Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja mam tedy take po revizi a dost me děsí to ze se mohlo něco “nepovést “ na druhou stranu moje známá měla UPT před 30lety dokonce 2× za sebou a následně měla plno zdravých dětí takže si říkám že když to udělali bez následku před tolika lety že ted to musí být na lepší úrovni
@Denise.H píše: Více
Asi je to člověk od člověka a i kdo tu revizi děla a jak moc tam šáhne, já revize skoro v 16tt a po 5 týdnech ms, po 7 ovu a pak pozitivní test a ted jsme 15tt ![]()
@Mojzi píše: Více
Tak já nevím, kolik to je. To jsem jenom něco plácla.
O těch 10% u IUI vím. Jako nic moc, ale aspoň něco. Na druhou stranu tam mohou pustit už protříděný vzorek od špatných plavců, což je fajn.
Ale já se v tomhle moc neorientuji, jen občas něco zaznamenám, když to letí kolem mne.
@Anonymní píše: Více
Jojo, taky ve me ted hori mala jiskricka nadeje. Tak uvidime. Jeste mam par dni cas do ms. A nejakyho pripadnyho testovani.
@Adelka181020 píše: Více
Nezbývá mi jinak, než s tebou souhlasit. Tak to gratuluji a přeji, ať dojdete ke zdárnému konci, když už jste tak daleko. ![]()
@Nina9898 Měla jsem stejné pocity, když se mi to stalo. Netušila jsem, že je to až tak časté. Čím více informací jsem si o tom hledala, začala jsem zjišťovat, že je to poměrně běžná věc. Nicméně pořád se nějak nemůžu vyrovnat s faktem, že se tohle stává holkám, které dělají všechno správně, a pak kdejaká feťačka nebo alkoholička apod. do toho vlítne ani neví jak a aniž by chtěla, a všechno je v pořádku…
@Margharetha999 presne. To si pak rikas proc zrovna ja. V tomto je i skoda ze se o tom vic nemluvi. To az pak se dozvidas kolik lidi kolem tebe to zazilo taky. A do toho ty otazky jestli uz planujes dite a kdy budete mit, ze uz mate nejvyssi cas. Ze se mas soustredit na to byt tehotna a ne planovat aktivity a dovoleny… Jenze vysvetluj nekomu ze bys moc rada ale ze uz jednou jsi potratila. Ja na to uz nemam silu. A v posledni dobe se hodne vyhybam setkani s lidmi u kterych vim ze by tato otazka s jistotou prisla. ![]()
Jo, když někdo začne na toto téma, tak většinou nereaguji, nechci se s touhle zkušeností svěřovat neempatickým lidem. A kdo je empatický, tak ví moc dobře, že není ok se na tohle ženy ptát, obzvlášť pokud je už ve věku 30+, protože dotyčná může být po ztrátě nebo řešit neplodnost a tyhle poznámky jsou fakt jak bodnutí nožem… aspoň já to tak vždy cítím. To mi připomíná situaci, když v práci přišla kolegyně ukázat čerstvě narozené dítě a vedoucí všem psala e-mail, aby se na něj přišli podívat, já jsem byla 2 dny po revizi a fakt jsem na tohle vůbec neměla náladu a nervy, takže jsem e-mail ignorovala, ale vedoucí nelenila a všem, co se nepřišli na mimčo podívat ještě telefonovala, že mají přijít… no, nechtěla jsem nic vysvětlovat, šla jsem, ale cítila jsem se teda strašně…
kolegyni jsem to samozřejmě přála, ale jinak mi to rvalo srdce…
Holky a kdo teď bude čekat na ovulaci? Ja sem 7 DC tak už pomalu začnu testovat OT snažím se měřit poprvé tu BT ale už sem jednou zapomněla 🙈 tak uvidím jestli mě ten graf něco ukáže
Já na testy peču, v pondělí jedu na gyndu tak mi přesně řeknou ☺️