Snažení 2017 - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2333
2.11.17 12:30

@Mar89 polycystické vaječníky jsou že mám hodně cyst na vajecnicich, to je pak i problem s otehotnenim…kdyz praskla cysta myslela jsem ze me trefi slak jak to bolelo, nevim jestli to neslo proto, ale spis to bylo i o hlave…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
2.11.17 12:33

@RenKa33 ty jo to uplne uteklo, pamatuju si jak si otehotnela a ted uz rodis skoro :)) já jsem 26+1 dneska :) a čekáme kluka, ani jeden jsme to nečeklai, pořád jsme si mysleli, že budeme mít beztak holčičku a ono ne :) Tak pak dej vědět jak se ti rodilo v novém, už to myslím mají dodělané tu novou přístavbu co stavěli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
2.11.17 12:35

@Kajima ahoj :hug: My čekáme kluka, dvakrát to máme potvrzeno tak snad už to je tutovka ať pak nevozím holčičku v modrém :lol: ale pořád lepší než chlapeček v růžové že :mrgreen: Já ve fakultce pracuju, tak tam asi i zůstanu, navíc čekám pořád na výsledky salmonely, ať vím zda budu vedena jako riziková…doufám ale že to bude už negativní konečně :cert: Jinak jsem dneska 26+1 :)tak to jsme od sebe měsíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
2.11.17 12:43

@Lavendeeer Nám už teda třikrát, tak doufám, ale doktor říkal ze pytel někdy vyleze az po 30 týdnu, tak snad ne :D
Přesně mesic dokonce, tak uvidíme jestli se tak i mrnousci narodí:D
A držím palce ať je to negativní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
2.11.17 12:46

@Kajima Až po 30tt? :D to mě nestraš, my jsme to tam viděli s chlapem oba, měl tak roztažené nohy že to nešlo přehlédnout :lol: Jo díky, snad bude, musí být 2× za sebou tak doufejme…na předporodní kurz jdeš?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
2.11.17 12:58

@Lavendeeer říkal ze někdy vyleze po tom 30tt:D takže kdyz uz tam byl tak bych se nebala:D co jsem četla, tak většinou se právě stává, ze se z holky stane kluk a naopak nee.
A predporodni kurz asi ne, přijde mi to celkem zbytečné. Když jsem se dívala co se tam vlastně dělá, tak by me zajímali třeba 3 body z 10 a to mi přijde zbytečné. Zajdu akorát na prohlídky porodnic a podle toho vyberu kde budu rodit. Ty máš v plánu kurz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
2.11.17 17:26

@Kajima Jo jo chci jít do fakultky na kurz, je tam soucasti i cviceni v bazenu tak to zkusim :) Chci tam pak i rodit, pracuju tam a mam to i blizko tak proto taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
2.11.17 17:32

@Kajima @Lavendeeer tak nás prcek pytlík ukázal už ve 13tt na utz. Pak to potvrdila genetika z krve, prokecnul mi to i můj gynekolog a na utz ve 20 týdnů opět potvrzeno. Kdyby vylezla holka, asi by to byl pořádný šok. :lol: Já jsem chtěla aspoň zajít na prohlídku porodnice na Fakultce. Třetí porod, znám porodní sál a vím co mě čeká, jenže nikde nemůžu sehnat seznam, co s sebou a co tam dostanu :nevim: Netušíš náhodou @Lavendeeer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
2.11.17 17:44

@Lavendeeer Ja asi nejsem na takové skupinové sezení s cizími:D nějak si představuji, ze většina tehuli na těch kurzech jsou pipky. Nevím proč mam takové předsudky třeba se mýlím, ale mám pocit, ze bych se tam dobře necítila.
Holky a co kočárky? Ja si nemůžu pořád vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
2.11.17 18:55

@Kajima tak kočárek už mám doma od září. Stojí na balkoně a větrá. Původně jsem chtěla kupovat až po porodu, ale teď jsem ráda. Jak jsme ho vytáhli tak smrděl :poblion: (od těch nafukovacích kol). Teď už je krásně vyvětraný. Pořídila jsem český kočár Gmini Grand a hádejte kde je vyrábí… :zed: Je menší, ale máme zimní mimčo, takže se tam malý pěkně vleze i s fusakem a pak už jen s dekou. A jak vyroste, mám ještě úžasný sporťák CAM po dětech, který chci využívat. Jinak jsem na tom taky tak, že nepotřebuji skupinově nacvičovat hekani k porodu a takové akce nevyhledavam. Nikdy jsem na kurzu nebyla a přesto jsem měla krásné porody. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
2.11.17 19:02

@RenKa33 Na ten jsem koukala taky, ale manželovi se zdá prostě malý a přes to nejde vlak:D
Hrozně se mi líbil ABC design CONDOR a viper, ale jsou hrozně těžké a tvrdé. Ani kousek nepruzi.
Teď vede anex cross, vzhledem sice není můj top, ale vlastnosti se mi libily. Uvidíme co řekne manzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
2.11.17 20:22

@Kajima je malý, ale po zkušenostech co už mám vím, že budu za ten cca rok kočár měnit, tak mi to nevadí. Navíc mám na chalupe mega velký kočár a pak ještě ten sporťák. Je fakt, že ten gmini nemá polohovací rukojeť, tak jsme museli vyzkoušet manžel, já i děti, zda nám to bude vyhovovat a naštěstí prošlo u všech :pankac: Přeju hlavně šťastný výběr ať jste pak spokojeni!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
2.11.17 20:27

@RenKa33 jasné pokud máš doma i jiné varianty, tak je to fuk.. Ja dost vybírám podle sportaku s nadějí ze ho nebudu měnit, ale jestli nám bude opravdu vyhovovat zjistíme stejně az za pochodu a ne v prodejně.
A děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
2.11.17 20:32

@Kajima jj, přesně. Taky jsem celkem zvědavá, jestli nám po stránce jízdy bude vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
7.11.17 07:34

Ahojte ženy :mavam:,
co myslíte? Vidíte tam taky něco jako já nebo už magořím? Vrchní je z 5.11. z večera a spodní je včerejší ranní. Ještě mám cca 5 dní do ms. Jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí