Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Rozzmarýnka píše: Více
Já jsem ho nasadila prave po potratu a folikuly a sliznice rostou krásně ![]()
@Anonymní píše: Více
U mě je takto nízká hodnota normální i 2D před peakem ![]()
Já na tu Ovu moc odborník nejsem 😁 🙈 ja sem šťastná když ji chytím 😁 🙈 sem zvědavá na graf BT jestli z toho budu moudřejší
@eavinka 3112 píše: Více
Napiš @Kajlíí ta jí vytvořila tak ti pošle pozvánku do zprávy. ![]()
Zdravím holky… Věřím, že se máte všechny dobře a budou tady samé //..
U nás je to podle doktora špatný ( podle spermiogramu si myslel, že má manžel nejméně 50 let ( má 35 let).. Další postup je odběr krve na imunologii a pak se máme objednat na genetiku do Prahy ( což s tím mě možná chlap pošle někam, protože se mu zdá i 30km daleko a Prahu máme přes celou republiku…).
U mě mizerné žluté tělísko ( málo progestonu) a mám zhubnout, ať pro mě není těhotenství životu ohrožující.. Podle lékaře to asi jinak než IVF nepůjde,
Ahojky holky teď chvilka čas tak jsem vás dočetla. Mrzí mě že teď tu nejsou žádné pozitivní testy ach ju. Třeba bude náš opravdu ten květen. Já ještě s testem počkám pokud do neděle nepřijde MS.
@Denise.H jo tak, to je nový poznatek 😃… já teda stejně myslím, že byla až o den později, ale kdo ví. 🙂 😃
@Verule.Berule To mě moc mrzí
, ale ještě bych to neodpískávala s tím přirozeným početím úplně, akorát to chce asi zhubnout a chlapa dokopat aspoň k tomu urologovi ke kterému tak zoufale nechce. ![]()
@Denise.H to si piš, že nechce… Jsem to říkala lékaři a prý na něj půjdou pomalu - prostě takové povídání… Že pro chlapi je to horší než pro ženskou, kdy ji postaví před pravdu a skutečnost…
Jak se máš ty?
@Verule.Berule achjo, to mě moc mrzí…
ale přecejen tam nějaké jsou, tak třeba stačí trochu tomu pomoci. Však 35 je ještě dobrý věk na to, aby se to spravilo. 🙂 Snad vám pomohou 🙏🏻
@Verule.Berule ahoj, tak to je teda drsny.
Blbe se zeptam, proc na genetiku do Prahy, to se u vas nikde jinde neda vysetrit?
Jinak jeden spermiogram jeste neni vypovidajici, na urceni nejakeho problemu by jich mel mit vic ![]()
@Majdalenka02 mě spíše zarazilo, že když jsem byla na tom poskointualním testu ( 12h) po styku, tak se tam žádné nenašly v pohybu… A to jsem ten večer měla Concieve gel i 20 minut po styku nohy nahoře.
@Verule.Berule aha, a to vám dělali na stejném místě? Co vám k tomu řekli? Třeba by stačilo opravdu dobré načasování.