Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lavendeeer nebude
mám anovulacni cyklus:) první měsic z našeho snažení kdy jsem přesvědčená, že teď to vážně nevyjde
@Kajima To mi kámoška taky tvrdila a za týden psala že je fakt těhotná i když tvrdila že stopro nemůže být
ale taky jsem zazila loni anovulacni cyklus..nemela jsem to skoro dva mesice…des ![]()
Ahoj vsichni,
na nejakou dobu jsem se odmlcela, ale uz jsem zpet. Dneska jsem zacala spinit a boli me silene bricho, pritom ms mam dostat az kolem 12.5., tak tajne doufam, ze by to mohlo vyjit. Jinak vsem co se zadarilo moc gratuluji a drzim pesti
![]()
Ahoj
tak nakonec to anovulak nebyl. Ovulace byla nwkdY 45 dc:D a dneska v noci přišla mrcha
doufám, že naposledy. Od 4 nemuzu bolestí spát
Zdravím budoucí maminky
Máme s manželem těsně po svatbě a začínáme se snažením. Řekli jsme si, že to ze začátku nebudeme moc řešit, ale já vím, že mi to nedá a budu počítat a počítat
Bude mi 26 a manžel má 28 let, myslím, ze ideální věk. Takže fandím všem ostatním a ať to vyjde co nejdřív ![]()
@Kajima Já nijak…mám cysty na vaječnících tak beru teď inofolic…
Mám za sebou ovu, tak uvidíme. Docela ji cítím, nic příjemného.
@Lavendeeer a měla jsi nějaké bolesti? Nebo při kontrole?
@Anyys ja taky
kdy to (ne)máš dostat?
@Kajima Teoreticky až 5.6 ale jde o první cyklus po vysazení HA, tak doufám, že bude přesně(když bude
) co ty?
@Anyys jee, ahaa my uz 10 měsíců :/ a tento měsíc beru prvně gynex, takže pořádně nevim kdy. Nevím jestli mi to nějak posune. Ale nejdříve asi 30. A nejpozději taky 5.6 ![]()
@Kajima No měla už loni takové divné extrémní, že jsem myslela že si zavolám sanitku…jsem až omdlévala…pak to přešlo a ted to boli vzdy jeden den, jenže já si myslím, že jsou tam dlouho jen mi to prostě neřekl..odbyl mě se slovy, že půl roku je nic a že tam mám všude cysty a je brzo a to bylo celé…trošku mě to zarazilo..prostě nad tím mávl rukou.. ![]()
@Lavendeeer a nechceš změnit dr? Který by ti je laparoskopicky odstranil? Možná je to ten problém proč se vám nedaří?
Ahoj holky,
dovolte abych se přidala. Vysadila jsem HA a dostala to za 40 dní. Takže jsem teď ve druhém cyklu od vysazení. Hodně mi pomáhá pročítání diskuzí tady, protože jsem se nikdy nestarala jak „to“ všechno funguje ![]()
Předevčírem mě bolelo v podbřišku na pravé straně - dočetla jsem se, že ovulace může bolet a proto že to nějak časově souhlasí, tak jsem asi přišla na své plodné dny ![]()
HA jsem brala od 15 let a nikdy jsem po ničem takovém nepátrala a svému tělu v těchto věcech vůbec nenaslouchala.
No snad se mi zadaří stejně jako vám a splní se nám to po čem všechny toužíme.