Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
23.4.25 15:51

@Denise.H dekuji, zkusim to. Ja nejsem moc na socialnich sitich, moc me to nebavi, mam tam ucet, jen kdyz potrebuji neco prodat na marketplace :D ale na facebooku hledala prave moje terapeutka tehdy, ale mozna hledala jen skupiny pod nejakym „odbornym“ vedenim nejakeho terapeuta nebo tak, to je mozne. A to ja asi uplne nepotrebuju, fakt hledam spis kamosky, tak se podivam, diky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
23.4.25 16:07

@perska Moc mě mrzí tvé ztráty 😔 Já mám za sebou 5 těhotenství a jen jedno úspěšné (jinak revize, biochemka). Myslím, že jsi ve správné skupince, pokud tedy chceš sdílet přes internet. Jsou tu dost fajn holky a velmi chápavé. Pokud chceš osobní setkání, myslím, že se určitě někde někdo najde kdo by s tebou mohl sdílet. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8626
23.4.25 16:09

@perska Ještě mě napadl IG, např. sleduji Cestajednemaminky a ta zase sleduje další. Kde jinde než na sítích nebo v diskuzních komunitách/skupinách. :nevim:
Když to zkombinuješ, tak určitě poznáš dost různých lidí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
23.4.25 16:13

@Wawulka No já když slyšela vrhlík poprvé, tak jsem koukala :lol: Teď už mi to. zachovavá klidnou, ale ostatní vždycky koukají :lol:
Přesně tak vrhnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
23.4.25 16:15
@Anonymní píše: Více

semhle támhle tudleto tudlencto, klasika
To máme podobně ☺️ I to jc, to používá hodně kamarádka z vesnice. U nás v maloměstě jsem to moc nepostřehla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
23.4.25 16:21

Holky vy ste to rozjely zase 😁 🙈 člověk nemůže odejít ani do práce 😁 😁 …jinak ja sem ze Severu Čech a tuto atd říkám taky 😁 ja si totiž vždycky naposloucham nějaké nářečí a pak už mi to zůstane 😁 jelikož mám i část rodiny na Moravě a Slovensku tak přebírám i jejich nářečí takže ja když občas mluvím tak na mě všichni koukaj 😁 @perska velmi me mrzí tvoje ztráty :( ale tady se můžeš svěřit se vším ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
23.4.25 16:35

Moje babička zase zásadně chodila na procházku se psema :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.25 16:38

Ahoj holky prosím nevíte někdo jak je hodně spolehlivý tento test? Čárka je hezký do modra a udělala se v limitu mám cca 3- 5dni do ms nevím to přesně

• Citovat
  • Upravit
415
23.4.25 17:00

Ahoj holky, i kdyz aktualne nic netestuji, stejne vas tady moc rada ctu. Poslednich par stranek me velice pobavilo, pikador me hodne rozesmal.. 😂 Neco znam, ale casto jsem si rikala “ja nemluvit jazyk vas kmen”. 😀 Jinak ja ziji v Brne uz dloooouho, jezdim šalinkou. 😇 😁 Ale pochazim ze Slovenska, doufam, ze me proto nevyloucite a do fb skupiny bych pripadne taky rada. 🥹
@Barbu.Au Moc drzim palce at testy sili dal! 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
23.4.25 17:09
@TimaLi píše: Více

No ale to je normalka :lol:
Proste se psema :lol: :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
23.4.25 17:10

@Karee jee, taky jsem z Brna 😃 😊

A do skupinky se taky ráda přidám 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
23.4.25 17:11

@Wawulka přesně, u nás se taky chodí zásadně se psema 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
23.4.25 17:12

Holky, hlavně pokud budete zakládat tu FB skupinu, tak ji udělejte tajné a jen na pozvání… aby se nikde neukazalo přidání do skupiny, nebo to, ze v ni jsme :lol:
Já vím, ze by vás to určitě napadlo… ale pro jistotu to tu zmiňuji 😅

A podotýkám, ze pak v tom budu mít totální bordel :lol:
Neb si budu muset k přezdívkám přiřadit nová jména :lol:
No a samozřejmě i obličeje 😅
To bude takové velké odtajnění :lol:

Ale určitě jsem pro… aspoň se sobě navzájem neztratime :srdce: :* :srdce:
Protože předpokládám, ze postupně odsud ze snažící skupiny všechny odpadneme se šťastným koncem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
23.4.25 17:13

@Wawulka souhlasim, nechci aby ostatni videli kam se pridavam 😁 uz takhle jsem tajne v kniznich skupinach kde se resi 🍆 😅

• Citovat
  • Upravit
1426
23.4.25 17:15
@Mojzi píše: Více

A to je skutečně knižní skupina? 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie