Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
716
23.4.25 22:41
@Anonymní píše: Více

Budu zkoušet uz každý den :mrgreen: tak to jsme nastejno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
24.4.25 01:48

@Kajlíí rada se taky přidám jste tu super holky :) tedka je spise ze me tichy pozorovatel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
24.4.25 05:54

Ahoj holky tak když uz tu skupinka je tak ja tu co sem založila pozastavim. A přenecham to zde kde byla první. ;) ja včera vytuhla hodně brzy byla jsem fakt unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
24.4.25 05:59

Ahojky holky. Ozývám se po dlouhé době, mezi tim sem tise pozorovala. Mame za sebou za tu dobu kliniku a jsem po prvním iui. Dnes jsem 10 dpo cca. Tak doufam ze uz se nam pomalu neco rýsuje :) mama test vcera odpo a dnes rano. Dr max včera večer a livsane dnes rano. Četla jsem ze mama testy dělají falešné čárky. Ale me kazdy den sili :nevim: na posledni je srovnání par dnu po sobe a sili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
24.4.25 06:29

Dobré ráno, taky jsem pro tu skupinku bez odkazu.

Jinak já dneska 10DPO a test byl ráno bílý. Bez jakéhokoliv náznaku… Takže asi nic no. Jsou mi teda divné ty prsa…skoro nebolí a naopak v podbřišku ráno tak píchlo, že bych řekla, že ms přijde dnes… Ale to snad ne🤣 to by se mi LF nelíbila.

Držím palce dalším dnešním testíkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
24.4.25 06:35

@Majdalenka02 Já měřila někdy asi 2,5 roku zpátky místo antikoncepce, pak jsem si asi rok/rok a půl dala pauzu a dávali jsme si pozor a teď měřím asi od srpna kvůli snaze o miminko… Takže nějakou dobu už mám naměřeno…

@Briza5 zajímavý kopeček máš😁. Ale jasné, někdo nad 37 nemá… Spíš je mi divné, že já mám nad 37 vždy…aspoň 37,05… No a dneska se to taky nepřehouplo

@Denise.H Tak kámoška je taky dobrý extrém… Té se musel tlak zvedat už jen z toho že věděla že bude vysoký🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
24.4.25 06:35

Ahoj holky, tak jsem Vás dočetla, zlepšila mi včerejší konverzace náladu 😁… Včera u nás už třetí kolegyně oznámila těhotenství, myslela jsem si, že už jsem v pohodě, ale nedokázala jsem ji ani pořádně popřát a doma jsem to obrečela, „sérii těhotenství“ jsem začala v práci já ( i když to nikdo nevěděl) a jako jediná nemám bříško, tak mě to včera nějak vzalo. Jinak tedy nad fb skupinkou uvažuju, zatím mi vyhovuje anonymita, ale nerada bych tu zůstala sama :lol: tak se možná taky přidám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.25 06:52

@Fra8 jj jsme a ještě aspoň 2 spolubojovnice bychom mít mely, co si tak vybavuju.

• Citovat
  • Upravit
1063
24.4.25 07:06
@tynkkka píše: Více

Chapu te :srdce: ja jsem prestala s dcerou chodit i na cviceni, protoze jsem tam jedna z mala bez bricha a nedavam to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3996
24.4.25 07:07

Kde to vázne to přidávání se do skupiny? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3996
24.4.25 07:08
@tynkkka píše: Více
Úplně chápu, taky mi to nedělá dobře a to nemám za sebou špatnou zkušenost :(.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
24.4.25 07:11

@tynkkka
Tak to jsem mela uplne stejne. Take jsem byla v soucasne vlne tehotenstvi v mem okoli prvni. Potom ZT aniz bych to nekomu rekla a od te doby kolem asi sest tehotenstvi a z toho 4 v mesici, kdy jsem mela mit termin ja. Taky me kazde dalsi takove oznameni rozhodi a prijde mi, ze to neni fer :,( Ale myslim, ze to je prirozena reakce a budu to tak mit, dokud nebudu mit vlastni brisko :D

A jinak ja se do skupinky nepridam, protoze mi prave vyhovuje ta anonymita :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
24.4.25 07:11

Dobré ráno holky, tak pokračuji i nadále ve snažení s vámi, test mi 12dpo přestal sílit a dnes je téměř bílý, něco bych vykoukala, ale je to slabota od předešlých dvou dnů 🥺 😇
Vzhůru do dalšího snažení květen 2025😁 😍 beru to tentokrát nějak pozitivně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
24.4.25 07:13

@tynkkka naprosto tě chápu …ja sem taky v práci byla ta co o ni všichni věděli ze chce miminko i sem to řekla veřejně ze bychom chtěli a z ničeho nic otěhotněly dvě kolegyně a ja si přišla jak tvrdý Y protože ony to vůbec neříkaly (do te doby sme si tak fakt říkaly každy prd 🙈) a mě to šokovalo a to že ja sem otěhotněla taky ale nevyšlo me pak nachvilku úplně vykolejilo pravé z důvodu že ony vůbec neříkaly že chtějí děti a já která jo sem nedokázala otěhotnět takže úplně chápu tvou bolest …člověk to přeje všem ale zároveň si říká a proč ne já 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
24.4.25 07:13
@bonsaj493 píše: Více

Myslim si, že možná většina z nás čeká na přidání nebo tedy zaslání odkazu :D
Psala jsem včera večer a čekám :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek