Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Budu zkoušet uz každý den
tak to jsme nastejno ![]()
@Kajlíí rada se taky přidám jste tu super holky
tedka je spise ze me tichy pozorovatel
Ahoj holky tak když uz tu skupinka je tak ja tu co sem založila pozastavim. A přenecham to zde kde byla první.
ja včera vytuhla hodně brzy byla jsem fakt unavená.
Ahojky holky. Ozývám se po dlouhé době, mezi tim sem tise pozorovala. Mame za sebou za tu dobu kliniku a jsem po prvním iui. Dnes jsem 10 dpo cca. Tak doufam ze uz se nam pomalu neco rýsuje
mama test vcera odpo a dnes rano. Dr max včera večer a livsane dnes rano. Četla jsem ze mama testy dělají falešné čárky. Ale me kazdy den sili
na posledni je srovnání par dnu po sobe a sili ![]()
Dobré ráno, taky jsem pro tu skupinku bez odkazu.
Jinak já dneska 10DPO a test byl ráno bílý. Bez jakéhokoliv náznaku… Takže asi nic no. Jsou mi teda divné ty prsa…skoro nebolí a naopak v podbřišku ráno tak píchlo, že bych řekla, že ms přijde dnes… Ale to snad ne🤣 to by se mi LF nelíbila.
Držím palce dalším dnešním testíkům.
@Majdalenka02 Já měřila někdy asi 2,5 roku zpátky místo antikoncepce, pak jsem si asi rok/rok a půl dala pauzu a dávali jsme si pozor a teď měřím asi od srpna kvůli snaze o miminko… Takže nějakou dobu už mám naměřeno…
@Briza5 zajímavý kopeček máš😁. Ale jasné, někdo nad 37 nemá… Spíš je mi divné, že já mám nad 37 vždy…aspoň 37,05… No a dneska se to taky nepřehouplo
@Denise.H Tak kámoška je taky dobrý extrém… Té se musel tlak zvedat už jen z toho že věděla že bude vysoký🙈
Ahoj holky, tak jsem Vás dočetla, zlepšila mi včerejší konverzace náladu 😁… Včera u nás už třetí kolegyně oznámila těhotenství, myslela jsem si, že už jsem v pohodě, ale nedokázala jsem ji ani pořádně popřát a doma jsem to obrečela, „sérii těhotenství“ jsem začala v práci já ( i když to nikdo nevěděl) a jako jediná nemám bříško, tak mě to včera nějak vzalo. Jinak tedy nad fb skupinkou uvažuju, zatím mi vyhovuje anonymita, ale nerada bych tu zůstala sama
tak se možná taky přidám
@Fra8 jj jsme a ještě aspoň 2 spolubojovnice bychom mít mely, co si tak vybavuju.
@tynkkka píše: Více
Chapu te
ja jsem prestala s dcerou chodit i na cviceni, protoze jsem tam jedna z mala bez bricha a nedavam to
@tynkkka píše: VíceÚplně chápu, taky mi to nedělá dobře a to nemám za sebou špatnou zkušenost
@tynkkka
Tak to jsem mela uplne stejne. Take jsem byla v soucasne vlne tehotenstvi v mem okoli prvni. Potom ZT aniz bych to nekomu rekla a od te doby kolem asi sest tehotenstvi a z toho 4 v mesici, kdy jsem mela mit termin ja. Taky me kazde dalsi takove oznameni rozhodi a prijde mi, ze to neni fer
Ale myslim, ze to je prirozena reakce a budu to tak mit, dokud nebudu mit vlastni brisko ![]()
A jinak ja se do skupinky nepridam, protoze mi prave vyhovuje ta anonymita ![]()
Dobré ráno holky, tak pokračuji i nadále ve snažení s vámi, test mi 12dpo přestal sílit a dnes je téměř bílý, něco bych vykoukala, ale je to slabota od předešlých dvou dnů 🥺 😇
Vzhůru do dalšího snažení květen 2025😁 😍 beru to tentokrát nějak pozitivně ![]()
@tynkkka naprosto tě chápu …ja sem taky v práci byla ta co o ni všichni věděli ze chce miminko i sem to řekla veřejně ze bychom chtěli a z ničeho nic otěhotněly dvě kolegyně a ja si přišla jak tvrdý Y protože ony to vůbec neříkaly (do te doby sme si tak fakt říkaly každy prd 🙈) a mě to šokovalo a to že ja sem otěhotněla taky ale nevyšlo me pak nachvilku úplně vykolejilo pravé z důvodu že ony vůbec neříkaly že chtějí děti a já která jo sem nedokázala otěhotnět takže úplně chápu tvou bolest …člověk to přeje všem ale zároveň si říká a proč ne já 🙈
@bonsaj493 píše: Více
Myslim si, že možná většina z nás čeká na přidání nebo tedy zaslání odkazu ![]()
Psala jsem včera večer a čekám ![]()