Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.1.25 13:53

@bambula89 bral všechny vitamíny, u některých se např. doporučuje užívat 3 týdny a pak pauza, takže to jsme dodržovali. Myslím, že nám vitamíny pomohly, jelikož v ničem jiném problém nebyl😊 akorát ve špatné morfologii a pohyblivosti

• Citovat
  • Upravit
316
11.1.25 15:18
@Goldie22 píše: Více

Jojo, testuju pořád, koupila jsem i další test :lol: teď pro mě začíná velice náročné a nervní období, jestli se udrží nebo potratím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
11.1.25 15:50

Holky, nemůžu na to prestat myslet. Přemýšlím jestli by přeci jen nebylo lepší dát gynekologovi vědět, že se mi to biochemko stalo už podruhé. Beru Inofolic i Mammavit vitamíny a když se zadari, tak to zase dopadne takhle. Gyndar mi řekl, že pokud nebudu mít větší pocit, že se zadarilo nebo větší zpoždění, tak že me chce vidět až na preventivce v červenci. Ale to mi přijde jako dlouhá doba. Tak nevím jestli ho zase otravovat teď nebo to nechat vyšumět a čekat sama na zázrak. Manžela zatím na vyšetření nedostanu, ale já jsem z toho celá nesva a nerada bych si tím zase prošla. Co si o tom myslíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
11.1.25 15:55
@AnneM píše: Více

A minule jsi to poznala nějak podle testů?
Já teda dnes také udělala poslední dva testy, co jsem měla doma a dal jsem testovat nechtěla, tak nevím no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
11.1.25 15:59

Poznala jsem podle teploty, ta klesala a testy už nesílily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4038
11.1.25 16:03

@MonikaGeller určitě se mu můžeš zmínit, třeba ti pro příště dá něco na udržení pro jistotu :). Za to nic nedáš, řekla bych mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
11.1.25 16:14
@AnneM píše: Více

A který den DPO? Bylo to ještě před první návštěvou u doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
11.1.25 16:16

@AnneM a tedy nesílily ale zároveň ne že by se barva vytrácela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
11.1.25 16:29

Tuším že okolo 27DPO. Jojo, před první návštěvou. Můj doktor objednává až kdyz fakt je vidět srdeční akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
11.1.25 16:32

Ty brdo, to ti teď neřeknu. A asi ani nedokážu posoudit, jestli zůstávaly stejně silné nebo slábly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
11.1.25 17:01

@AnneM takze teplota je takový spolehlivý ukazatel asi. Špinění nebo tak nebylo?
Je pravda že ta doba do první návštěvy je strašně dlouhá 😪 ale ono je riziko i po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
11.1.25 17:02

@AnneM Protože ty testy dosáhnout v určité chvíli svého maxima a pak už asi nejde poznat nějaké sílení, když je třeba testovací čárka stejně sytá jako ta kontrolní, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
11.1.25 17:04
Špinění nebylo vůbec, ani bolesti jsem neměla. Teplota šla dolů, pak jsem začala krvácet, volala jsem na gyn pohotovost, a říkali, že je to normální, že nemám jezdit. Druhý den ze mě šly i poměrně velké kusy, večer jsem jela na pohotovost a děloha už byla čistá, vzali mi krev a diagnóza pak zněla samovolný potrat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
11.1.25 17:05

Jojo, mělo by to tak být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.1.25 20:30

Ahoj holky chci se zeptat mám spožděni 7 dní napjaté prsa divný pocit v podbřišku, bolesti hlavy a únavu,🙂 ovulaci jsem měla mit 23 to byla největší šance na otěhotnění to jsme měli aj vztyk, předtím jsem měli vztyk 14 prosince je možnost že bych byla těhotná? Dělala jsem si test 3 dny po spožděni byl tam bílý duch ale pak jsem ho už nedělala jaka je pravděpodobnost že by to to mohlo být těhotenství? Menstruaci mám celkem pravidelnou občas jen den dva spožděni zatím děkuji za odpověď holky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí