Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dendishek Pokud by ses ale nudila a chtěla, můžu ti poslat odkaz na rajče a můžeš kouknout úúúplně na všechny fotky a je tam i pár videí. Jsou ale všechny dohromady, upravené, neupravené, zleva, zprava atd.
@dendishek @Mar89 tak to se vám holky provedlo
Moc vám přeju, ať vám výjde společně i to těhotenství
není nad spřízněnou duši… ![]()
Tak holky, podávám info a doufám, že vás to povzbudí. Po 2 letech snažení a 9 měsících nošení se nám 8.12. narodil Alex. Byl to obřík 3920g a 50 cm. Rodila jsem v Ostravě na fakultce a byla jsem hodně spokojená
Myslíme i na vás!!! ![]()
@RenKa33 páni! no nádherné miminko, a tolik vlásků
gratuluji, a ať vám dělá jenom radost!
@RenKa33 Jůůůůva, je nádherný a tolik vlásků
. Moc gratuluji a přeji vám moc moc zdravíčka
.
Holky, a co vy? Jak jste na tom? Já dnes 20DC, asi 1DPO (příznaky ovu jsem tento měsíc zatím necítila, tak jsem zmatená). Dle apky ale měla být včera. Kdo bude testovat a kdo čeká? ![]()
@dendishek Ahojky, já jsem dneska 8.DC, takže budu vyhlížet ovulku
. Dělala sis ovul. testy?
@RenKa33 juuuuu tak uuuz
super moc gratuluju
kus chlapa teda
tak hlavně zdravíčko
já jsem zvědavá, jestli budu rodit v termínu nebo dříve
už to není žádná sranda tahat sebou tolik kg
![]()
@RenKa33 nádherný, moc gratuluju ![]()
@dendishek u mě čekačka na ovulaci, která bude + - na štědrý den
@Mar89 @Anyys
Ovu test jsem si dělala v neděli, a byl tak napůl zbarvený červeně oproti kontrolní čárce, a další den byla čárka na dalším testu úplně světlounká. Mě to hodně mate, takže jsem je přestat dělala. Uvidíme, jak jsme dopadli
.
Tak Vám přeji hodně štěstí ![]()
Já se ozvu asi cca po štědrém dnu, jak jsem na tom..
Tak se ozývám spíš, děvčata. Dnes červená, po 25 dnech. Testování už ani není potřeba ![]()
@RenKa33 Tak jaké byly vánoce?
Já už poslední dva týdny začínám natíkat, hlavně v noci mi trnou a natékají ruce, necítím třeba dlaň nebo tři prsty..no děs, ale musím ještě 5 týdnů vydržet…
Naštěstí mi zatím neotékají nohy, ale do porodu ještě daleko
Jinak se to dá, už máme přebalovací pult, už chybí jen postýlka, tu nám dělá známý a nějak mu to trvá tak doufám že to nedopadne tak, že pojedem narychlo kupovat do ikei
![]()