Snažení 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
903
24.4.25 14:25

Ja mam tedy take po revizi a dost me děsí to ze se mohlo něco “nepovést “ na druhou stranu moje známá měla UPT před 30lety dokonce 2× za sebou a následně měla plno zdravých dětí takže si říkám že když to udělali bez následku před tolika lety že ted to musí být na lepší úrovni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
24.4.25 14:25
@Denise.H píše: Více

Asi je to člověk od člověka a i kdo tu revizi děla a jak moc tam šáhne, já revize skoro v 16tt a po 5 týdnech ms, po 7 ovu a pak pozitivní test a ted jsme 15tt :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
24.4.25 14:26

@MaláElfí Anoo 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3171
24.4.25 14:30

@Ladyanyz Ajoo, už to vidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8627
24.4.25 14:31
@Mojzi píše: Více

Tak já nevím, kolik to je. To jsem jenom něco plácla.
O těch 10% u IUI vím. Jako nic moc, ale aspoň něco. Na druhou stranu tam mohou pustit už protříděný vzorek od špatných plavců, což je fajn. :palec: Ale já se v tomhle moc neorientuji, jen občas něco zaznamenám, když to letí kolem mne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.25 14:31
@Anonymní píše: Více

Jojo, taky ve me ted hori mala jiskricka nadeje. Tak uvidime. Jeste mam par dni cas do ms. A nejakyho pripadnyho testovani.

• Citovat
  • Upravit
8627
24.4.25 14:33
@Adelka181020 píše: Více

Nezbývá mi jinak, než s tebou souhlasit. Tak to gratuluji a přeji, ať dojdete ke zdárnému konci, když už jste tak daleko. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.25 14:54

@Nina9898 Měla jsem stejné pocity, když se mi to stalo. Netušila jsem, že je to až tak časté. Čím více informací jsem si o tom hledala, začala jsem zjišťovat, že je to poměrně běžná věc. Nicméně pořád se nějak nemůžu vyrovnat s faktem, že se tohle stává holkám, které dělají všechno správně, a pak kdejaká feťačka nebo alkoholička apod. do toho vlítne ani neví jak a aniž by chtěla, a všechno je v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.25 15:04

@Margharetha999 presne. To si pak rikas proc zrovna ja. V tomto je i skoda ze se o tom vic nemluvi. To az pak se dozvidas kolik lidi kolem tebe to zazilo taky. A do toho ty otazky jestli uz planujes dite a kdy budete mit, ze uz mate nejvyssi cas. Ze se mas soustredit na to byt tehotna a ne planovat aktivity a dovoleny… Jenze vysvetluj nekomu ze bys moc rada ale ze uz jednou jsi potratila. Ja na to uz nemam silu. A v posledni dobe se hodne vyhybam setkani s lidmi u kterych vim ze by tato otazka s jistotou prisla. :roll:

• Citovat
  • Upravit
24.4.25 15:16

Jo, když někdo začne na toto téma, tak většinou nereaguji, nechci se s touhle zkušeností svěřovat neempatickým lidem. A kdo je empatický, tak ví moc dobře, že není ok se na tohle ženy ptát, obzvlášť pokud je už ve věku 30+, protože dotyčná může být po ztrátě nebo řešit neplodnost a tyhle poznámky jsou fakt jak bodnutí nožem… aspoň já to tak vždy cítím. To mi připomíná situaci, když v práci přišla kolegyně ukázat čerstvě narozené dítě a vedoucí všem psala e-mail, aby se na něj přišli podívat, já jsem byla 2 dny po revizi a fakt jsem na tohle vůbec neměla náladu a nervy, takže jsem e-mail ignorovala, ale vedoucí nelenila a všem, co se nepřišli na mimčo podívat ještě telefonovala, že mají přijít… no, nechtěla jsem nic vysvětlovat, šla jsem, ale cítila jsem se teda strašně… :,( kolegyni jsem to samozřejmě přála, ale jinak mi to rvalo srdce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
24.4.25 16:28

Holky a kdo teď bude čekat na ovulaci? Ja sem 7 DC tak už pomalu začnu testovat OT snažím se měřit poprvé tu BT ale už sem jednou zapomněla 🙈 tak uvidím jestli mě ten graf něco ukáže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3171
24.4.25 16:29

@Sisi 14 Taky jsem 7dc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.25 16:36

@Sisi 14 @MaláElfí my s @Fra8 jsme 8DC :) už testuju 3.den, zatím teda slabota, ale ovu by měla být asi 28.-30.4..

• Citovat
  • Upravit
3171
24.4.25 16:37

Já na testy peču, v pondělí jedu na gyndu tak mi přesně řeknou ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
24.4.25 16:40

@Nina9898 Pit ted cajik z maliniku :)