Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lavendeeer to je mi líto. Když už má přijít, tak aspoň přesně a ne tak dávat naděje ![]()
Holky, vím že to víte, jak to je s tím vypuštěním z hlavy. Mi to nikdy úplně nešlo a ani tentokrát jsem to vyloženě nevypustila, ale tento měsíc jsem musela zpracovávat několik přednášek. Času bylo na všechno málo, sex více méně jako pojistka, pozdě jsem chodila spát… Něco na tom bude ![]()
@Kajima @RenKa33 Jo jo, já se to snažím vypustit z hlavy ale jde mi to těžko, musím se prostě zaměstnat, proto jsem už zaplatila permošku do fitka a začnu makat, ať trošku vypnu
Právě že to že jsem měla už den naději mě strašně štvalo, ale tak co se dá dělat, prostě to vyjde někdy jindy
![]()
Tak jak pokračujete?:) ja mam 3 dny zpoždění, ale vypadá to, ze budu mít teď dlouhý cyklus 45 dní, takže vlastně mám ještě čas
. Ovulace buď nebYla nebo ve čtvrtek, ale sex až v sobotu, takže uz netrpělivě čekám kdy to přijde, abych mohla začít kapat gynex.
@Kajima já byla dneska u doktora a mám potvrzeno těhu ![]()
Ale po Velikonocích jdu asi na dva týdny na nemocenskou, mám opět a zase ( už po 3) syndrom mizejícího dvojčete. Jednou z toho byl syn, po druhé potrat a teď to nechci riskovat, tak budu čekat na vstřebání pěkně v klidu doma.
A zkoušela jsi TT?
@RenKa33 tak se šetři! Určitě to dopadne dobré ![]()
A nedělala nemá to cenu
měřim teplotu, takže vím, ze nejsem tehule:)
@RenKa33 Jj tak raději zůstaˇˇn doma
je to ale zvláštní že ti to pokaždé takhle vyjde, já jsem dnes 9DC takže nuda
![]()
Doktor říkal že to musí být už nějak geneticky dané, taky se podivoval ![]()
Jinak já jen co přijdu z práce tak lehnu do postele a jsem totálně ko. Tak se i těším na to, že budu chvíli doma ![]()
Ahoj holky
, my se s přítelem snažíme o mimi už více jak rok. Všechny výsledky máme ok, i spermiogram. Doktor mě teď poslal na proplach vaječníků, den operace mám 24.4. No a problém je v tom že jsem měla dostat 10.4. menzes a ona pořád nikde. Cyklus mívám pravidelný 29 dní, dnes jsem 34 den. TT pořád negativní. Ale na jednom z nich jsem viděla asi ducha
ale jsem schopná si to jen namlouvat aby jsem to tam prostě viděla. Co vám budu povídat, určitě to znáte
dost mě pobolívá břicho jako bych to měla dostat a mám strašně citlivé prsa. Včera jsem ráno trochu špinila a potom celý den zase nic. A dneska ráno to samé. Co si o tom myslíte? Je nějaká šance, že najdu //?
![]()
@RenKa33 Ahoj
Tak jak to vypadá?
vše ok?:)
Já jsem dnes 16DC…S byl 14DC a ovulace hádám včera 15DC prořtože jsem nemohla ani chodit
jak mě bolel podbříšek tak uvidime no ale uz to nejak neresim, nemyslim si že by to vyšlo
@RenKa33 14DC jsem měla večer pozitivní ovu test
a byl S…takže si říkám že by to mohlo klapnout, používáme i nějaký gel ve kterém déle přežijí spermie ![]()
@Lavendeeer tak držím pěsti ať to vyjde
!!!
Mě je děsně blbě. Když nejím co chvíli je mi zle, když se najím, je mi zle ![]()
Ale už máme potvrzené
tak to mě uklidňuje. ![]()
@JanickaaaS ahoj:) vítáme tě tady. Jak jsi dopadla?
@Lavendeeer držím palce!
@RenKa33 gratuluji k ![]()
Já dnes 44 den, netrpělivě čekám kdy už tady bude
v pondělí ksyztak poběžím pro injekci
@RenKa33 Tak super moc gratuluju
určitě to bude vše ok
Já musím vydržet ale beru to tak že buď a nebo no, jen nechápu proč mě neustále pálí žáha, nikdy mi to nedělalo a teď mě pálí i po blbém černém čaji
asi to ale bude patřit k něčemu jinému ![]()