Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mar89 polycystické vaječníky jsou že mám hodně cyst na vajecnicich, to je pak i problem s otehotnenim…kdyz praskla cysta myslela jsem ze me trefi slak jak to bolelo, nevim jestli to neslo proto, ale spis to bylo i o hlave…:)
@RenKa33 ty jo to uplne uteklo, pamatuju si jak si otehotnela a ted uz rodis skoro
já jsem 26+1 dneska
a čekáme kluka, ani jeden jsme to nečeklai, pořád jsme si mysleli, že budeme mít beztak holčičku a ono ne
Tak pak dej vědět jak se ti rodilo v novém, už to myslím mají dodělané tu novou přístavbu co stavěli
@Kajima ahoj
My čekáme kluka, dvakrát to máme potvrzeno tak snad už to je tutovka ať pak nevozím holčičku v modrém
ale pořád lepší než chlapeček v růžové že
Já ve fakultce pracuju, tak tam asi i zůstanu, navíc čekám pořád na výsledky salmonely, ať vím zda budu vedena jako riziková…doufám ale že to bude už negativní konečně
Jinak jsem dneska 26+1
tak to jsme od sebe měsíc ![]()
@Lavendeeer Nám už teda třikrát, tak doufám, ale doktor říkal ze pytel někdy vyleze az po 30 týdnu, tak snad ne ![]()
Přesně mesic dokonce, tak uvidíme jestli se tak i mrnousci narodí:D
A držím palce ať je to negativní ![]()
@Kajima Až po 30tt?
to mě nestraš, my jsme to tam viděli s chlapem oba, měl tak roztažené nohy že to nešlo přehlédnout
Jo díky, snad bude, musí být 2× za sebou tak doufejme…na předporodní kurz jdeš?:)
@Lavendeeer říkal ze někdy vyleze po tom 30tt:D takže kdyz uz tam byl tak bych se nebala:D co jsem četla, tak většinou se právě stává, ze se z holky stane kluk a naopak nee.
A predporodni kurz asi ne, přijde mi to celkem zbytečné. Když jsem se dívala co se tam vlastně dělá, tak by me zajímali třeba 3 body z 10 a to mi přijde zbytečné. Zajdu akorát na prohlídky porodnic a podle toho vyberu kde budu rodit. Ty máš v plánu kurz?
@Kajima Jo jo chci jít do fakultky na kurz, je tam soucasti i cviceni v bazenu tak to zkusim
Chci tam pak i rodit, pracuju tam a mam to i blizko tak proto taky ![]()
@Kajima @Lavendeeer tak nás prcek pytlík ukázal už ve 13tt na utz. Pak to potvrdila genetika z krve, prokecnul mi to i můj gynekolog a na utz ve 20 týdnů opět potvrzeno. Kdyby vylezla holka, asi by to byl pořádný šok.
Já jsem chtěla aspoň zajít na prohlídku porodnice na Fakultce. Třetí porod, znám porodní sál a vím co mě čeká, jenže nikde nemůžu sehnat seznam, co s sebou a co tam dostanu
Netušíš náhodou @Lavendeeer?
@Lavendeeer Ja asi nejsem na takové skupinové sezení s cizími:D nějak si představuji, ze většina tehuli na těch kurzech jsou pipky. Nevím proč mam takové předsudky třeba se mýlím, ale mám pocit, ze bych se tam dobře necítila.
Holky a co kočárky? Ja si nemůžu pořád vybrat.
@Kajima tak kočárek už mám doma od září. Stojí na balkoně a větrá. Původně jsem chtěla kupovat až po porodu, ale teď jsem ráda. Jak jsme ho vytáhli tak smrděl
(od těch nafukovacích kol). Teď už je krásně vyvětraný. Pořídila jsem český kočár Gmini Grand a hádejte kde je vyrábí…
Je menší, ale máme zimní mimčo, takže se tam malý pěkně vleze i s fusakem a pak už jen s dekou. A jak vyroste, mám ještě úžasný sporťák CAM po dětech, který chci využívat. Jinak jsem na tom taky tak, že nepotřebuji skupinově nacvičovat hekani k porodu a takové akce nevyhledavam. Nikdy jsem na kurzu nebyla a přesto jsem měla krásné porody. ![]()
@RenKa33 Na ten jsem koukala taky, ale manželovi se zdá prostě malý a přes to nejde vlak:D
Hrozně se mi líbil ABC design CONDOR a viper, ale jsou hrozně těžké a tvrdé. Ani kousek nepruzi.
Teď vede anex cross, vzhledem sice není můj top, ale vlastnosti se mi libily. Uvidíme co řekne manzel.
@Kajima je malý, ale po zkušenostech co už mám vím, že budu za ten cca rok kočár měnit, tak mi to nevadí. Navíc mám na chalupe mega velký kočár a pak ještě ten sporťák. Je fakt, že ten gmini nemá polohovací rukojeť, tak jsme museli vyzkoušet manžel, já i děti, zda nám to bude vyhovovat a naštěstí prošlo u všech
Přeju hlavně šťastný výběr ať jste pak spokojeni!!! ![]()
@RenKa33 jasné pokud máš doma i jiné varianty, tak je to fuk.. Ja dost vybírám podle sportaku s nadějí ze ho nebudu měnit, ale jestli nám bude opravdu vyhovovat zjistíme stejně az za pochodu a ne v prodejně.
A děkuji ![]()
@Kajima jj, přesně. Taky jsem celkem zvědavá, jestli nám po stránce jízdy bude vyhovovat.
Ahojte ženy
,
co myslíte? Vidíte tam taky něco jako já nebo už magořím? Vrchní je z 5.11. z večera a spodní je včerejší ranní. Ještě mám cca 5 dní do ms. Jak se máte?