Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky je tady ve skupince někdo, kdo by mi mohl doporučit nějakého dr.,který je opravdu špička?…nějaký který už pomohl k otěhotnění…
@JanickaaaS to nevím ale snažili jsme se půl roku a nic můj dr mi řekl ať si koupím inofolic a za 3 týdny jsem byla těhotná…nevím jestli to bylo tím ale za zkoušku nic nedáš…měla jsem všude cysty na vajecnicich a ne dozrává ly mi vajíčka a přesto jsem tehotna ![]()
@Lavendeeer Aha,no hodně jsem o něm četla…tak se rozhoduju jestli teda Inofolic nebo kapky Gynex. ![]()
@JanickaaaS ahoj, mě zase pomohl gynex. Před užíváním jsem měla šílené cykly. Jeden 30 dní druhý 60 a potom třeba další tři zase 30. Prostě hrůza. Nasadila jsem gynex a prvni cyklus byl zase 30, ale ovulace se ó kousek posunula a lf byla delší. Druhy cyklus se ovulace ještě více posunula z 18dc na 14 a taky jsem otěhotněla. Dnes jdu na první kontrolu ![]()
Ahoj všem, po dlouhé odmlce jsem zpět a znovu zkoušíme otěhotnět. Měla jsem delší odmlku, jelikož jsem řešila novou práci a svatbu atd. Teď jsme s manželem zkusili štěstí, tak uvidíme, zda vyjde a doufám, že nedorazí menzes. Jelikož jí mám nepravidelnou, tak ani přesně nevím kdy. Jak se daří vám?
@Mar89 Ahoj
tak budu držet pěsti, aby to co nejdříve klaplo
Já se mám celkem dobře, jsem 27tt vše ok, ještě čekám na výsledky zda už nemám pozitivní salmonelu, prodělala jsem ji v 15tt a byl to teda pěkný hnus. Jinak to ujde až na to, že už se mi hůře spí, připadám si jak kdybych měla v břiše meloun ![]()
@Lavendeeer Ahoj
, tak hlavně že něco cítíš, i když ti připadá, že je to meloun
. Salmonelu? No to potěš koště. Tak držím pěsti, aby byly testy negativní. Já už jsem druhý den nějaká nafouklá a mám divné tlaky v podbříšku, udělal se mi aft v puse a furt mi je zima. Tak nevím, jestli na mě něco leze nebo co to je. Na testování je ale ještě moc brzy
. Jednou to ale vyjde a třeba se sejdeme třeba v Běláku nebo někde na procházce ![]()
@Mar89 Jo chytli jsme to s přítelem oba a skončili v Porubě na infekci, už nikdy bych tam nešla a radši bych jela do Třince. Protože ta infekce tam byla jedna velká katastrofa. Sama jsem sestra a ty slepice jak se tam chovali nemám slov. Hlavně aby to ze mě už bylo pryč nerada bych aby mi některá z těch slepic ještě asistovala u porodu
Jasně že to vyjde
my jsme se snažili 7 měsíců a dr mi řekl že mám polycystické vaječníky, tak jsem si řekla že už to kašlu že to nepůjde, brala jsem inofolic 3 týdny a najednou jsem byla v tom, vůbec nevíme jak ale rozhodně si myslím, že v tom hrála roli moje psychika, tak jsem to chtěla moc že to nešlo a pak jsem se na to vykašlala a bylo to hned…určitě to brzo půjde ![]()
@Lavendeeer Taky bych to chtěla neřešit, ale nějak se mi to nedaří
. Co to znamená, žes měla polycystické vaječníky? Poprvé jsem vůbec netušila že jsem v tom, přišel na to manžel. Prý jsem byla furt protivná a byla mi chvíli zima, pak zase horko, ale teplotu jsem neměla, furt jsem chtěla spát a tak mi řekl, že jsem nejspíš těhotná a ejhle byla jsem
. Teď mi říká, že jsem taky protivná, ale testy zatím negativní
. Ale určitě to vyjde…jednou.
@Lavendeeer ahojky
Směřují k porodu
V pondělí jsem nastoupila na mateřskou dovolenou. Od 2 týdne v září jsem byla na nemocenské, dělám s dětmi, ale byla jsem od nich nemocná a už jsem radši zůstala doma. Rodit chci na Fakultce, 2× už jsem tam spokojeně odrodila, jednou i s velmi citlivým přístupem v 8 týdnu potratila, absolvoval genetiku i utz a jsem tam hodně spokojená. Tak snad budu i tentokrát
Jinak aktuálně dle utz 34+5. Malý hlavou dolů.
Holky, tak přeji ať vše vyjde. Určitě pak dám vědět co a jak.
Držte se a užívejte si co to jde, strašně to uletí. Moje mladší dítko má zrovna dneska 11 let… Straší za týden 13. A to byly nedávno v břichu a vesele mě kopali ![]()
Ahoj holky
jsem ráda ze hezky rostete:) ja dnes 22+0 zítra kontrola, tak už se těším:) čekáme nejspíš holčičku, tak snad měl dr pravdu
břicho mi pořád nevadí, spím na břiše:D jen někdy se to mrneti nelíbí, tak začne kopat.
Nahoře mám 3-4 kila, takže zatím jsem spokojená
. Uvidíme jak se to dal rozjede.
A rodit pořád nevím. Můj doktor je primář ve vítkovicích, na screeningy jsem byla na. fakuktce a spokojená jsem taky byla. Ještě zvažují krnov.
@Mar89 my se snažily 11 měsíců, taky jsem přestávala doufat a bylo to,:)