Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Denise.H dekuji, zkusim to. Ja nejsem moc na socialnich sitich, moc me to nebavi, mam tam ucet, jen kdyz potrebuji neco prodat na marketplace
ale na facebooku hledala prave moje terapeutka tehdy, ale mozna hledala jen skupiny pod nejakym „odbornym“ vedenim nejakeho terapeuta nebo tak, to je mozne. A to ja asi uplne nepotrebuju, fakt hledam spis kamosky, tak se podivam, diky ![]()
@perska Moc mě mrzí tvé ztráty 😔 Já mám za sebou 5 těhotenství a jen jedno úspěšné (jinak revize, biochemka). Myslím, že jsi ve správné skupince, pokud tedy chceš sdílet přes internet. Jsou tu dost fajn holky a velmi chápavé. Pokud chceš osobní setkání, myslím, že se určitě někde někdo najde kdo by s tebou mohl sdílet. ![]()
@perska Ještě mě napadl IG, např. sleduji Cestajednemaminky a ta zase sleduje další. Kde jinde než na sítích nebo v diskuzních komunitách/skupinách. ![]()
Když to zkombinuješ, tak určitě poznáš dost různých lidí. ![]()
@Wawulka No já když slyšela vrhlík poprvé, tak jsem koukala
Teď už mi to. zachovavá klidnou, ale ostatní vždycky koukají ![]()
Přesně tak vrhnout ![]()
@Anonymní píše: Více
semhle támhle tudleto tudlencto, klasika
To máme podobně ☺️ I to jc, to používá hodně kamarádka z vesnice. U nás v maloměstě jsem to moc nepostřehla.
Holky vy ste to rozjely zase 😁 🙈 člověk nemůže odejít ani do práce 😁 😁 …jinak ja sem ze Severu Čech a tuto atd říkám taky 😁 ja si totiž vždycky naposloucham nějaké nářečí a pak už mi to zůstane 😁 jelikož mám i část rodiny na Moravě a Slovensku tak přebírám i jejich nářečí takže ja když občas mluvím tak na mě všichni koukaj 😁 @perska velmi me mrzí tvoje ztráty
ale tady se můžeš svěřit se vším ❤️
Ahoj holky prosím nevíte někdo jak je hodně spolehlivý tento test? Čárka je hezký do modra a udělala se v limitu mám cca 3- 5dni do ms nevím to přesně
Ahoj holky, i kdyz aktualne nic netestuji, stejne vas tady moc rada ctu. Poslednich par stranek me velice pobavilo, pikador me hodne rozesmal.. 😂 Neco znam, ale casto jsem si rikala “ja nemluvit jazyk vas kmen”. 😀 Jinak ja ziji v Brne uz dloooouho, jezdim šalinkou. 😇 😁 Ale pochazim ze Slovenska, doufam, ze me proto nevyloucite a do fb skupiny bych pripadne taky rada. 🥹
@Barbu.Au Moc drzim palce at testy sili dal! 😊
@Karee jee, taky jsem z Brna 😃 😊
A do skupinky se taky ráda přidám 😊
Holky, hlavně pokud budete zakládat tu FB skupinu, tak ji udělejte tajné a jen na pozvání… aby se nikde neukazalo přidání do skupiny, nebo to, ze v ni jsme ![]()
Já vím, ze by vás to určitě napadlo… ale pro jistotu to tu zmiňuji 😅
A podotýkám, ze pak v tom budu mít totální bordel ![]()
Neb si budu muset k přezdívkám přiřadit nová jména ![]()
No a samozřejmě i obličeje 😅
To bude takové velké odtajnění ![]()
Ale určitě jsem pro… aspoň se sobě navzájem neztratime
![]()
Protože předpokládám, ze postupně odsud ze snažící skupiny všechny odpadneme se šťastným koncem ![]()
@Wawulka souhlasim, nechci aby ostatni videli kam se pridavam 😁 uz takhle jsem tajne v kniznich skupinach kde se resi 🍆 😅