Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
24.4.25 07:54

Ahoj holky, tak se jdu taky přidat. Sleduju to tu od začátku. Minulý cyklus se mi podařilo otěhotnět, ale bohužel jsem potratila, takže jedu zas od začátku :zed: Snad se nám všem brzo zadaří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
24.4.25 08:07

Take čekám na pozvánku do skupinky. :) a tesim se na povídání tam. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
24.4.25 08:13

@Žanda-Panda uvidíš třeba ta ovulace byla dyl a ještě se čárka víc ukáže 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
24.4.25 08:14

Holky vy testujici jak vám je? Ja bych během víkendu mela dostat MS tak jsem zvědavá zda dorazí. Doma poslední TT tak vyckavam a chci vydržet. Bolí me fest prsa ale ty me bolí takhle každý měsíc takže bych neřekla ze je to známka pred par dny test negativní. Břicho zatím neboli tak jak začne uz vik ze dorazí MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
24.4.25 08:17

@zizalka24cz já dnes zkoušela ještě test a porad je tam slabý duch, tak asi se u mě vážně něco dělo… kez by už ms přišla a mohl začít nový cyklus :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
24.4.25 08:19

@zizalka24cz a kdy budeš testovat až po víkendu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
24.4.25 08:30
@Ladyanyz píše: Více

A třeba MS nepřijde kdy ji mas dostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
24.4.25 08:30
@Sisi 14 píše: Více

Bud v neděli nebo pondělí :D. Zkusim to vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
24.4.25 08:33

Ja jsem dneska 3 DPO a jak vas tu ctu tak bych nejradsi uz testovala taky :mrgreen: :mrgreen:
A furt hledam znameni, uz mi to leze na palici :zed: na podzim jsme si meli brat stene, ale fenecka je nedonosila a ve stejny dobe ja jsem mela neprosperujici tehotenstvi.
A ted znovu hara a pripousteji ji a nevim proc v moji hlave jsem si to spojila s tim ze to ted nam obema vyjde :srdce:
Uz se srovnavam se zviratama, to jsem to dopracovala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1389
24.4.25 08:41

@zizalka24cz já jsem dnes 8-9dpo, na testu nic…nebo pidi náznak, ale přijde mi, že ten je vždy…😃 Každopádně mě tento měsíc začaly fakt brzo bolet prsa a cítím takové teplo v oblasti pánve. Graf sice 6dpo spadnul, ale už je teplota zas vysoko. Nějak tomu věřím, i když jsem tomu z počátku moc šancí nedávala…tak uvidíme 😃 🙂
A kolik jsi DPO? 😊

Příspěvek upraven 24.04.25 v 08:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
24.4.25 08:41

@zizalka24cz dnes jsem 13dpo, to už by nebyl takový mini duch a hlavně by sílil :? Myslím, ze dorazí zítra nebo v sobotu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
24.4.25 08:44
@Majdalenka02 píše: Více

No ja nemerim jelikož se mi rozbil teploměr a ještě sem nakoupila jiný 😁 ja cítím prsa a občas pichnuti dole ale tot vše. Ale jakmile začne bolet břicho vik ze dorazí MS. Tak uvidíme. Toho ducha sem u sebe taky vykoukala na jednom testu ale asi protože sem ho tam chtěla vidět a na dalším nic. Bílo. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
24.4.25 08:46
@Ladyanyz píše: Více

Tak uvidis třeba nedorazí :) hele ja u třetího syna mela těsto pozitivní az po dvou MS :D a uz sem byla v 8 týdnů a něco. Jako nikdy člověk neví. Sama sem se divila ale někdy to tak je. Další tehu vse ok a test byl uz v sedmým týdnu. No ale nikdy jsem to fakt takhle hodně neresila jako ted :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
24.4.25 08:49

@Ladyanyz Jo, na to se budu muset brzy dívat poměrně často.. ségra otěhotněla stejně jako já, akorát u mě skončilo potratem a ségra v srpnu termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
24.4.25 08:54

@zizalka24cz díky za naději :srdce: ale spis s tím už nepočítám :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie