Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jak jsem včera psala, že dnes testovat nebudu…🤣 🤣 🤣 🤣 Haha Terezo🤣 🤣 🤣 ráno teplota najednou 37,25 a já šla vesele zkusit test… No nic… Ten bílý, takže na mě asi něco leze…
@Téra10 píše: VíceČlověk je vždycky tak namotivovaný a pak přijde to ráno a je to v háji
@Téra10 mam to naprosto stejne!
a to ani neměřím teplotu… ![]()
Ja tam sice ducha mam, ale absolutně slabého nesílícího, tak čekám ms ![]()
Ty jsi dnes kolikátý den? ![]()
@Téra10 úplně chápu😃, třeba ale ještě vyleze 😊
Jinak já taky nic, ale nevolnosti nepřestaly. V noci to bylo dobré a teď se to zas rozjíždí. 🙈 Nevím, proč takové věci chodí v období testování, akorát to mate.😃 😃
15dpo - test pro manžela, je dnes doma a zvědavej
Udělala jsem mu jeden testík jako neochotně pro radost. Kapku zesílil ještě ![]()
Ahoj holky, čtu vás každej den, ale ještě jsem se nedokázala zase zapojit. V lednu jsem měla poslední MS, na začátku února jsem tady dávala fotku pozitivního testu a doufala, že bude všechno v pořádku. No, nebylo… V 11+5 revize. Teď jsem čtyři týdny po a včera na kontrole sliznice nízká a mám čekat ms až tak za měsíc, což mě překvapilo. Jako vím, že to může po revizi být všelijaký, ale dva měsíce po už mi přijde dlouhá doba 😕 Poradíte, čím podpořit růst sliznice a příchod ms? Kontryhel piju už tři týdny 2-3× hrnečky denně, jinak jsem nezkoušela nic.
@Rozzmarýnka to me moc mrzi, co se stalo? Mne se ms rozjela ve velkým cca po 6 týdnech. Piju kontryhel. Nic víc. ![]()
@Rozzmarýnka píše: Více
4 tydny po revizi je strasne brzo. Určitě ti rikali ze mas dodrzet 6ti neděli. Takze ms cekej spis az tak 6tydnu od revize. Klidne i pozdeji. ![]()
Ahoj holky,
myslíte, že můžu počítat s ovulkou v blízkých dnech? 🙉 ten papírový test je GS ovultest a asi nikdy mi nehodil vyloženě pozitivní výsledek. Ten plastový je Focelle ze stejného vzorku… 🤷🏻♀️
@Rozzmarýnka píše: Více
Ahojky, to je mi líto ![]()
Já bych to podpořila Gynexem…
Jinak myslím, že po revizi je těch 8 týdnu hraničních - do té doby by měla ms přijít… ale jestli jsi kontrolovaná doktorem, tak ti kdyžtak dá vyvolávačku…
Snad to bude brzy dobré
![]()
@Medda píše: Více
Ještě mu trochu chybí… v téhle fázi testuji opravdu často - včera třeba 3× za odpoledne - jen tak podchytim peak s jistotou… ale to je proto, že mě to LH hrozně rychle vyletí a hodně rychle i spadne - každá to má trochu jinak…
Za mne by tvůj test (ten horní) mohl znamenat ovulaci do 48hod. ![]()
@Mojzi Ono těch 10% úspěšnost u IUI je takové základní číslo. Záleží to na hodně faktorech. Hodně se mění podle věku, u 30 je to asi 13% u věku 40 už jen 5%, pokud se použije medikace a výsledný vzorek spermatu má víc než 10 milionů, tak je to dokonce až 25 %, a celkově počne na IUI 50 % párů v 6 pokusech. Já jsem se v tom vrtala před první IUI ![]()
@TimaLi ja tyhle statistiky nemam moc rada, jsem natvrdla na tohle ![]()
Ja se na to divam tak, ze kazdy nas pokus je 50% - bud to vyjde, nebo ne ![]()
Jedno nam vyslo, tak by mohlo dalsi, kdyz ja jsem zdrava, VIP spermie proprany a doneseny na stribrnym podnosu az k vajcu, ktery uz tam sedi
![]()
@Rozzmarýnka To je mi hrozně líto
Jak píší holky, 4 týdny jsou málo, já jsem potratila v dřívější fázi, bez revize a cyklus se mi vrátil až po dvou měsících ![]()
@Majdalenka02 @Orchidejka13 @zaret Holky díky❤️ ale jsem už 11DPO to si myslím že by něco malilinko bylo… Zvlášť kdyby ta teplota byla kvůli tomu