Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: VíceJá jsem po revizi už přes půl roku a od té doby ani ťuk ani po dvou inseminacích, tak u nás se hnojení taky nekonalo
Někde jsem četla, že když je to bez revize, tak je větší šance otěhotnění. Jakmile se do té sliznice hrábne, tak to už není prý ono.
Ale co je na tom pravdy, netuším. ![]()
@Denise.H Jn, já právě lituju, že jsem nechala do té revize nahnat Jsem byla smutná a zmatená a doktor v nemocnici na mě vybaf, že to musí hned ven a druhý den v 7 ráno revize, přitom tam podle výsledků už skoro nic nebylo, stačilo pár dní počkat a nebylo by to vůbec nutné. Doufám, že žádné příště nebude, ale kdyby jo, budu chytřejší..
@Denise.H píše: Více
Ja bych se nedivila. U me se s revizi dlouho cekalo, ale samovolne to prostě neslo, telo si jelo porad na te tehotenske vlne. Proto si myslim ze jsem i tak dlouho čekala na tu prvni ms. ![]()
@Denise.H ja jsem po ZT se samovolnym potratem a nejak se nic nedeje, to jsme stihli jedno IUI, tak nevim nevim ![]()
Kazdopadne u nas pohnojeno teda nebylo, ale taky jsem o tom cetla s nadeji ![]()
@Fra8 Ty jsi hodně silná žena
Ze srdce ti přeji, aby to vyšlo co nejdříve ![]()
@Denise.H Já vím že na to nejsem sama, ale vy to berete jinak než ti chlapi. Víte o čem mluvím ☺️ Doktorce to asi nemá smysl říkat, ta říká že biochemko je časté a úplně normální a že když se nezadaří do roka, tak nás pošle do ivf centra. A to se obávám, že nebude chtít manžel 😏 Nevím, ještě je čas. Ale ani nevím co budu dělat až mi skončí rodičak, to je druhá věc proč mi to tak štve, že do teď nic. Ano k dceři byla trnitá cesta a jestli to má vyjít opět na počtvrté, tak už jen dva pokusy
Já i přemýšlím, jestli nemám probrat s Dr. nějaky injekce na ředění, dle imunologa je to zbytečné a stačí aspirin, ale minulý doktor mi je předepsal a to jsem právě čekala dceru
Hrozná věda toto ![]()
@TimaLi moje doktorka mi dala tyden po vysazeni progesteronu a rikala ze revizi az pak, driv ne. Ono je to taky nebezpecne zit s mrtvym plodem v brisez kdyz to reknu tak bez obalu
muzes z toho pak mit nejakou infekci krve ci co.
@Mojzi Já vím, když by se to nespustilo, samo tak bych samozřejmě šla, ale mě nikdo nedal ani dva dny, natož týden. V pátek se pustilo krvácení, v sobotu slabší čárka, v pondělí doktorka viděla jen hematom a prázdný váček a poslala mě do nemocnice na lepší utz a tam mě hned druhý den hnali na revizi. To je prostě zbytečně hned.
@TimaLi Myslím si, že jsem to tak měla také. Ani se druhý den, kdy měla být revize nekoukli co vše odešlo a to vím, že jsem to malé embryjko měla na toaletním papíře 🥺 A stejně jsem se nechala nahnat dvakrát, neměla jsem takové zkušenosti a načteno, že jsem věřila doktorům. Ještě na mě ten jeden byl hrozně protivnej a arogantní, protože jsem dle něj chodila k blbemu gynekologovi ![]()
No holky, alespoň mi přišlo prádélko na další snažení
Aspoň k něčemu bude ![]()
@TimaLi to je skoda, myslim ze by se ti spustil sam. Ja jsem mela jeste mensi priznakt nez ty, vlastne jsem sla na kontrolu, tam dr. videla hematom a myslime si, ze to tehotenstvi drzel jen ten progesteron.
No a hned jak jsem ho vysadila tak asi do tri dni prisel potrat. Takove stesti v nestesti.
Ja jsem pak studovala co se nam vlastne prihodilo, tak jsem procitala nejake studie, ze se v cizine od revizi upousti, protoze casto nechavaji v deloze zjizveni.
@Barbu.Au Já bych ty injekce zkusila.
Stejně každý doktor tvrdí trochu něco jiného. ![]()
A ono je to taky tezky, ja jsem si zase myslela ze to moje doktorka nebere vazne, protoze mi rekla vysadte utrogestan a prijdte za tyden a nic vic
ptala jsem se ji jestli mi da nejaky tablety nebo injekci na potrat a rekla ze ne, protoze je to drahy.
No tak jsem sla domu a rikala jsem si wtf
.
Ale clovek v tom momentu vi proste prd.