Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak se jdu taky přidat. Sleduju to tu od začátku. Minulý cyklus se mi podařilo otěhotnět, ale bohužel jsem potratila, takže jedu zas od začátku
Snad se nám všem brzo zadaří ![]()
Take čekám na pozvánku do skupinky.
a tesim se na povídání tam. ![]()
@Žanda-Panda uvidíš třeba ta ovulace byla dyl a ještě se čárka víc ukáže 🍀
Holky vy testujici jak vám je? Ja bych během víkendu mela dostat MS tak jsem zvědavá zda dorazí. Doma poslední TT tak vyckavam a chci vydržet. Bolí me fest prsa ale ty me bolí takhle každý měsíc takže bych neřekla ze je to známka pred par dny test negativní. Břicho zatím neboli tak jak začne uz vik ze dorazí MS.
@zizalka24cz já dnes zkoušela ještě test a porad je tam slabý duch, tak asi se u mě vážně něco dělo… kez by už ms přišla a mohl začít nový cyklus ![]()
@Sisi 14 píše: Více
Bud v neděli nebo pondělí
. Zkusim to vydržet.
Ja jsem dneska 3 DPO a jak vas tu ctu tak bych nejradsi uz testovala taky
![]()
A furt hledam znameni, uz mi to leze na palici
na podzim jsme si meli brat stene, ale fenecka je nedonosila a ve stejny dobe ja jsem mela neprosperujici tehotenstvi.
A ted znovu hara a pripousteji ji a nevim proc v moji hlave jsem si to spojila s tim ze to ted nam obema vyjde ![]()
Uz se srovnavam se zviratama, to jsem to dopracovala ![]()
@zizalka24cz já jsem dnes 8-9dpo, na testu nic…nebo pidi náznak, ale přijde mi, že ten je vždy…😃 Každopádně mě tento měsíc začaly fakt brzo bolet prsa a cítím takové teplo v oblasti pánve. Graf sice 6dpo spadnul, ale už je teplota zas vysoko. Nějak tomu věřím, i když jsem tomu z počátku moc šancí nedávala…tak uvidíme 😃 🙂
A kolik jsi DPO? 😊
Příspěvek upraven 24.04.25 v 08:42
@zizalka24cz dnes jsem 13dpo, to už by nebyl takový mini duch a hlavně by sílil
Myslím, ze dorazí zítra nebo v sobotu ![]()
@Majdalenka02 píše: Více
No ja nemerim jelikož se mi rozbil teploměr a ještě sem nakoupila jiný 😁 ja cítím prsa a občas pichnuti dole ale tot vše. Ale jakmile začne bolet břicho vik ze dorazí MS. Tak uvidíme. Toho ducha sem u sebe taky vykoukala na jednom testu ale asi protože sem ho tam chtěla vidět a na dalším nic. Bílo. Tak uvidíme.
@Ladyanyz píše: Více
Tak uvidis třeba nedorazí
hele ja u třetího syna mela těsto pozitivní az po dvou MS
a uz sem byla v 8 týdnů a něco. Jako nikdy člověk neví. Sama sem se divila ale někdy to tak je. Další tehu vse ok a test byl uz v sedmým týdnu. No ale nikdy jsem to fakt takhle hodně neresila jako ted ![]()
@Ladyanyz Jo, na to se budu muset brzy dívat poměrně často.. ségra otěhotněla stejně jako já, akorát u mě skončilo potratem a ségra v srpnu termín.