Snažení 2017 - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2333
21.4.17 09:07

@JanickaaaS ahoj :mavam: Tak jak si dopadla?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
21.4.17 10:33

@Lavendeeer nebude :) mám anovulacni cyklus:) první měsic z našeho snažení kdy jsem přesvědčená, že teď to vážně nevyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
21.4.17 15:32

@Kajima To mi kámoška taky tvrdila a za týden psala že je fakt těhotná i když tvrdila že stopro nemůže být :mrgreen: ale taky jsem zazila loni anovulacni cyklus..nemela jsem to skoro dva mesice…des :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
2.5.17 21:50

Ahoj vsichni,
na nejakou dobu jsem se odmlcela, ale uz jsem zpet. Dneska jsem zacala spinit a boli me silene bricho, pritom ms mam dostat az kolem 12.5., tak tajne doufam, ze by to mohlo vyjit. Jinak vsem co se zadarilo moc gratuluji a drzim pesti :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
3.5.17 05:37

Ahoj :) tak nakonec to anovulak nebyl. Ovulace byla nwkdY 45 dc:D a dneska v noci přišla mrcha :cert: doufám, že naposledy. Od 4 nemuzu bolestí spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
12.5.17 19:40

Zdravím budoucí maminky :) Máme s manželem těsně po svatbě a začínáme se snažením. Řekli jsme si, že to ze začátku nebudeme moc řešit, ale já vím, že mi to nedá a budu počítat a počítat :D Bude mi 26 a manžel má 28 let, myslím, ze ideální věk. Takže fandím všem ostatním a ať to vyjde co nejdřív :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
21.5.17 10:24

Tak jak jste na tom?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
24.5.17 19:31

@Kajima Já nijak…mám cysty na vaječnících tak beru teď inofolic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
24.5.17 19:35

Mám za sebou ovu, tak uvidíme. Docela ji cítím, nic příjemného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
24.5.17 20:28

@Lavendeeer a měla jsi nějaké bolesti? Nebo při kontrole?
@Anyys ja taky :) kdy to (ne)máš dostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
24.5.17 21:04

@Kajima Teoreticky až 5.6 ale jde o první cyklus po vysazení HA, tak doufám, že bude přesně(když bude :D ) co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
24.5.17 22:22

@Anyys jee, ahaa my uz 10 měsíců :/ a tento měsíc beru prvně gynex, takže pořádně nevim kdy. Nevím jestli mi to nějak posune. Ale nejdříve asi 30. A nejpozději taky 5.6 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
25.5.17 21:09

@Kajima No měla už loni takové divné extrémní, že jsem myslela že si zavolám sanitku…jsem až omdlévala…pak to přešlo a ted to boli vzdy jeden den, jenže já si myslím, že jsou tam dlouho jen mi to prostě neřekl..odbyl mě se slovy, že půl roku je nic a že tam mám všude cysty a je brzo a to bylo celé…trošku mě to zarazilo..prostě nad tím mávl rukou.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
26.5.17 06:58

@Lavendeeer a nechceš změnit dr? Který by ti je laparoskopicky odstranil? Možná je to ten problém proč se vám nedaří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
26.5.17 09:27

Ahoj holky,
dovolte abych se přidala. Vysadila jsem HA a dostala to za 40 dní. Takže jsem teď ve druhém cyklu od vysazení. Hodně mi pomáhá pročítání diskuzí tady, protože jsem se nikdy nestarala jak „to“ všechno funguje :D
Předevčírem mě bolelo v podbřišku na pravé straně - dočetla jsem se, že ovulace může bolet a proto že to nějak časově souhlasí, tak jsem asi přišla na své plodné dny :mrgreen:
HA jsem brala od 15 let a nikdy jsem po ničem takovém nepátrala a svému tělu v těchto věcech vůbec nenaslouchala.
No snad se mi zadaří stejně jako vám a splní se nám to po čem všechny toužíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí