Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dendishek Vítám Tě
. Přeji Ti hodně štěstí ve snažení a snad brzy najdeš //
. A jak na tom jsi? Máš po MS nebo čekáš zda nedorazí?
Snažíte se o první?
@Kajima A čekáte kluka nebo holčičku? V černé vypadá moc pěkně. Taky mě zaujal v modré barvě ![]()
@Mar89 modrý je nádherný, máme ale holčičku. V opačném případě bych šla bez váhání do toho, modrého
teď je ve hře ještě ten světlý
@Mar89 děkuji moc, momentálně jsem 5DC, a ano - o první mimi. V prosinci oslavím 28 let, manžel má 27. Snažíme se od září. Všechny kamarádky kolem nás se stačí dotknout trenýrek a jsou v tom, takže jsem předpokládala něco podobného, ale omyl byl pravdou. Zatím jsem ale stále pozitivní. A jak jsi na tom ty?
@Kajima Tak to chápu
. Ten světlý je taky moc pěkný
. V kterém jsi týdnu?
@dendishek Mě je 28 a manželovi za pár dní 35. Snažíme se už více než rok…ale u nás je to takové složitější. V prosinci 2016 jsem měla zamlklý potrat a musela jsem na revizi v 8.tt. Pak nám doktor řekl, že si po revizi máme dávat 3 měsíce bacha a tak se stalo…rázem tady byl konec února letos a my si řekli, že to zase zkusíme, ale nějak jsem nehlídala ovu a neplašila jsem. Pak přišla žádost o ruku a plánování svatby, dovolená a svatební cesta a rázem je listopad a já si uvědomila, že už je to dlouho a že bych se o miminko chtěla pokoušet intenzivněji a tak jsem si začátkem měsíce koupila ovulační mikroskop a tento měsíc poprvé jsem si hlídala ovulaci, tak uvidíme, zda se zadařilo. Teď mám 3.DPO, a zároveň jsem dnes 20.DC a mívám většinou cyklus 31-33 dní. Tak uvidíme ![]()
@Mar89 je, mě se osobně líbí více ale manžel remca, ze to bude hrůza na údržbu. Teď začínám 27:)
@Kajima To je taky pravda, ale zase na druhou stranu na černé jde vidět taky všechno…jakýkoliv drobeček ![]()
Ahoj holky. V prvé řadě držím pěsti všem snažilkám
!!! a těhulkám přeji ať je to moc nezmáhá
!!! Já už jsem v 39tt, malému je v bříšku moc dobře a zatím se dle monitoru ven nechystá
Ale zkoušíme ho přemlouvat
Už opravdu odpočítávám dny, pánev je rozjetá, špatně se mi hýbe, zadržují v sobě vodu a játra už toho mají taky dost… prostě super stav
Tak vás zatím zdravím 2v1 ![]()
@RenKa33 Ahoj, tak držím pěsti, ať se malý umoudří a chce ven za maminkou a tatínkem
.
@Mar89 kdyby to šlo, tak by ho manžel a naše dvě děti pojmenovali Tarzan
Jméno prostě zatím nemáme a budeme se muset pro něco rozhodnout až když ho poprvé uvidíme
Ale stejně mi je jasné, že to pro ně zůstane Tarzanek a já už jsem tím taky nakažená
Pracovní názvy jsou děsně vtíravé ![]()
@RenKa33 Kamarádce se před měsícem narodila holčička a když byla ještě v bříšku, tak jí říkali lenoch a malý satan
. No a teď je to krásná a hodná Viktorka ![]()
@Kajima Sofie je krásné jméno. U nás až se zadaří, tak na jménu pro chlapečka jsme se s manželem shodli a to Matyášek a já bojuji za jméno pro holčičku Eliška. Jenomže manželovi se Eliška nelíbí
.
@RenKa33 Jee tak to už máš za pár
já jsem dnes 30+0 takže už „jen“ 10 týdnů ale kdoví jak se mu tam bude líbit ![]()