Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1426
24.4.25 11:33
@Nina9898 píše: Více

Ahoj, to mě moc mrzí :( :srdce: :hug:
A to jsi tedy měla spíše SP než ZT… nebo to bylo nutné řešit v nemocnici? :?

Přeji, ať se brzy das do kupy :srdce:
Ono to snažení pak přijde nějak tak přirozeně samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8631
24.4.25 11:36

@Nina9898 Pamatuji si tvoje testy, když jsme si psaly. Byly opravdu slabší a asi jsi i absolvovala první prohlídku. Možná to tak mělo být už od začátku a někde na tebe čeká to pěkné a zdravé miminko včetně té dalnice na testu. Posílám objetí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
24.4.25 11:44

Holky a já ještě sedím v CARu… ale folikul má dnes 23mm a zítra mě čeká IUI :dance:
Tak na mě prosím myslete! :srdce: :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
24.4.25 11:47

@Wawulka budu držet všechno co mám :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
24.4.25 11:51

@Wawulka držím moc palce 🍀 🍀 🍀 💪🏻 💪🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
24.4.25 11:54

@Wawulka drzim palce :hug: 💪

• Citovat
  • Upravit
8631
24.4.25 11:55

@Wawulka To je přeci jasný, že budeme. :* :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
24.4.25 11:55

@Wawulka Držím!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
24.4.25 11:59

@tynkkka úplně Tě chápu, já to měla taky tak. Přislo mi, že je každý těhotný a já nic. Když jsem viděla jak někdo jede s kočárkem, byla jsem v sobě opravdu zlá a přitom jsem jim to všem tak přála. Myslím, že to má tak většina, jen to není veřejné.
Teď mi přijde taky každý den někdo nový těhotný, otevřu zprávy a zase je tam těhotná. Teď navíc vždy rozkliknu a koukám kolik jí je, abych se přesvědčila, že nejsem stará 🙈.

Ale věřím, že je jaro a ty vejce v nás prostě pokvetou 🍀 💕.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
24.4.25 12:03

@Kulich6 přesně tak, všude kolem bříška a miminka… Ale taky věřím, že nám to jaro prospěje a zadaří se se zdárným koncem 🤗 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
24.4.25 12:03

@Wawulka držím palce 🍀 🍀 🍀. Já na Tebe nepočkala 🙈, včera ráno pozitivní ovu test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
24.4.25 12:04

@Kulich6 s tim vekem me to taky hrozne dostava, kdyz v praci vidim porodni zpravu nekoho kdo je mladsi nez ja tak me to depta.
Ale pak zase vidim starsi nez ja a trosku se to vybalancuje :D ale je to hrozny videt, kdyz rocnik 2005 uz ma deti z lasky, protoze chce..

• Citovat
  • Upravit
982
24.4.25 12:08

@Denise.H Můj test nic… Ráno byl bílý jak stěna🤷.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.4.25 12:09

@Ladyanyz Nemůžu tě v tom nechat no :mrgreen: :srdce:
@Denise.H Pořád jsem si dělala plané naděje, však to znáš. Já se už příště bojím :zed: Přemýšlím jestli nemůže být nějaký problém zas :roll: Moc děkuji za podporu :hug:
@zaret Moc děkuji, jsem ráda že jsem v této skupině s takovou podporou :srdce:
@Fra8 Já vím, už je to pátá ztráta a nejhorší byla ta v 8 týdnu. Ale taky vím, že jsou daleko horší ztráty ☺️ Mě nejvíc na tom štve ten věkový rozdíl s dcerkou :mrgreen:
@Wawulka @Briza5 @tynkkka Děkuji :hug: :srdce:
@MaláElfí Já taky no :oops: Moc děkuji :* @Sisi 14 :* :srdce:

Holky nevím jestli jsem všechny označila, mockrát děkuji za podporu. Mam vás tu fakt ráda :srdce: Vím že to je hodně že začátku, mrzí mě to hlavně kvůli tomu rozestupu od dcery a mám strach jak to bude vypadat další těhotenství, jestli to je náhoda nebo nějaký problém. Ale dcera taky byla 4tý pokus. Ještě jsem přišla na kafe k mamce kam přišla švagrová s malým a nějak to na mě dnes padlo. Obě děti na jediný šťouch a jeden potrat taky na první dobrou.
No mám šesté do sbírky na porovnávání :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.25 12:43

@Whoopie já ho dělala včera 8-9dpo a ukázal mi toto a dneska jsem zkoušela klasický papírkovy test a nic Tak teď nevím co si myslel :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex