Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ladyanyz Poslední testik na zakončení. Pak zase ovu ovu ovu, chvilku absťáček a těhu těhu těhu ![]()
Mně se zásoba dost ztenčila, teď mě dost mrzí ty růžové ![]()
Tyjo holky, mně je dnes celé odpoledne nějak špatně. Dělala jsem si teď test a ten je negativní. Asi není možný, aby byl negativní a už se projevovaly takové příznaky co? Asi jen něco špatného k snědku… 😃 🙈
@Majdalenka02 ja citim napnuty spodek druhym dnem, ale spis to budou jeste vajicka z velikonoc
![]()
@Barbu.Au jak dlouho jste používala? A jak dlouho jste se snažila? Ja uz pres dva roky
tak jsem si rikala ze vyzkoušet se ma všechno… tak jsem si objednala i gel …
@Majdalenka02 píše: Více
Cítila jsem se tam moc dobře
. Viděla jsem spermie pod mikroskopem 🤣 🤣 🤣 (cizí 🤣 🤣 🤣 ). 25.6. jdeme na konzultaci a ještě jim zítra zkusím napsat, jestli by stejný den neudělali i to spermio, manžel chce
. Jo a viděli jsme i tu leštírnu 🤣 🤣. Náhodou, docela příjemná místnost, moc hezká a super křeslo tam mají chlapci 🤣 🤣.
@Mojzi Hehe, chápu 😃 😃 já teda byla na Velikonoce marod, takže žádná žranice nebyla.😃 Kolik jsi dnes?
@Majdalenka02 píše: Více
No zkus ještě ráno pro jistotu jeden
. To vypadá nadějně
. Kolik jsi dpo? Jsem se nějak ztratila
.
@Majdalenka02 3DPO, takze je nerealny aby to byly nejaky priznaky 😁 ty jsi kolik? Kolikrat jsem cetla ze se druha carka ukazala az hodne pozdeji ![]()
@Kadlha Já jsem se snažila 4 měsíce a nic a hned první cyklus s gelem se zadařilo, ale nedopadlo to. Pak jsem koupila nový (v tubě vydrží otevřený jen půl roku) a opět hned první cyklus. A tak jsem to měla pokaždé, když jsem koupila novou tubu (zadařilo se s ním 4×).
Nyní co se snažíme o druhé, jsem ho objednala v aplikatorech v prosinci a zadařilo se hned - biochemko. Dva cykly pak snažení nevyšlo a teď zase s gelem a vyšlo to. Já to prostě svádím na něj, ale je možné že je to jen můj pocit. Vím že jsou tady holčiny co jim nepomohl. Ale já jsem dřív neměla žádný hlen, tak jsem to brala jako podporu.
Přeji ať pomůže ![]()
A zatím jste nebyli na vyšetření?
@Barbu.Au já jsem byla jsem v pořádku ale manžel nechce nic podstoupit … máme dvě děti … ale chtěli jsme ještě benjamínka a nějak se už přes dva roky nedaří … od druhého porodu už to bude letos 10 let a me 35 v listopadu tak uz se nejak přikláním k tomu ze jsem stará 😔
@Sisi 14 Teď se mi to náhodou sešlo, jinak mi folikulometrii dělali na gyndě asi půl roku a teď zase v caru, ale mě nejde ani tak o to, že bych neovulovala, mám srůsty v jednom vejcovodu, takže když jde vejce ze zdravé strany, podpoří to třeba Ovitrellem.
@bonsaj493 Tyjo, to zní super! A manžel taky paráda, že půjde! 😊 Tyjo hustý, to by mě taky zajímalo, jak vypadá leštírna 😃 😃 no jsem 8-9dpo, sama pořádně nevím 😃
@Mojzi jo, tak to je asi nereálné, ale chápu..😃 já jsem asi teprve 8-9 DPO, tak uvidíme 😃