pravdu :D břicho mi pořád nevadí, spím na břiše:D jen někdy se to mrneti nelíbí, tak začne kopat.
Nahoře mám 3-4 kila, takže zatím jsem spokojená :D. Uvidíme jak se to dal rozjede.
A rodit pořád nevím. Můj doktor je primář ve vítkovicích, na screeningy jsem byla na. fakuktce a spokojená jsem taky byla. Ještě zvažují krnov.
@Mar89 my se snažily 11 měsíců, taky jsem přestávala doufat a bylo to,:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí